icon

Viete odporučiť psychológa v BB?

vera987
29. jún 2018

Ahojte maminky chcela by som navštíviť nejakého psychológa v Banskej Bystrici ktorý mi vie poradiť a pomôcť mi zvládnuť rozvod ako sa stým zmieriť a vysporiadať so všetkým okolo toho. Najlepšie taky co sú sedenia hradené zo zdravotnej poisťovne nakoľko som ešte na rodičovskom.

sampo
•
29. jún 2018

za mna Mikula, ale neviem, ci sa nepoberie uz na dochodok. Super panko, mne/ nam velmi pomohol (rozvadzala som sa takmer rok). Neplati sa u neho, staci odporucanie od lekara.

vera987
autor
•
29. jún 2018

@sampo ďakujem... zvláštne že muž ja som si myslela ze u ženy psychologicky nájdem viac pochopenia ale možno muž psychológ mi ozrejmi viac pohľad na mužské chapanie

marec2018
•
29. jún 2018

Za mna pani Pullmannova,je to klinicka psychologicka na dolnej ulici.Zboznujem tu pani,pomohla aj mne.

babatko17
•
30. jún 2018

@sampo a pomohol Vám vyhnúť sa rozvodu? Kamoška má rovnaký problém.

sampo
•
30. jún 2018

@babatko17 nie :( chcel, hoci mi povedal asi na druhom stretnuti, ze ked okamzite nezacneme konat, do dvoch rokov budeme rozvedeni a tak sa aj stalo. Moj ex mal totiz spolupracu v pazi ☹ a nepocuval ho a nechcel tam potom chodit, lebo ta zmena sa tykala hlavne jeho. No pomohol mi v novom vztahu a velmi.