Veríte na veštenie?
Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹
genialnu odpoved ti dala @fra ja len pridavam, ze vsimni si svoj strach, ktory mas a spytaj sa sama seba, odkial sa bere... pre mna uz toto je znakom toho, ze za vestenim su demoni... pretoze Boh cloveku dava nadej, lasku, povzbudenie, vedenie.... diabol chce cloveku ublizovat, nicit ho... sposobovat v nom strach a beznadej...
neviem ci si veriaca, ale ak ano, cim skor to vyznaj Bohu ako hriech,, olutuj to... lebo moze to mat az tragicke dosledky nielen v tvojom zivote, ale aj v tvojej rodine...rovnako ako nosenie cervenych snurok - otvaranie sveta zlu.
ja rada si davam veštiť všetko pravda ked som si od jednej pani z Nitry dala veštiť za 5 eur uplne do bodky pravda a to sa nepytala nič iba čo ma trapi vzťah, laska, rodina, a krstne meno a nič viac do bodky pravda aj ja viem vylložiť karty a tiež chodia kamaratky že je to pravda čo im vyložim takže verim.
ja verím dala som si veštiť jednej pani na FB neskutočne mi pomohla....nemala ako vedieť čo sa deje a všetko vyčítala z kariet, po výklade sme ešte dve hodky debatovali.....
ja sa tiez teraz niekedy v najblizsej dobe chystam k vestici, len nemam nejako dobry pocit z toho :/
Veštci a veštice sú podvodníci a tí, čo im veria, sú hlupáci.
ani nie lebo ludska psychika je velmi silna a to, ze vestba sa plni moze byt len vysledok nasho nastavenia, rozhodnuti, ktore sme urobili aj nevedome - lebo nam bolo povedane, co nas v buducnosti caka. ako priklad dam kamaratku, ktorej kartarka povedala, ze jej vidi v buducnosti osudoveho muza, ktory ale bude zahranicny...kamoska odvtedy nesla na rande so ziadnym slovakom a neskor sa aj odstahovala do UK kde si pochopitelne nasla anglicana...bol to osud alebo tomu pomohla aj sama lebo jej to vyvestili? uznavam, ze su ludia, ktori vedia povedat,co sa stalo bez toho, aby o nas cokolvek vedeli, a aj velmi presne veci, taku pani som zazila a nechcela som tomu verit, ze take veci vie. buducnost som ale poznat nechcela...lebo ak by mi povedala vopred, ze prezijem to, co som posledne dva roky prezila, tak by som asi upadla do tazkej depresie. niekedy je lepsie nevediet
Prosím o kontakt na dobrú a overenú vešticu z okolia Martina . Je to dosť súrne.
Ďakujem.
Skús Žilina 0905435408 p.Jozef. Máme ho odskúšaného .
Daj vedieť ako sa si sa rozhodla .
nuž je tu veľa názorov - ja si myslím, že ak niekto niečo povie - potom už človek podvedome koná tak, ako mu bolo povedané a hľadá v živote a situáciách práve tie veci, ktoré mu niekto povedal a zabúda na svoj rozum, svoje cítenie, na rady ľudí okolo seba. Teda pokiaľ ide asi hlavne o negatívne veci - tých sa človek podvedome bojí . Verím tomu, že sú ľudia, ktorí majú isté schopnosti vidieť, cítiť ... ale nie je to tak, že potom konáme naozaj na základe toho čo nám bolo vyveštené a prispôsobujeme hlavne svoje konanie veštbe - možno že bez nej by sme konali úplne inak ... ale keď sa to má stať, tak tak aj konáme a hľadáme vo veciach av situáciách to, čo niekto povedal. Nechápete to tak ?
Verim v zdravy rozum
ahoj a plati sa? vdaka
Ahojte ja som na veštice nikdy neverila, až kým ma kamarádka neukecala jednej ísť. Povedala mi také vecy čo nemôže vedieť nidko iný z minulosti a povedala mi ja čo sa stane v budúcnosti a všetko sa splnilo tak ja som zmenila svoj názor asi všetky nesú podvodníčky.
Neverte tomu nie je to dobre ak vam aj vyjdu veci pravdive radsej od takych veci prec
NIE a ani sa touto témou nejako nezaoberám....čo má prísť, to príde. Osobne keby mi povie že ma jedného dňa zrazí červené auto, tak len striehnem a stresujem sa možno 10rokov jak somár. Keď to má prísť tak to príde a bez toho, aby som sa budila na nočné mory 🙂 a bez toho aby mi to niekto vopred hovoril a ja mala v hlave červíka.......
Ďakujem, neprosím 🙂
Mne raz na lyziarskom zo strednej spoluziacka z taro kariet. Nepamatam si to presne,ale bola tam ta jedna zla karta co nevesti nic dobre..par dni na to umrel tato.
Ja tomu tiež neverím a nikdy by som neišla k vešcom. Sú to podvodníci a ešte aj peniaze berú za to. To aj ja môžem pekné úsmevy rozdávať a nikto mi za to nezaplatí. A tiež by som nikdy nechcela vedieť čo ma čaká je to tak ako to má byť a viac ma nezaujíma.
Ja si nenecham vziat radost z toho, te objavujem co ma caka, takze k vestcom nechodim ;)
Kontakt na dobrú vesticu - Žilina a okolie???
to su kraviny a taketo zeny idu radit inym 🙂 no kam ten svet speje
Verim bola som pred rokom v RK u vestici Kaveny cakala som dieta este ani doktori nevedi co to bude a ona to bude krasne zdrave dievcatko 🙂 i dievcatko sa narodilo vsetko co mi povedala sa mi do bodky splnilo aj plni 🙂 vravela aj o mojej minulosti to tiez sedelo..
Chodievam raz za rok do Zvolena....nielen mne ale aj mojim blizkym vychadza vsetko co povie...myli sa akurat v pohlavi a peniaze nepyta...kolko das tvoja vec...ked mam problem povie mi aj cez telefon a to jej nic neposielam...objednava sice az za pol roka co to ma narvate no oplati sa pockat...
poprosím kontakt na jasnovidku Marciu---pozná niekto?

NIE, v podstate nemám potrebu veštice navštevovať.