icon

Veľký smútok po smrti mamičky

lanelly
3. máj 2022

Viem, že podobné diskusie už na fóre sú, ale staršieho dáta. Dúfam, že nebude vadiť, keď založím novú... Pred týždňom mi zomrela mamička a ja sa s tým neviem vyrovnať... Neustále plačem, spomínam na obdobie, keď tu ešte bola a bolo nám spolu tak dobre. Za celý život sme sa ani jeden jediný raz nepohádali, mali sme nádherný vzťah nielen my dve, ale aj môj manžel a naši dvaja synovia, jej jediní vnuci spolu úžasne vychádzali. Bola veľmi múdra, inteligentná, vedela si vždy poradiť v každej situácii, držala celú rodinu po celý svoj život, aj vtedy, keď nám pred 27 rokmi zomrel ocko... Hoci mám skvelú rodinku, ktorá mi je veľkou oporou, predsa mám v duši prázdno po jej odchode, srdce mi krváca od žiaľu. Zažili ste niečo podobné? Ako sa mám aspoň trochu s tým vyrovnať, keď je to také bolestivé...

Strana
z2
maja1111984
21. nov 2022

@lanelly ahoj…. Nasla dom teraz túto tému pretože v juny zomrela mamka aj mne a doteraz sa s tým neviem zmieriť… dusi má tá beznádej ako veľmi ju chcem nazad… neznesiteľne mi chyba… ocko mi zomrel pred 15 rokmi s mamka teraz… mám rodinu, muža a dcérku, aj napriek tomu neviem predýchať mamičkin odchod. Miestami mám pocit, že sa zbláznim. Neverím tomu že to niekedy prestane bolieť. Mám pocit že je to čím dalej tým horšie…

lanelly
autor
21. nov 2022

@maja1111984 Ahoj, napísala som Ti internú poštu...

Strana
z2