Veľký smútok po smrti mamičky
Viem, že podobné diskusie už na fóre sú, ale staršieho dáta. Dúfam, že nebude vadiť, keď založím novú... Pred týždňom mi zomrela mamička a ja sa s tým neviem vyrovnať... Neustále plačem, spomínam na obdobie, keď tu ešte bola a bolo nám spolu tak dobre. Za celý život sme sa ani jeden jediný raz nepohádali, mali sme nádherný vzťah nielen my dve, ale aj môj manžel a naši dvaja synovia, jej jediní vnuci spolu úžasne vychádzali. Bola veľmi múdra, inteligentná, vedela si vždy poradiť v každej situácii, držala celú rodinu po celý svoj život, aj vtedy, keď nám pred 27 rokmi zomrel ocko... Hoci mám skvelú rodinku, ktorá mi je veľkou oporou, predsa mám v duši prázdno po jej odchode, srdce mi krváca od žiaľu. Zažili ste niečo podobné? Ako sa mám aspoň trochu s tým vyrovnať, keď je to také bolestivé...
@maja1111984 Ahoj, napísala som Ti internú poštu...

@lanelly ahoj…. Nasla dom teraz túto tému pretože v juny zomrela mamka aj mne a doteraz sa s tým neviem zmieriť… dusi má tá beznádej ako veľmi ju chcem nazad… neznesiteľne mi chyba… ocko mi zomrel pred 15 rokmi s mamka teraz… mám rodinu, muža a dcérku, aj napriek tomu neviem predýchať mamičkin odchod. Miestami mám pocit, že sa zbláznim. Neverím tomu že to niekedy prestane bolieť. Mám pocit že je to čím dalej tým horšie…