icon

Váš názor - potrebujem sa vyrozprávať

15. aug 2021

Ahojte,

asi sa potrebujem viac menej vyrozpravat, ale potrebovala by som pocut aj nazor niekoho nezainteresovaneho.

Dlhsiu dobu som sa stretavala s jednym muzom. Bola medzi nami obrovska chemia, mala som pocit, ako keby som ho poznala uz roky, len som si nevedela vybavit s nim tie predchadzajuce spomienky, od prveho stretnutia nas to k sebe tahalo, uz tam ma zacal hladkat po ruke, ze mal potrebu sa ma dotknut. Skvele sme si rozumeli, vo vsetkych oblastiach.

Pointa je, ze on hladal niekoho len na sex. Spociatku som s tym bola plne zmierana a respektovala som to. Lenze mne to z jeho strany naozaj nevyzeralo, ako keby ku mne nic ine iba tuzbu necitil. Prisiel za mnou v noci, ked mal zachvat uzkosti, vyplakat sa. Blbli sme, tancovali uprostred izby na imaginarnu hudbu a pod., volal ma moja krasna, dokonca mi raz povedal, ze som prenho jeden z troch najdolezitejsich ludi v jeho zivote. To co bolo medzi nami, bolo skutocne intenzivne, zacali sme sa dokonca stretavat castejsie ako len raz do tyzdna, o sexe ani nehovorim, prvykrat som zazila skutocne milovanie, ked sa navzajom pozerate jeden druhemu do oci, bozkavate sa a citite obrovsku lasku. Jeden druheho sme posuvali dalej, sam mi povedal, ze som ho naucila mnoho, o zivote, ako byt lepsim clovekom, zakazdym mi pri stretnuti povedal, ako sa na mna tesil. Samozrejme, ze ja hlupa som sa zalubila. No lenze potom prisla facka, pretoze mi povedal, ze on ku mne nema ziadne romanticke city, zaroven sa sam priznal, ze sa musel psychicky pripravit na to, ze z jeho zivota odidem.

Dlhsiu dobu sme sa nebavili, blokol si ma, mne to strasne ublizilo, hrozne ma to bolelo, pretoze som sa po dlhej dobe konecne niekomu otvorila a brala som to ako zradu, zaroven som sa hnevala sama na seba, ze som sa zalubila.

Ubehol nejaky cas a ozval sa mi znova, raz sa so mnou chcel znova stretavat, potom si to rozmyslel, potom sa zas ozval, ublizovalo mi to, tak som sa rozhodla ho defintivne odstrihnut. Par mesiacov na to, som stretla svojho terajsieho priatela, ktoreho velmi lubim. Samozrejme sa mi ozval aj dotycny, ale nemala som viac zaujem sa s nim stretavat, narovinu som mu povedala, ze som zadana. Vyzeral byt dost zdrveny, ale naozaj som si nechcela namyslat, tak som tomu nepripisovala ziadnu suvislost.

Chvilu sme skusali byt po urcitej dobe kamarati, ale bolo zvlastne. Raz sa dokonca preriekol nieco v zmysle, ze som bola jeho byvala, na co som samozrejme reagovala tak, ze sme boli iba kamarati s vyhodami. Ved tak mi to na konci prizvukoval. Potom sme sa zas nejak odstranili a poblokovali. Ano, je to detinske.

Problem je, ze ten clovek sa stale do mojho zivota vracia. Pozera si co pridavam do pribehov na socialne siete, aj napriek tomu, ze sa navzajom nemame v priateloch ani sa nesledujeme, vidi kazdy jeden moj pribeh. Neviem, co si mam o tom mysliet. Stale mam pocit, ako keby medzi nami zostalo nieco nevypovedane a preto za tym neviem uplne zatvorit dvere. Nechapem, preco niekto, pre koho som bola iba matrac aj po dvoch rokoch mrha svoj cas na to, aby zistil ako sa mam. Na druhej strane svojho terajsieho priatela velmi lubim a nechcem sa s nim rozist, nechcem sa k tomu dotycnemu vratit, dost mi ublizil, len chcem vediet co toto vsetko znamena, nejake ukoncenie, zaver, mozno vediet, preco toto vsetko robi…Co vy na to?

Strana
z2
autor
15. aug 2021

@maximilie nepochopila si. Ja toho cloveka nemam v priateloch a vidi moj pribeh. To znamena, ze si musi do vyhladavania natukat rucne zakazdym moje meno a pozriet si ma. A este viac cudne je, ze to je zakazdym par minut po tom, ako nieco pridam. Ako keby striehol iba na to.

lily14
15. aug 2021

Keď si s ním písala tak sa mu automaticky ukazujú pribehy

autor
15. aug 2021

@lily14 na instagrame nie.

lily14
15. aug 2021

Aha myslela som messager

savanna
15. aug 2021

Ozyval sa ti vzdy, ked sa mu naplnili gulky, potreboval si ich vyprazdnit a prave nebola ziadna ina moznost/omrzela ho vlastna ruka.
To vysvetluje tie obdobia, kedy sa odmlcal.
Je cudne, ze ta stale sleduje - mozno len z nudy/zo zvedavosti. Zablokuj si ho vsade, oslobodis sa a urobis si v hlave priestor pre aktualneho partnera, ktory si to ovela viac zasluzi.

laurika999
15. aug 2021

Čistý manipulátor....a Teba má v zálohe ...kedy to jemu vyhovuje. Zablokovať, ignorovať. Nenechať sa znova obalamutiť. Je to chladný cynik.

maximilie
15. aug 2021

Jaj. Toto naozaj neviem ako funguje, ale neries to. Naozaj za tým nemusi nič byt. Možno ma len vela.volneho času. Nenahovaraj si, že ta naozaj miluje a chýbaš mu len preto, ze sleduje nejaký príbeh na fb. Nenic si fungujúci vzťah pre nejakého cudaka.

laurika999
15. aug 2021

@shinon258 svätá pravda. muži, ktorí chcú sex sú veľmi dobrí herci

laurika999
15. aug 2021

@n820p ja tvoj tiež zastávam 👍.

akbara77
15. aug 2021

Neznamená to nic len zvedavosť. Chlap je schopný urobiť čokoľvek, aj zahrať to na osudovu lásku, a ide iba o sex. však tak ste sa dohodli. Muž ktorý ta ľúbi sa takto nechova. Ver mi.

78787878
15. aug 2021

Nefici ten chlap na niecom? Mozog v prdeli a emocionalne skraty...

janetinka27
16. aug 2021

autorka, netreba to tolko analyzovat. kym bol s tebou, bolo mu dobre, mal dobre pocity, ktore ti rozpraval. je to mozno clovek, ktory sa riadi pocitmi. ked sa pri niekom citi dobre, tak sa otvori, vyrozprava a vztah vyzera byt intenzivny. ale pocit moze byt druhy den iny, je to nestalost. potom mu zasa chyba ten pocit byt s niekym, kto ho vypocuje, s kym travi pekne chvile. nie je to rozumove rozhodnutie byt s tebou, budovat nieco, pracovat na tom. je to skor pekny pocit, ako dat si dobru kavu alebo dobre jedlo, chce mat ten zazitok, ten pocit. nie je realista. city su nestale, dnes tak, zajtra tak, dnes pre neho chvila s tebou znamena vsetko, zajtra nic. ale to je len moja uvaha.
neries ho, zariad si zivot a nestracaj uz ani sekundu zivota tym, ze sa budes snazit rozlustit nejaku nezmyselnu zahadu.

jana_eyre_2
16. aug 2021

Nastav si lepšie súkromie, neviem kde ťa sleduje ale pokiaľ ho máš zablokovaneho, tak bude nejaká chyba v nastaveniach ak vidí tvoje príspevky.. čo sa týka jeho správania - to sú proste takí chlapi.. ak niečo cítia, hrajú to sami pred sebou že nie a nevedia sa v sebe vyznať a potom balamutia ženy okolo.. proste nevyrovnani - to čo sa dialo je už minulosť, nerieš.. máš nový vzťah, nezamýšľaj sa nad chlapom čo nevie čo chce, nie je to fér voči tvojmu priateľovi.. tiež by sa ti asi moc nepáčilo ak by tvoj priateľ smeroval myšlienky k niekomu z minulosti a riešil prečo niečo robí.. proste si nastav lepšie súkromie, úplne ho odstran zo života a užívaj si nový vzťah aby bol plnohodnotny..

lily14
16. aug 2021

A aké mal šťavy úzkosti? Z coho? Nebral drogy?

bennn
Odpoveď bola odstránená
bosorka2302
16. aug 2021

mam podobnu skusenost a dotycny trpel a trpi poruchou osobnosti. POzname sa par rokov a zakazdym je to tak ako ty popisujes.Ja zas uz mam odstup a jeho reci beriem riadne s rezervou

krisbar
16. aug 2021

No neviem
..ale clovek ktory ti sleduje pribehy asi moc "poblokovany" nie je. Na tvrdo by som mu dala ban a dovidenia. Ako by si sa citila ty keby si vedela ze tvoj priatel len striehne ked si da story na IG ze kedy ho nejaka baba si pozrie?

katkami123
16. aug 2021

Toto sú mi teda opisy z tvojej strany ponímania ako z knihy Rozanundy Pilcherovej 😀😀 a pritom mu išlo iba o obyčajný sex. To ako si to brala ty ako Rozamunda, neznamená, ze to tak bral aj on. Dalsia vec, prečo máš na fb svoje príbehy nastavené verejne? Nechceš aj tak trochu, aby ich sledoval? Lebo si asi jedna z mala, koho poznám, ze ma toto nastavené verejne. A za ďalšie, keď máš priateľa, ktorého ľúbiš, načo tu o tomto trtkošovi vôbec zakladas tému a tak kvetnato popisuješ co ste spolu prežili? Za týmto si už dávno mala urobiť hrubú čiaru.

autor
17. aug 2021

@katkami123 ďalšia frustrovaná žena s nudným životom, ktorá večer pred spaním striehne, komu by mohla naložiť v diskusiách na koníkovi 🙂🙂 nenapísala som nikde fb, napísala som sociálne siete, sociálna sieť aj instagram a napr. aj taký whatsupp, aj keby som mala fb verejný, čo ťa je do toho? To, že ja si nechám verejný profil, neznamená, že má naň niekoľkokrát denne niekto liezť a stalkovať, najmä nie niekto, kto tvrdí, že som mu ukradnutá. Sem smerovala moja otázka. Prečo to dotyčný robí. Ďalšia vec, ktorá tvojej pozornosti asi unikla, logicky ho teraz zablokovaného nemám. 🙂 keď je tvojím jediným vzrušením v živote zhadzovanie žien na koníkovi, asi skôr sústreď pozornosť sama na seba, lebo ti evidentne tie príbehy Rosamunde Pilcherovej v živote chýbajú.

katkami123
17. aug 2021

O mna sa neboj, ja mám svoju minulosť riadne v sebe vyriešenú 🙂 skús si to sama po sebe triezvo prečítať ešte raz, naozaj je to popísané ako z červenej knižnice, nemusíš sa na to hneď urážať, ale tým som len chcela nepriamo naznačiť, že to, čo medzi vami bolo nevnímáš vôbec realisticky, čomu prislúcha aj tvoj kvetnatý opis každej sprostosti ako keby to bol nejaký nadpozemský zážitok. Píšeš na fórum, čakáš reakcie a názory, tak si dostala aj takýto môj, keby si nechcela aby ta sledoval, nedávala by si si veci verejne, to, ze som udrela na citlivú strunku a ako argument na to mi napíšeš, co ma do toho že ty si dávaš veci verejne - tak potom nezakladaj témy o tom, keď odpovede na to nedokážeš spracovať. Mne je ľúto jedine tvojho súčasného priateľa, lebo je očividne len nejaka zapláta na toho tvojho ex trtkoša, aj keď očividne nie dostatočná, keď máš potrebu ho aj tak rozoberať. A keby ťa ten ex trtkos chcel, tak ti to dávno povie, aj ze chce s tebou vzťah, chlapi nie sú nesvojprávny. Zakladať tu diskusiu o tom, ze si niekto pozrie moje fotky… 🤦🏽‍♀️ Ale očividne ti to dáva nejakú nádej v niečo, co medzi vami ani nikdy z jeho strany nebolo, mi príde divne. Asi je len zvedavý co robíš a ako sa máš, netreba za všetkým hneď hľadať nejaký vyšší zmysel, keby ťa naozaj chcel a chcel by byt s tebou, tak o tom z jeho strany už dávno vieš, minimálne by ti prišiel opäť vyplakávať. Treba spadnúť z ružových obláčikov. Ale ak chceš počuť, že ťa miluje tak - áno, miluje ťa, lebo si pozerá tvoje fotky, spokojná?

yellow28
17. aug 2021

@katkami123 perfektne napisane...ja fakt nerozumiem zenam, ktore napisu, ze velmi lubia sucasneho partnera, ale napriek tomu riesia byvaleho "kamarata s vyhodami"....

autorka zvaz si, co vlastne chces...lebo tento Tvoj "akoze problem" je fakt zvlastny a hlavne neferovy k Tvojmu priatelovi

miadi
17. aug 2021

@katkami123 to su taki Chlapi co sa nechcu viazat emocionalni zbabelci. Otvorene hnet od zaciatku povie ze chce len sex ale potom este babe namotava hlavu kecami o tom aka je prenho dolezita. Okrem dobreho vytrtkania vsak pre nu nikdy neurobil nic . Keby potrebovala nieco pohar vody by jej nepodal. Ked bola po ruke vztah nechcel. Teraz si z nudy pozera jej fotky prispevky na nete ako aj 4dalsie podobne kamosky s vyhodami. A tym ju presviedca ze je prenho dolezita. ( autorka nic to neznamena nedavaj tomu ziadnu vahu na nete cloveka sleduju aj ludia co ho nemaju radi ) fakt on znie aku cudny typek co si nezasluzi tvoj zaujem Hlavne teraz ked mas ozajstny vztah s niekym co ta mà rad. Tento Ta len vyuzival na prijemne chvilky.

katkami123
17. aug 2021

@miadi ako povedal jeden môj známy - “tak musím niečo tej babe natárať, aby mi dala”, len mnohé tie reči aj beru vážne a nedochadza im, ze tie prostitútky za to aspoň tie peniaze vezmú. A čo sa chlapovi viac oplatí, aspoň ušetrí.

miadi
18. aug 2021

@katkami123 tak urcite lepsie prenho takto ju namotat profesionalka mà x chlapov za den a tam sa urcite aj kondom pouzije Lebo sa nechce od nej nakazit tskto babena pravdepodobne nema na sex xx chlapov len jeho berie Snad antiku Takze tam asi kondom uz neriesia., a vsetko sa robi s radostou nie je to fake .. Ono je to ok kym obaja chcu to iste .. len ten sex alebo sa obaja zalubia niekedy aj spolu ostanu. Ale ked ju vedome namota stym ze ju stale chce len na jedno., to uz ok nie je. Popri nej riesi aj ine a ona mà pocit ze medzi nimi bolo nieco vzacne pritom ho ale vlastne mimo postel nepozna.. a ked terajsi citovo dostupny frajer Mozno nema taku prax v posteli alebo s takym namotavanim., moze sa zdat ze trava je zelensia u susedov .

autor
18. aug 2021

@katkami123 nechce sa mi to citat cele, nazor sa da napisat aj slusne, bez sarkazmu a zhadzovania, to je moja pointa. Baby tu svoj nazor vyjadrili uplne v pohode, dokonca som im aj podakovala, ak si zachytila. Ale o com je diskusne forum, ked sa sem zena ma normalne bat nieco napisat, lebo potom pridu take ako ty, ktore potrebuju niekoho zhodit. Ja neviem, mas zo seba lepsi pocit? Mne nejde o to, ze niekto bude mat nedajboze iny nazor ako ja, ale o to, ze nazor sa da skutocne vyjadrit slusne, bez urazok, bez sarkazmu, bez ponizovania.

Strana
z2