Vlastné dieťa mi povedalo, že si vyberie svojho partnera ako svoju matku
Co by ste robili ..alebo ako by ste sa vyrovnali s tym ked vam vlastne dieta povie ze si vyberie svojho "partnera"ako svoju matku (napr.sa stalo aj to ze sa mala zle a isli sme za nou do nemoc.lebo sme sa báli o nu..ako každý rodic o svoje dieta..a ani tolko nepovedala ze dakujem..skor naopak ..povedala ..ze kto povedal ze poďte za mnou..alebo napr..ze ide pred vami na ceste..a iba sa pozrie na vas a kraca dalej bez toho..aby sa napr.pozdravila..alebo zastala..
a nekecala si jej do toho vztahu? Vacsinou sa taketo spravanie v tomto veku neprejavi len tak.
Nevieme o co ide. Pises zahmlene, nejasne a odpovedas 👍tymto stylom. Odkial mame vediet, co je vo veci?
Ono ak je to tak ako pisala napr viestta tak sa necudujem, ak ti to dospela dcera povedala. V sucasnej dobe sa to hemzi osobnostnymi poruchami, narcisistami, sociopatmi a toxickymi ludmi. Nikto nemoze vediet, ci nie si aj ty jednou z nich. A mozno je to tvoja dcera. Tazko dedukovat z tych nezmyselnych polomysienok, ktore si tu napisala.
Ak je to tak, ze bolo doteraz vsetko ok, mozno jej lenhrablo, priatel ju zmanipuloval, alebo je jednoducho len rozmaznana. Ak ta nechcela ani v nemocnici, takto drzo ti to povedala, nieco za tym je. Ale z tvojho 👍 ti tazko poradime.
Pises toto :napr.sa stalo aj to ze sa mala zle a isli sme za nou do nemoc.lebo sme sa báli o nu..ako každý rodic o svoje dieta..a ani tolko nepovedala ze dakujem..skor naopak ..povedala ..ze kto povedal ze poďte za mnou..
To ti mala podakovat za to, ze sa ako matka zaujimas o jej zdravotny stav? To je hadam normalne nie? Mna skor zarazila jej arogantna odpoved.
Preco mam pocit, ze pises iba polopravdy?
Nezdravi sa ti na ulici. Preco? Ma poruchu? Droguje? Je pod vplyvom zleho partnera? Hanbi sa za teba? Ublizila si jej? Mozno si len dobabrala vychovu? Tu moze byt vela pricin. Je to nestandardne, nepozdravit sa vlastnej matke na ulici, to suhlasim. Ale dovodov moze byt vela.
@mrnoname ty si chlap?
No tak pokiaľ má autorka s dcérou takúto komunikáciu ako s vami kočky komentujúce........tak sa ani nečudujem,že sú si takto vzdialené....
@mrnoname ja som tiez mala toxicku matku. Ale uz som ju odstrihla, takze ti rozumiem. A preto pisem, to co pisem.
Nemá ťa rada, chce ta vytesniť zo svojho života, alebo jej lezieš na nervy, alebo sa hanbi za teba, možno ste si povahou nesadli..zamysli, prečo sa k tebe tak chova, takže ty musiš vedieť, odkial vietor fuka, alebo je len nevdačný fracek,čo si neváži rodičov
My sme mali na zakladke babu, čo sa nerozpravala s bratom, alebo aj pripad, že chalan v 17ke vypadol z domu a nebavi sa s matkou,,,je to zraňujúce veľmi takéto vzťahy, ale aj rodičia su na vine kolkokrat, moja mama ta prekruca veci ako sa jej hodia, a keby si ju počuvala, je velmi presvedčiva, a pritom vela krat nema ani pravdu a je len moja velkorysosť, že toto trpim už tolko rokov
výchova nie je len to, že dostala všetko, čo chcela... skrátka, čo si si vychovala, to máš. A zdá sa, že ti ani nedochádza, že prvé chyby si urobila ty, vzťah dieťa-rodič predsa modeluje rodič, dieťa len reaguje
Si tu anonymne tak napíš zrozumiteľne.
Nemení áno vlastná matka nerozumie - tak sa vraví
@cacianka sorry, ale ty si sa s tou zrozumiteľnosťou tiež nejak nepretrhla...😀
"vobec nepijem alkohol..to si teda velmi mimo..a nieze alkohol..ani nealko" to je jeden z naj vyrokov, co som tu citala 😀
@kiwi3 asi pije benzin 😅
@danica2711 mám nový mobil a niekedy si nevšimnem ako mi prehodí slová, avšak preklep je niečo ine ako nezrozumiteľne napísaný text
@kiwi3 Zrejme tým myslela, že nepije ani nealko pivo, nealko víno,..... lebo aj také existujú 😉. Niektorí ľudia majú radi tú typickú chuť, vôňu, ale vyhýbajú sa priamo obsahu alkoholu v rôznych nápojoch a takto sa snažia "oklamať" svoje chute, myslenie, ... Tí striktnejší, nepotrebujú ani tie NEALKO náhrady, jednoducho nevyhľadávajú NEALKO napodobeniny len preto, aby mali pocit, že si dali "pivo", "víno" a oblbli sa týmto spôsobom.

Kde majú admini opraviť názov, aby to bolo zrozumiteľne, tak to nespravia...
Autorka tvoja dcéra je jedináčik?Ak áno asi ju dusis láskou, alebo je prvý x zamilovaná a stratila hlavu.
Je normálne, že deti v určitom veku uprednostňujú ostatných pred rodičmi a skôr si myslím, že si Vás neváži:(a pohŕda.Mozno ste boli vždy nápomocní, až príliš.Ale, keď ide ako tela po ulici a rodičov sa robí, že nevidí či nepozdravi to je už príliš.Nechaj ju tak lásku a úctu si nevyprosis niekde sa stala chyba čím viac budeš orodovat, vysvetľovať, tým viac budeš v jej očiach smiesna