Váš názor na našu rodinu

25. okt 2022

Ako by ste si vysvetlili takúto situáciu, na internete sa rodina doslova pchá do zadku a potom keď príde na návštevu ani sa mňa nepozrie a nechce sa vôbec komunikovať, myslím si že je to kvôli majetkom.

Aký máte názor?

zmrzlinka2021
25. okt 2022

My tvoju rodinu a vztahy v nej nepozname.

Ale vela ludi to ma tak, ze ked "nevidi", su komunkativni, napr. vela pisu, aj zavolaju a pri osobnom stretnuti su utiahnuti a ty mas pocit, ze asi tam je nejaky problem.
Su ludia, ktori su introvertnejsi a ak pridu na obcasnu navstevu, maju problem sa "chytat" a byt taki uvolneni, ukecani, bezprostredni...

Vobec to nemusi byt namierene nieco voči tebe, vela zavisi fakt od povahy

lulaby1982
25. okt 2022

Máte záhadu, že prečo je to inak na nete a prečo v realite a je to pre Vás prekvapujúce.
Pretože vo virtuálnom svete nie sme konfrontovaní priamo rôznymi náročnými životnými situáciami. Byť online znamená nízku sociálnu konfrontáciu,stále je tam tá bariéra ,PC, byť v reálnom kontakte je náročnejšie. Virtuálny svet je taký fantazijny priestor,sme viac uvoľnenejší. Je to také neosobné .

Píšete ,že cítite ,že Vám závidia a žiarlia Vasi príbuzní kvôli majetkom a potom keď prídu ku Vám tak ťa ťarcha závisti na nich doľahne. Cez PC oni to tak neprezivaju ,lebo vidia monitor a ten ich chráni a aj ich sebavedomie , no keď prídu ku Vám sú natvrdo konfrontovaní so svojím statusom a výkonmi , to otrasie sebaúctou. Vaši blízki reálne majú ťažkosti sa vyrovnať so svojou inakostou v porovnaní s Vami . Veď celý život v našej spoločnosti sme konfrontovaní,aki sme ,na akej úrovni, aky máme kvalitu života,aký máme status . A potom sme rozhaseni, lebo si myslíme ,akki sme neúspešní i keď čo je neúspech, to je relatívny pojem .

tykat
25. okt 2022

Ako vyzera pchanie do zadku na internete?

viestta
25. okt 2022

Ze ich "pchanie do zadku" na internete by so ignorovala a na návšteve by som tiež nekomunikovala. Však na čo? Nech si pokeca so skriňou, keď nechce so mnou

kamatopo
26. okt 2022

No určite majú dáky problém. Normálni vyrovnaní ľudia toto nerobia.