icon

Venujú sa vaši muži deťom každý deň?

27. nov 2025

Ahojte, venuju sa vasi muzi svojim detom denne? Tak vo veku 3-4 roky? Ako s nimi travia cas?
Mne je velmi smutno, ze vzdy musim nutit svojho muza, aby s nimi nejako travil cas, nehovoriac o tom, ze ja som s nimi nonstop (este mladsi nechodi do skolky, nema este 3roky), ale viac ma stve, ze sa im nevenuje ako otec. Bud je pri nich na mobile alebo ked ich zoberie von (tak raz za 2 tyzdne), tak vacsinou za niekym, kde sa vykecava a deti su opat same na seba.
Pracu nema narocnu, na svojich kamosov a hobby ma furt vela casu vyhradeneho.
Len chcem vediet, co mam pozadovat bez vycitiek, ze chcem vela:(

Strana
z3
really8
28. nov 2025
@lentakyterapeut

@really8 a ty verim chapes ak to dokazes ze to nie je mozne.

@lentakyterapeut ty sa nevies ovladat?

anonym_504411
28. nov 2025
@really8

@lentakyterapeut tak toto je uplne reakcia vyzreteho dospeleho muza. Ktory si navyse hovori terapeut a snazi sa v diskusiach posobit straaasne mudro.

@really8 Tento je terapeut, asi ako ja jadrova fyzicka. Tiez mi pije krv. Vecne len nic nehovoriace kydy. Vzdy musi napisat, ze rozvod nieee a ze vsak kam by zena sla...aj vcera to jednej v diskusii pisal. Podla neho sa maju rozvadzat asi len bohati😃😄

really8
28. nov 2025
@anonym_504411

@really8 Tento je terapeut, asi ako ja jadrova fyzicka. Tiez mi pije krv. Vecne len nic nehovoriace kydy. Vzdy musi napisat, ze rozvod nieee a ze vsak kam by zena sla...aj vcera to jednej v diskusii pisal. Podla neho sa maju rozvadzat asi len bohati😃😄

@anonym_504411 hlavne ze inde pise ze zena nema riesit minulost a zit pre dany moment. Taka joza len v modrom.

lentakyterapeut
28. nov 2025
@really8

@lentakyterapeut ty sa nevies ovladat?

@really8 ved ignoruj inak si na tom rovnako s ovladanim

anonym_af264d
28. nov 2025

@anonym_autor pre mojho muza su jeho dve deti a ja cely jeho svet.S detmi sa zboznuje hrat a vymysla im rozne aktivity.Ked boli malicke kazdy den kocikoval,bol proste pri nich.A teraz vymysla rozne programy,akcie,divadla,kina,sportove nieco a doma tiez,stale sa s nimi rozprava co zazili,ako bolo v skole,co ich trapi,vychovava ich,robi domace ulohy,vari im,upratuje im izby a neviem co vsetko mozne.Som spokojna,mam muza,ktory je rodinne zalozeny a to je najviac.Poznam vela zien ako to mas ty a tie zeny su neuveritelne strhane,na vsetko su same,ziju iba s panom "pritomnym"a to je tak vsetko.Uz v 40tke vyzeraju na 60 rokov,jednoducho maju to tazke.

aurora33
28. nov 2025
@anonym_af264d

@anonym_autor pre mojho muza su jeho dve deti a ja cely jeho svet.S detmi sa zboznuje hrat a vymysla im rozne aktivity.Ked boli malicke kazdy den kocikoval,bol proste pri nich.A teraz vymysla rozne programy,akcie,divadla,kina,sportove nieco a doma tiez,stale sa s nimi rozprava co zazili,ako bolo v skole,co ich trapi,vychovava ich,robi domace ulohy,vari im,upratuje im izby a neviem co vsetko mozne.Som spokojna,mam muza,ktory je rodinne zalozeny a to je najviac.Poznam vela zien ako to mas ty a tie zeny su neuveritelne strhane,na vsetko su same,ziju iba s panom "pritomnym"a to je tak vsetko.Uz v 40tke vyzeraju na 60 rokov,jednoducho maju to tazke.

@anonym_af264d aj ja mám takého muža a je to niečo úžasne.

anonym_a37f0b
28. nov 2025

Autorka , vela muzov deti chce ,len aby si poistili partnerku a sebe pohodlny zivot so servisom.Preco sa do starostlivosti nezapajal od mala a preco 2. dieta ked kaslal uz na prve?

Strana
z3