icon

Vaši “dokonalí” muži

17. júl 2021

Už dlho mám potrebu položiť jednu otázku . Naozaj si myslite , že vaši muži sú super ? Keď niekto založí diskusiu ohľadom problémov v manželstve , 80 percent jej riadite odísť od manžela / priateľa . Nehovorim o tyrani , bitkách a podobne . Ale napríklad : manžel odmieta sex - odíď , manžel mi nepomáha - odíď, manžel písal inej - odíď , manžel mi vynadal - odíď . Vy , čo to vsade radite si uvedomte , že nie je take jednoduché zbaliť sa a nechať niekoľko rokov len tak . Veľa z nich nemá ani kam odísť a možno ani nechce . Preto treba problém riešiť , nie pred ním utekať . A samozrejme máme tu ešte jednu skupinu a tie zasa s radosťou každú pošlú za psychológom / psychiatrom . A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to . Koniec môjho výlevu 😀

matkahelka
17. júl 2021

a odpovedam na otazku, nemam dokonaleho muza, pretoze dokonaly clovek neexistuje. ale ked tu citam rozne diskusie, co vsetko chlapi svojim zenam robia, tak si poviem, ze od dokonaleho daleko nema.

gdpr
Autor odpoveď zmazal
autor
17. júl 2021

@makova333 rozviesť sa 😂, robim si srandu samozrejme . Vieš , poviem ti , aj my sme mali take obdobie , keď sex som iniciovala ja . Muž mal obdobie , keď sa mu nechcelo . Po nejakom čase ( možno pár mesiacov ) sa to dalo naspat , ako to bolo . Čím to bolo neviem ( teda myslím si , ale nie som si istá ) . Rada : skúsiť iniciovať , skúsiť niečo nové , možno chvíľu bez sexu pravidelného vydržať a upraví sa to , ako aj mne

autor
17. júl 2021

@matkahelka to aj ja si niekedy hovorím , že čo mne ešte chyba ….čo sa sťažujem

makova333
17. júl 2021

Pisala som nechce s nou spavat, takze sex zjavne uz iniciovala a aj cakala ci sa to nespravi same, kedze ta deva nepisala po tyzdni ani mesiaci bez sexu. Mna zaujima ako to riesit, bo cakat aj iniciovať vyskusa kazdy, to je to prve, co ti napadne spravit. Ale ak to nepomoze, ako dalej ked sa rozviest nechce?

n820p
Autor odpoveď zmazal
jankapepe
17. júl 2021

Súhlas s @zuvelyn

jankapepe
17. júl 2021

Vidíš takže to je len o tom, že ty sama si si pri mužovi odtrpela a jednoducho to považuješ za normálne, správne.
Ale ono to fakt tak nemusí byť. Život sa dá žiť s radosťou a s človekom čo ti je oporou, ľúbi ťa a pomáhate si navzájom.
Je smutné že v každom chlapcovi vidíš len to zlé.

dskjhfdlkdjhl
17. júl 2021

A co si prave zistila, ze ta ten Tvoj podviedol? Ci preco hned zrana takto hystericky?😝

solange7
17. júl 2021

🍿

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
17. júl 2021

@n820p tak 😀

estrella5
17. júl 2021

Mne sa tiež nepáči radiť na každý problém rozchod/rozvod. Ani tie silácke reči typu "ja by som mu hneď zbalila kufre" "s takým by som nebola už ani minútu" "o takého debila by som ani bicykel neoprela" atď atď. Áno, samozrejme, pri niektorých extrémoch (domáce násilie a pod.) nie je iné východisko ako odísť ... Ale niektoré ženy tu s obľubou radia odchod aj na menšie problémy... A mne to príde maximálne neempatické. Za každým príbehom stojí žena (príp. muž), ktorá sa do toho muža kedysi zaľúbila, prežili spolu aj milión krásnych vecí, sú tam aj pekné spomienky, možno aj cez tie problémy ho stále ľúbi, sú tam rôzne záväzky, atď atď. Ľahko sa radí keď v tom človek nie je zainteresovaný a k tomu chlapovi necíti vôbec nič, resp. je mu ukradnutý, tak ako v princípe aj celý ten príbeh. Ono niekedy je fajn tej dotyčnej otvoriť oči, ale mne to tu v mnohých prípadoch fakt prídu len ako silácke reči, ktoré neverím, že niekomu pomôžu. 🤔 Ale na druhú stranu sú tu aj ženy, ktoré vedia naozaj pekne poradiť 🙂

sissy27
17. júl 2021

@n820p ešte raz a pomaly, lebo vidím, že pomaly chápeš 🙂🙂🙂
Ak má človek zdravotné problémy, tak ich má riešiť u lekára. Ak ich riešiť nechce, tak potom ale nech neobmedzuje a netrápi svojho partnera, alebo nech mu to kompenzuje.
Je rozdiel nemať sex dva týždne kvôli ja neviem, chrípke, a je rozdiel nemať sex NIEKOĽKO ROKOV, lebo partner nechce riešiť svoj problém, resp. to za problém nepovažuje a zasahuje tým aj do života toho druhého. A teda nebavíme sa zas o extréme typu “ochrnutý od krku nadol”.

autor
17. júl 2021

@estrella5 ďalšia , čo pochopila 😀❤️

kkovacovak
17. júl 2021

Prečo by som bola s chlapom ktorý nie je super? 😄 To že sa niektoré ženy sami seba ponižujú a nemajú hrdosť za to my ostatné nemôžeme. Áno, mám super chlapa a áno, tak ako aj ja má nejaké negatívne vlastnosti a nie, nemám ružové okuliare že sa to niekedy nemôže zmeniť ale v mojich očiach je momentálne skvelý. Keby nebol tak ho nemám...logicky. Na čo budem žiť s niekym kto mi nevyhovuje, má iný sexuálny apetít, vypisuje si na sex zoznamkách, chodí do bordelu, nepomáha s deťmi ani v domácnosti, nezarába lebo sa mu nechce? Pre mňa strata času a ja si vážim samú seba. A to že nemajú tie ženy kam ísť je ich chyba. Zariadim si život tak, aby som mala v prípade nevyhnutnosti kam ísť a mala svoje financie. To že ženy takto neuvažujú je ich sprostosť. Potom tu plačú

letfenixa
17. júl 2021

Neviem si predstaviť žiť s mužom, ktorý mi vynadal, nepomáha mi, píše si s inými, ... Na čo s ním byť?

autor
17. júl 2021

@jankapepe my sme si prežili tiež svoje ( odtrpela je silne slovo ) a už dlhu dobu mame to , čo si povedala

angel993
17. júl 2021

Nikto dokonalý nie je. Moja kolegyňa prezentovala svojho muža ako dokonalého, proste najlepší manžel. Telefonáty akoby sa s medom rozprávala. Ale občas chodila volať vonku. A raz sme ju náhodou začuli, keď sme išli na obed. Tak sa hádali s mužom cez telefón, až vyhrážky rozvodom padali. Každé manželstvo má svoje problémy, len niektorí ľudia ho prezentujú dokonalo.

autor
17. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl nemám pocit, že som histerická, skôr podaktoré iné zienky , že som si dovolila povedať niečo iné , ako ony

dskjhfdlkdjhl
17. júl 2021

Preco si myslis, ze len tie, co s Tebou suhlasia, pochopili? 😉

autor
17. júl 2021

Aby som to uviedla ešte na pravú mieru - posledné dve vety som nemyslela na každú jednu . Samozrejme verím , že niekde sú aj ti lepší muzi . Zasa to bolo myslene na rôzne diskusie , kde hovorili , že ich muž by ich v živote ! Nepodviedol, nepísal si s inou a podobne . Zle som to napísala , tak sa ospravedlňujem

autor
17. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl môžem dúfať , že aj iné 😀

dskjhfdlkdjhl
17. júl 2021

No, zmojho pohladu to bol (Tvoj uvodny prispevok) vykrik hysterky, ale je jasne, ze Ty mozes mat na to iny nazor. Pozor, historia a hysteria su dva, dost odlisne pojmy😉

autor
17. júl 2021

@angel993 presne tak , nikde to nie je na 100 percent . Aj ja takých ľudí poznám

autor
17. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl napísala som niekde história ???

makova333
17. júl 2021

autorka: tu radu poprosim, pomozes tym urcite viacerym, kedze tato tema je tu velmi casto.

jankapepe
17. júl 2021

Tak prečo si to potom neuzivas? A niekde v podvedomí si myslíš že všetci muži sú zlí? Prečo nedáš za toho svojho ruku do ohňa, neveríš mu..... Prečo máš potrebu presvedčiť všetky ostatné ženy že ich šťastie neexistuje?
Stalo ti to obdobie ,, trpenia,, za to? Veď ani teraz nezijes s kľudom že máš vedľa seba oporu, neveríš.....
Fakt si vysporiadaj tieto veci v sebe a vo svojom súkromí. Nepresviedcaj všetky ženy že všetci muži sú zlí, a už vôbec sa nesnaz presvedčiť že trpieť je normálne!!!! Lebo nie nie je.

makova333
17. júl 2021

tu si to napisala: "nemám pocit, že som histerická"

autor
17. júl 2021

@jankapepe prosím tá ukľudní sa . Ja nikde nepíšem , že majú trpieť , treba citat