icon

Vážny rozhovor s priateľom

zuzanazu85
2. jún 2022

Ahojte bábiky. Mala som dnes ráno s priateľom vážny rozhovor v posteli. Opýtal sa ma,či som si to s tým bábom nerozmyslela,veď predsa svet ešte toho jedného človiečika ,či dvoch unesie 😄. (Pretože vedel,že ja sa do materstva moc nehrniem). Sme spolu už nejaké tie roky (od covidu) a musím povedať,že nám to klape (ešte stále sa teším,keď príde domov utahaný z práce 😆),sme obaja ,,vtipálci",zhodneme sa aj na politike,farbe závesov atď 🤭. Aj keď je ,,guma" ako sa vravi,ale proste ho stále ,,žeriem" 😊. No a moja otázka,alebo skôr rady bab,ktoré sú matky. Ak sa rozhodnem,že do toho pôjdem,čaká ma nejaký ,, maratón",či ,, šprint" s počatím v 36ke? Viem,že je tu riziko nejakých vád plodu,predsa už mám vek. Potrebujem vedieť,či sa v kľude porodí aj v mojom veku. Čo ma čaká? Čo ma neminie?😄 Ešte nechcel odpoveď,mám si to rozmyslieť,nezabudnú podotknut,že to nedáva ako ultimátum,ale ako návrh. Vraj by som bola krajšia s bruskom😁. My stále tak srandujeme....ale teraz vážne ,normálne mám des a besy 🤭😆. Bude ťažké v tomto veku počať ešte drobca? On vedel od začiatku,že do materstva sa nehrniem,povedal,že mu na nervy stacim liezť ja,ale chcem,aby bol šťastný,ak túži byť otec. Ďakujem dievčatá 😉

Strana
z2
zuzanazu85
autor
2. jún 2022

@barborachors nedal mi ultimátum,bude taký istý,buď s babom,alebo bez. Vedel do čoho ide,pretože ho už na začiatku upozorňovala,že bábo neplánujem a ani on neplánoval 😏

Strana
z2