Vážne problémy v rodine kvôli manželovej konzumácii alkoholu
Od piatka poobedia do soboty vecer vypil 16 piv desiatok a jednu flasu 36 % alkoholu. Uz to dlhodobo nezvladam, potom kricim na deti, mam zlu naladu a som podrazdena. Ale vraj ja zbytocne prehanam je to len pivo. S detmi nam nikto nepomoze, vecne nejaky kasel, sopel tym padom dalsi stres.
Budete mi isto radit odist, ale kde s dnesnymi cenami byvania. Potom sa deje v nasom state co sa deje, podpora rodin ziadna.
S tým kričaním na deti niečo rob, oni nemôžu za to, že žijete s alkoholikom
@anonym_autor začni mat rada samu seba a dopriať si. Neminaj energiu na ľudí, ktorí ti nestoja zato.
A to zacal pit vcera a nikdy nebol taky? Alebo si si myslela, ze sa zmeni a prestane pit. Nekric na deti, nezasluzia si otca alkoholika a neprijemnu mamu ako bonus.
Ake velke deti? On platit bude musiet,neutiahnes podnajom? K rodičom sa nedá.? Ak nic z toho tak by som ho uplne ignorovala,nevariť pren.neprať,odstahovat sa zo spalne. Pi si,ale bezo mna,alkoholika nechcem a pidla toho sa aj spravam.Bud sa spamäta alebo dojdete k rozvodu,skôr či neskôr.
@anonym_autor pokiaľ nechceš odísť, upriam pozornosť na deti a seba. Deti nemôžu zato ,že otec je,aký je. Venuj sa sebe, deťom, menšie výlety,kde vyčistis hlavu a nepozeras na ozrana
Však keď Vas nebije nie je agresívny tak maj na háku a ži svoj život raz za čas si posexujete a hotovo. Prípadne nájdi si milenca, kamošky. On potom časom dostane nejakú chorobu, cirhozú pečene a potom bude mat plné gaťky
@anonym_autor tak tam zostaň a znič si život a aj život detí. Lebo toto bude ešte horšie.
Viem o čom píšem, vyrastala som s alkoholikom.
Ake velke deti? On platit bude musiet,neutiahnes podnajom? K rodičom sa nedá.? Ak nic z toho tak by som ho uplne ignorovala,nevariť pren.neprať,odstahovat sa zo spalne. Pi si,ale bezo mna,alkoholika nechcem a pidla toho sa aj spravam.Bud sa spamäta alebo dojdete k rozvodu,skôr či neskôr.
@janinah nie neutiahnem 400-500€ podnajom. Rodicov nezaujimaju vnucata ani teraz, nie to ist este k nim byvat. Deti su este v skolke, a vecne nieco. Aspon moze byt s nimi doma ked treba.
@anonym_autor tak tam zostaň a znič si život a aj život detí. Lebo toto bude ešte horšie.
Viem o čom píšem, vyrastala som s alkoholikom.
@anonym_921b98 a co mam robit? Kto mi postrazi deti ked budu chore aby som mohla ist do prace a mala nejake peniaze?
@anonym_921b98 a co mam robit? Kto mi postrazi deti ked budu chore aby som mohla ist do prace a mala nejake peniaze?
@anonym_autor ty mi tvrdíš že ten chlap v alkoholobom opojení stráži malé deti?
@anonym_autor odísť nechceš/nemôžeš, tak čo ti poradiť? Leda to, že keď potrebuješ kričať, nekrič na deti, ale na toho debila, čo si im vybrala za otca
@anonym_autor ty mi tvrdíš že ten chlap v alkoholobom opojení stráži malé deti?
@anonym_921b98 nie to netvrdim. Ono je to problem zvasca vikendov.
@anonym_921b98 nie to netvrdim. Ono je to problem zvasca vikendov.
@anonym_autor od kedy vlastne pije? Lebo sa mi nechce veriť že len teraz začal
@anonym_autor kričanie nepomôže aby prestal piť, len to zhoršuje rodinnú atmosféru a psychický stav detí viac než jeho popíjanie, ak nie je agresívny. Ty sa skľudni, zrejme si dlho doma a si z toho frustrovaná, možno aj on.
A čo potom...Časom príde o prácu,vabkef si nájde inú tak sa tam neudží. Peniaze na chlasť budu oveľa presnejšie ako kúpiť dieťaťu zimnú bundu a čižmy či zaplatiť triedny výlet. Potom prídu dlžoby a exekúcie....
No nič moc keď deti vyrastajú s alkoholikom
A keď nemá financie,tak skús sa dovzdelat a nájsť prácu
Je to v prvom rade tvoja zodpovednosť aký život deťom dáš a ty im budujes ten svet rodiny a zázemia
Je to na tebe a nikom inom, keďže tvoj muž je chorý
@anonym_autor ľutujem tie deti že v tomto ich nechá vlastna matka žiť
@anonym_autor od kedy vlastne pije? Lebo sa mi nechce veriť že len teraz začal
@anonym_921b98 nie nezacalo to len teraz. Ako som pisala na zaciatku.
@anonym_autor kričanie nepomôže aby prestal piť, len to zhoršuje rodinnú atmosféru a psychický stav detí viac než jeho popíjanie, ak nie je agresívny. Ty sa skľudni, zrejme si dlho doma a si z toho frustrovaná, možno aj on.
@anonym_378412 nie som dlho doma. Chodime do prace.
@anonym_autor ľutujem tie deti že v tomto ich nechá vlastna matka žiť
@anonym_6e97e4 a co mam robit. Ist do podnajmu za 400-500€ a ked budu deti chore necham ich same doma aby som mohla ist do prace?
@anonym_6e97e4 a co mam robit. Ist do podnajmu za 400-500€ a ked budu deti chore necham ich same doma aby som mohla ist do prace?
@anonym_autor bude sa to iba zhoršovať, takže k nejakému rozhodnutiu budeš musieť prísť, keď nechces za chvíľu umývať grcky a nájsť ho postaneho..Cez týždeň nepije?Pil niekto v ich rodine?Alkoholik si neprizná, že má problém.Liecit sa nechce a ani nebude chcieť.Neviem poradiť, ale trpis ty aj deti plus veľa peňazí prepije.Na to si založil rodinu, aby ju ničil??
@anonym_autor štát ti toho chlapa nepridelil.
A chlastať tiež asi nezačal až po tom, čo si s ním mala niekoľko detí. Síce to tu stojí v mnohých ohľadoch za hovno, ale štát za vaše zlé životné rozhodnutia nemôže.
@anonym_autor Ahoj autorka, preco si svoju zlost na muza vykricis na detoch? Co chces, aby z nich preboha vyrastli agresivni jedinci alebo naopak zakriknute osoby a budu sa tym trmacat cely zivot? Ved aj ty sama tym detom ublizujes, to sa ti zda voci nim fer😐 ?
Ty uz pracujes, kedze su deti v skolke? Skus si nasetrit nejaku rezervu a skus ist s detmi do prenajmu. Pises,ze co spravis, ked budu deti chore-mozes sa dat na OCR s detmi v takom pripade. Ako to riesite teraz, ked ochoreju? Strazi ich len manzel? Alebo ako to riesite teraz? Kde mas zaruku, ze ked ich on strazi, ci toho nevypije az moc? Ci im da lieky tak ako ma za cas kym ty niesi doma? Stale sa tu ohradzas na to alebo hento, ale tak napis odpovede na viacere otazky ako to realne je, ak ziadas o nejaku radu.
Dajú sa nájsť aj lacnejšie podnájmy, budeš dostávať výživné, ak je bývanie spoločné môže sa predať alebo ťa vyplatí ale keď chceš ostať každá rada márna. Len neviem prečo kričíš na deti keď za nič nemôžu ale ten tvoj opilec.
@anonym_378412 nie som dlho doma. Chodime do prace.
@anonym_autor podľa príspevku 09:48 som zle vyrozumela, že do práce nechodíš, lebo sú deti často choré.
@anonym_autor hľadaj riešenie..
poslať ho na protialkoholické liečenie
Aj on pracuje? Pije po večeroch alebo iba víkendy?
No toľko piv a alkoholu aj dosť stojí peňazí. Koľko
peňazí prepije za týždeň ? Ty nepracujes ? Kde berie chlap peniaze na chlast? No pochopila som, že on už dlho pije. Tu už mu nepomôže ani liečenie. Milá páni máš to dosť ťažké. Je mi ľúto detí. Všetko vidia majú neskutočne ťažke detstvo otcom alkoholikom. Predpokladám ,že jeho vaše detí nezaujímajú. Treba si nájsť prácu, ak je možnosť tak ísť do lacného podnajmu. Bude to ťažké, ale treba to skúsiť.

No tak to maj na haku, vies ze pije tak to ber ako fakt...Naco sa rozculovat, nezmenis to