icon

Vôbec spolu netrávime čas

9. jún 2023

Ahojte... Môj manžel má náročnú fyzicku prácu každý deň chodí domov velmi unavený plus máme tri detičky malé takže sme obaja vyčerpaný každý deň na totalku keďže máme dosť hyperaktívne deti .. 😃 no ale problém je v tom že sme mladý ľudia ale postupne keď si to všetko premietnem v hlave vôbec spolu netravime čas ja by som aj chcela veľmi . Ale manžel to vždy odloží na víkend alebo teda ešte skôr zaspí ako stihne niečo povedať ráno tiež nie lebo deti sú skoro hore nevie si nájsť posledný čas na mňa vôbec chuť .. je normálne že keď príde domov z práce alebo keď odchádza tak sa pozdravime pusou no nič viac .. nespavame spolu ako sú týždne dlhé ja mám 25 on 27 .. žiadne nežnosti sme pomalí ako spolubývajúci koľkokrat sa ho opýtam kedy sa budeme venovať jeden druhému .. ale vždy je nejaká výhovorka ako hádať sa nehadame často pekne sa aj oslovujeme ale je mi fakt veľmi divné že na začiatku vzťahu aj vlastné až do nedávna sme mali bohatý a pekný sexuálny život .. a zrazu je to tak že to tak mladému mužovi vôbec nechýba ? .. to mi nejde do hlavy.. myslím že milenku nemá nesprava sa až tak čudne .. mobil položí hoc kde vôbec ho nezaujíma.. takže ozaj mi je to veľmi divné

Strana
z2
autor
9. jún 2023

@romi0310 tak áno to je pravda .. prosím ťa ako mám zistiť čo sa deje skúšala som sa snim rozprávať veľmi veľa krát vždy povie že je unavený a že deti chodia neskoro spať a pod. A keď to znova zacne tak už nemám ani chuť niečo rozoberať lebo viem že už mi pravdu nepovie

mladenca
9. jún 2023

No, neviem, ci to nebude jeden z tych kritickych bodov v manzelstve. Ako dlho ste manzelia? Nie som odbornik na vztahy, tiez velakrat neviem, co s nami, ale toto sa deje podla mna u viacerych. A da sa to vyriesit. Vsetko sa da. Mozno poradna, ak by vobec mal o to zaujem?

autor
9. jún 2023

@mladenca sme spolu niečo cez 4 roky ale manželia sme krátko v novembri bude rok .. to by on určite neoabsolvoval ako ho poznám ..

darinks01
9. jún 2023

@mladenca myslím si, že často je problém, že sa zasekneme v nejakom kolobehu a začneme veci brať ako idú a ako samozrejmosť. Prestaneme si robiť radosti malé, prekvapenia a potom sa to aj na tom vzťahu odzrkadľuje. Treba si nájsť čas aspoň na nejaké rande.

autor
9. jún 2023

@darinks01 presne koľko krat som čakala aspoň kvet čokoládu alebo nieco ..prechádzku vonku alebo proste máličkosti nie nič vôbec

gabika0825
9. jún 2023

A cudujes sa mu? On je v práci ako sú dni dlhe, fyzicky maká a príde domov a okolo krku sa mu zavesia 3 deti, s ktorými ešte pravdepodobne robí nejaké aktivity, potom je cely šťastný že sa umyje, naje a ľahne do postele. Na další deň to iste. Ty si pravdepodobne ešte na materskej. Nechcem nič zľahčovať ale minimálne jedno dieťa už máš v škôlke, to znamená že si doobeda s dvoma, si mladá zena, určite máš energie viac. Pokial partner nosí domov peniaze a živí vás, Ty si s deťmi ešte doma, tak sa bohužiaľ budeš musieť zmierit s tým že takéto obdobie prejde až keď ti deti pôjdu minimálne do škôlky všetky, začneš zarábať aj ty aspoň niečo a tým pádom partner nemusí tak makať. Robí to pre vás, nuž aj toto patrí k životu s deťmi. Keď ste sa ešte obaja nevyburili, tak ste mali s deťmi počkať alebo minimálne si nerobiť 3

vulka
9. jún 2023

Lebo v prvom príspevku píšeš, že ťažko pracuje a je z toho strašne unavený. Nepomohlo by trochu popracovať na kondícii. 27 ročný muž by mal takúto prácu fyzicky zvládnuť. Veď to nieje nakladanie 50kg vriec alebo 8 hodín pri zbíjačke, či niečo podobné.

domkakvet
9. jún 2023

Deti k babke aj na tyzden a cas si oddychnut.

marca12
9. jún 2023

Neboji sa toho,ze splodite 4te dieta?

rebrambora
9. jún 2023

Fyzicka praca je iba vyhovorka 😉
Porozpravaj sa s nim. Skoda takto stravit mlade roky vasich zivotov.

autor
9. jún 2023

@marca12 to určite nie beriem lieky

marca12
9. jún 2023

Podvedome moze mat strach,len ti o tom nepovedal

tanyag
9. jún 2023

V jednom príspevku píšeš, že deti chodia pomerne skoro spať...v ďalšom, že ti vyčíta, že deti chodia spať neskoro...píšeš, že má náročnú prácu...v ďalšom príspevku, že sa vozí na bagroch celé dni...tak ja neviem...myslím, že sú to len výhovorky z jeho strany...alebo počúva ak kamarátov v jeho veku aký majú super život, bez deti, bez manželiek, ako si užívajú mladosť, bavia sa, chodia tam a tam a on nemôže, lebo doma má ženu a 3 deti, z čoho 2 deti nie sú ani jeho a musí ich živiť...Ako sa správa k deťom?...Nebudeš vedieť, kde je problém, pokiaľ sa úprimne neporozprávate...skús dať deti jeden večer k babkám, aspoň na 2-3 hodinky, uvar niečo, čo má muž rád, čakaj ho s večerou a skúste sa úprimne porozprávať...

Strana
z2