Večerné rozhovory po televíznej relácii
Včera sme s mužom pozerali jednu reláciu tam bolo, niečo v tom zmysle, že pekné páry majú prevažne škaredšie deti a škaredšie páry pekné deti. Ja som mužovi povedala, že to je blud my máme pekne deti a ja sa pokladám za peknú ženu. A ten môj mi povedal, že my sme sympatickí, ale niesme pekní. No rozumiete tomu? Ja som sa riadne vytočila, že či som v jeho očiach nepekná žena? No takú hádku na večer sme ešte nemali. Muž mi povedal, že prehnane reagujem, že každá normálna žena by to zobrala s humorom.
Brali by ste to s humorom, lebo mne to smiešne neprišlo.
autorka: a čo sa týka tvojho problému (úvodný príspevok), poznamenám len toľko, že muž má asi iný ideál krásy. to neznamená, že preňho nie si celý svet, že ťa nemiluje.... len proste, sú asi aj iné ženy, ktoré sa mu páčia, tak mu to tak nejak úprimne uletelo. mne ten môj tiež povie, že mám veľký zadok (no hej, mám), na druhú stranu dodá, že sa mu to páči (hoci než sa zamiloval, tak sa mu páčili chrty...). a ja viem, že mi hovorí pravdu, nehrotím to. načo? viem, že som preňho ja tá TOP...
@lenkasarka no... buď to, alebo to osvetlenie... chcelo by to takú tú normálnu fotku, bez akýchkoľvek príkras
@panelacikova takú ako má @0silvia0 mimochodom veľmi sympatická žena
@lenkasarka áno, presne takú. bez zbytočných príkras 👍
@0silvia0 ja mám na toto tiež už vek, neboj 😀 ale neriešim. sú horšie veci, než starnutie 🙂 autorka je ešte veľmi mladá, všetko takéto sa jej hlboko dotkne, dá sa to pochopiť
@0silvia0 ale to nemení nič na fakte ,že si sympatická aj keď máš svoj vek😉
@panelacikova ani ja neriesim. Presne, keby som bola vo veku autorky, tiez sa ma dotykaju taketo poznamky.
To nemyslíte vážne, aké nepodstatné veci sa už riešia na tom internete 🤮 veď keby niesi pekná nebol by s tebou a myslím že netreba hystericky reagovať na takéto veci, ono v tomto s tvojim mužom súhlasím - iná žena by to brala s humorom. Ja by som mojmu na to povedala že sme sa našli.
🙂
Ak mate tak 18-20 rokov, tak este chapem tuto hadku. Ak mate cca 40, tak si akurat tak klepem na celo, ze kvoli akej chujovine si sa urazila a pohadala 🤦♀️😂
Milá autorka, možno by nazaskodilo trosku nadhľadu. Mne celkom nedávno ten môj navčas rano povedal, že vyzeram ako striga (tebe by asi mus po takej hlaske volať zachranku). Keď som sa uvidela v zrkadle, skonštatovala som, že ma pravdu. A napriek všetkému si z celej ponuky vybral práve mna😃
@0silvia0 jednoducho si prilis povrchna,mozno by viac ocenil krasu zvnutra😂
Mať tvoje problémy...
Aha, takže klamať môže.....to je v poriadku vo vzťahu?
Treba sa brať menej vážne 😄 ja by som môjmu na to odsekla, nech hovorí len o sebe, lebo ja som krásna 😄 my sme raz mali serióznu debatu, že naše deti sú krásne po ňom a múdre po mne- to boli prosím pekne jeho slová a výnimočne zrovna ani nevtipkoval 🤣 mala som sa uraziť, že sa považuje za toho pekného v našom vzťahu? 😅

@panelacikova a vyretušovana😉