Váš názor na pretrvávajúce city k starej láske
Ahojte. Zaujímal by ma názor ostatných na situáciu ktorú zažívam. Som mladá, 24 ročná žena ktorá je vydatá 7 mesiacov. S manželom nám to v pohode klape, aj v intímnom živote. Pred manželom som mala takú dá sa povedať, detskú lásku s ktorou som bola vo vzťahu dva roky. On sa so mnou potom rozišiel (dôvod si nepamätám) mali sme totiž 15 rokov takže pubertiaci. Potom sme sa po asi 3 rokoch stretli znova, prislo aj na bozky ale nič viac. On mal medzitým viacero priateliek, s jednou bol chvíľu, potom s ďalšou 4 roky, s ďalšou tri. V septembri sme si začali znovu písať a pred par dnami sa aj stretli. Stretnutie vyzeralo asi tak ze sme sa pár krát objali, dal mi pusu na čelo a keď ma viezol domov tak ma držal za ruku. Hovoríme si veci otvorene. On zatiaľ nenaznacil, že by stále niečo ku mne cítil ale ja som v tom cítila lásku. Problém je však ten, že ja mám pocit že aj napriek toľkým rokom co sme sa nekontaktoval ho stále ľúbim. Ako by ste to riešili vy?
Ženy nezabite ma, ale ja si myslím, že to, že ju podviedol pred 5 rokmi je dosť dobrý argument. Mal počítať s tým, že to vzťah medzi nimi naštrbi. Ono aj keď sa odpustí, tak ta zlá spomienka ostane. Mala by sa správať, tak ako to cíti. Sama by som nemala zalepene oči kvôli niekomu kto ma už raz podviedol. Veď môže sa to stať znovu.
@veronice 👏🏻
Ahojte, tak ozývam sa po dlhšej dobe. Chcela by som dať veci na pravú mieru keďže som predtým všetky okolnosti nepopísala. S manželom nám to úplne neklape, takže to nesúvisí s bývalým priateľom vôbec. Manžel ma veľa krát už odmietol sexuálne, veľa sa hádame, nevieme sa dohodnúť atď...proste je toho veľa. S bývalým priateľom som sa stretla za ten čas už 5x, boli to rôzne stretnutia ktoré nikdy neskončili sexom. Pretože z mojej strany vlastne ani o to nejde. Veľa sa rozprávame, prišlo k objatiam a pár bozkom, nič viac. Narovinu sme si povedali, že si najskôr doriešime tieto veci ktoré máme obaja rozriešené s našimi partnermi. On je slobodný, ale je momentálne zalubený do inej, staršej ženy ktorá ho namotala len na sex (tiež je vydatá a má dieťa). Takže ex priateľ do mňa zalúbený nie je a to som vedela už aj pred tým. Ide o to, že my spolu vieme naozaj pekne fungovať, máme spoločné názory, vieme sa dohodnúť, rpsote sa nepoznáme rok ani dva, ale 10 rokov od pubertálnych čias kedy sme spolu 2 roky chodili. On mi povedal, že si vie so mnou predstaviť buducnosť a ja tiež. K manželovi stále tiež niečo cítim ale vzhľadom k okolnostiam ktoré sa stali za posledné roky (vrátane tej nevery) tam už chýba jednak dôvera a jednak tie ostatné veci o ktorých som predtým písala.
Že sa vôbec zaoberáš v myslí človekom, ktorý je zaľúbený do inej a ty sa necháš objímať a bozkávať. Nechápem ako si môže človek sám tak škodiť. Upínaš sa niečo, čo nie je o nič lepšie ako máš teraz, naopak.
@katkati práveže neupínam, po všetkých tých stretnutiach som už s tým vyrovnaná že on sa do mňa nezalubi, no moje city sú trochu iné k nemu
medzi nami je to také že sa dokážeme aj po tých rokoch otvorene o všetkom porozprávať..či to je sex alebo rodinné problémy (on vie o tom ako to je momentálne medzi mnou a manželom) a ja zase viem ako to je u neho. Tá žena do ktorej je zalubený sa nemá už pol roka k tomu, aby sa rozviedla a začala s ním žiť, vraj sa bojí svojho manžela s ktorým vychováva dcéru ktorá ani nie je jeho (on je neplodný)

@veronice úplne s tebou súhlasím 👍👍👍👍