Vnímam ako nespravodlivosť, že brat býva v byte po rodičoch...
Baby,potrebujem poradit,poznat vas nazor,alebo ukludnit,ja uz ani sama neviem....
Ide o to ze mam 2surodencov, 1 je este neplnolety,byva v dome s rodicmi,ja som vo vlastnom dome,teda s hypo treti zije v byte po rodicoch.
No a k veci
Je divne ked mi vadi,ze niekto zije uz10r v niekoho byte,ak je aj rodicov,plati len povinne naklady ako elektrina atd,je bez zavazkov v banke ,uziva si zivot,dokonca jeho zenuska pracuje len na 4h,lebo maju vraj dost financii aby tak zili a to brat robi vo fabrike pri pase,zatial co ja,teda moja rodina ideme fakt na doraz.
Vadilo by to aj Vam?
Chcem ist za rodicmi,nech to riesia,alebo mam aj 100chuti vykaslatsa na celu rodinu,uzaj skrz toho,ze ked nieco treba dobra som im len vtedy,zatial co chudacik brat zavola len ked nema kde odpratat svoje deti....
@0silvia0 uplne s tebou suhlasim,vo vsetkom 👍
Hnm citala som podstatne fakty ktore si vynechala a ktore baby našli v inych tvojich diskudiach.. tak to zhrniem este raz. Dom -už exmanžel mal pozemok rodicia vam prispeli finančne na stavbu a este maš hypo.. no uz nemas vztah ani dom tie $ čo rodičia dali asi nemas s ex vysporiadanè, ..ostalo ti čo? Splacanie hypo., chlap aj dom su minulost. Si nespokojna so životom a zrazu za to vlastne možu nefer rodicia a brat ktory si žije v štastnom manželstve este aj to ta sere že jeho žena robi len 4h denne lebo im to tak vyhovuje a chodia na dovolenky.. zrazu je jeho štastny rodinny život na tvoj ukor?kazdy sa mà ako sa zariadi. Brata nemas velmi rada ked mu nedopraješ čo mà. Ale on s tvojim rozvodom hypo ani stratou domu nič nemà. A čo ten najmladsi surodenec? Ten čo žije u rodičov? Ved ten to mà uplne naj. Byva uplne zadarmo v mama all inclusive hoteli. Ty sa musis pozriet na seba prečo žijes ako žijes, Na krach vztahu treba2 a aj Keby bol ex total hajzel. Tak treba prijat daku zodpovednost -bola to tvoja volba tvoj vyber. A prestan si nahovarat ze fakt ze ste spolu zobrali hypo na dom zapričinil rozpad vztahu a že brat co byva v byte po rodičoch s minimalnymi vydavkami stym mà niečo spoločne. Ked si vyriešis svoj život nebude Ta trapit či to mà brat lahsie či mu bolo rodičmi dopriate viac ako tebe.Zavist je velmi neprijemna emocia a škodi hlavne tomu čo ju v sebe živy. Sustred sa na seba ako vylepšit tvoj zivot nie na to ako žiju druhi.

A co z toho vsetkeho vyplyva? Ak mate viac deti ako jedno, minte za zivota vsetky peniaze, nikomu nic nedavajte. Deti si to aj tak vazit nebudu a iba sa zbytocne rozhadaju. :D
O nulu, alebo dlhy sa nikto hadat nebude.