Vplýva negatívna energia na správanie detí?
Ahojte, mám takú dosť nezvyčajnú spirituálnu otázku, ale možno, že mi poradíte. Mužova teta k nám chodí celkom často a akonáhle ona príde moji synovia (1 rok a 3roky) sa úplne zmenia (čo sa týka ich správania). Začnú byť extrémne nervózni, iba plačú, robia zlotu, neviem ich nijako ukludniť no proste celé zle. Nič v zlom, ale rodina chodí k nám dosť často, aj naši kamaráti, známi, ale nikdy takí nie sú ako keď je tu ona a viem, že deti sa prirodzene predvádzajú ale toto neni ono. Takže je možné, že mužova teta ci chtiac alebo nechtiac vnáša do nášho domu negatívnu energiu čo deti cítia a preto sú takí? Už to neviem inak vysvetliť. Nechcú jesť, večerná rutina jedna veľká katastrofa a uspať je ich potom tiež minimálne dvojhodinový rituál co zvykne byť maximálne pol hodina. Dokonca starší syn už v poslednej dobe nám hovorí, že nechce aby ona sem chodila, nechce ju ani vidieť ako keby sa bál. Už sa nám stalo, že ju tlačil von aby išla domov. Ona mala tiež dve deti a malým vekovým rozdielom ako sú moji, ale obidvaja po ťažkej chorobe umreli, takisto jej muž aj keď sa už dávno rozviedla pretože mali zlé manželstvo, takže tá negativita má odkiaľ prameniť. Nie raz mi vravela že ako mi závidí moje deti. Takže už hľadám odpoveď v spiritualite. Poprípade dá sa tým niečo robiť?
@oblecenie99 a to sa robí ako? 🤣
V prvom rade by som obmedzila tie jej návštevy, mužova teta nie je blízka rodina, že musí byť často u vás. Môjho muža teta u nás nikdy nebola ani nič o nej neviem. Moja sestra mala takú svokru, ona bola chodiaca depresia. Po jej návšteve mi bolo normálne fyzicky zle.
Kúp si bielu šalviu a po jej odchode vydym dom aj deti. Mne to 100% pomáha na očistenie aj bytu aj ľudí.
To posledne, co si napisala, ano, zavist toto moze robit.
Ale tieto veci su riadne zlozite a neriesila by som ich carami a uhlikmi a kde cim. Ale asi veriaci nie ste. Ale jedina ucinna rada je byt v milosti posvacujucej, teda pod Bozou ochranou, pekne s muzom zit a tak. Plus, vysvatit dom/byt knazom, denne sa modlit a davat pod Boziu ochranu seba a deti, zehnat.
Ziadne ine cary-mary, zaklinadla a pohanske prezitky na toto nepouzivat.
A tu pani by som radsej nepustala do domu nejak casto, ale asi by som nevedela byt taka, ze uplne ju nepustit, ale zase, ak by mi povedala, ze mi zavidi deti...uff. Na jednej strane chapem, ked o svoje prisla, no musi to byt aj pre nu tazke. A ona asi je aj rada v pritomnosti deti a asi vedome to nerobi 🤔. Len ta zavist je sama o sebe taka, no...☹
Autorka, je na to zrejme viacero možností, Google ti asi pomôže, kazdy to robí ináč, podstata je ale rovnaká, zápalky a voda. Ja sa na to dívam ale skepticky, ale pred rokmi som mala veľmi veriacu spolubývajúcu ešte na intraku.. a keď sme sa o tomto bavili, tak ona strašne prízvukovala, že toto môže byť účinné, ibaže je to niečo, čím si privolavas na pomoc tie "iné" sily, preto som ti aj písala, že ak si veriaca, a chceš to vyskúšať, tak by som si zabezpečila na doma skôr tu svätenu vodu. Iná kamoška dala vysvätiť byt aj dom.
Je to také no... Videla som tie praktiky aj na vlastné oči, aj poznam.ludi, ktorí by odprisahali, že im po tomto bolo zázračne dobre. Ako píšem, na dedinách na východe je to stále klasika, robí sa to a vo veľkom. Dokonca môj starý otec keď ešte choval zvieratá a mali malé, jednoducho nepúšťal istých ľudí ku nim 😶 Že vraj naša bývalá suseda mala také oči, či ako sa tomu hovorí. Mama tvrdila, že sme tiež mali takú tetu, že keď prišli na návštevu, naša prababka už chystala tú vodu 🙈 hneď po ich odchode, dokonca ona mala ešte takú tú piecku, na ktorej sa kedysi varilo, a keď v nej bol oheň, nesaskovala so zapalkami, ale priamo z nej povyberala nejaké uhlíky do tej vody. Ale vôbec sa mi nezdá, ani sa nepamätám, že by okolo toho mrmlali nejaké čary mary a pod., len použili tú vodu (či vypiť, ci len ponatierat, kedy ako). Ja s tým úprimne stotožnená nie som. Neverím nejak na to, ale dobrý pocit z toho proste i tak nemám 🤷
Jasne môže hlavne potom, čo si napísala. Viem co všetko je možné v takýchto prípadoch a ze sa teda deju veci...
Kup si v lekárni cistec. Nas kolega, svetobeznik realista, nohami pevne na zemi ale kus zlatého chlapa inak - tem mi niečo podobné opisoval. Dueta týždeň ul záchvaty zrazu, nic nepomohlo. Prišla svojra, okupácia ju v cistci a dieta okamzite ako vymenené.
Na mba sa par krat niektoczak blbo zadíval, raz mala tak priserne z ničoho nič začala bolieť hlava. Po hodine doma mi napadol ten cistec. Vypila sim čaj a okamzite to zmizlo.
Ano aj ja mám rada fakty a dôkazy ale toto vysvetliť neviem. Priste to funguje s tými bylinami, nie sú to čary mary.
A skutočne sú ľudia, ktorí ti dokážu privodiť nedobre veci. Každý súri nejakú energiu okolo seba a deti su ako špinavé, veľmi vnimave. Ľudia deti dokážu vysat z energie aj im ju doplniť. Ale takýto s negatívnou energiou sú nevhodni na návštevy. Proste by som tie jej návštevy zrušila a nech aj kampaň na hlave skáče. Muz nech s nou ide do cukrárne alebo ju nej na kavu. A nech sa aj kludne urazí.
Sú takí ľudia a vyhýbala by som sa jej. Vytiahnu z človeka vitalitu.
Ja som tomu neverila, až som sa raz stretla s jednou mladou ženou a ona sa mi neskutočne vtierala, čumela mi do očí ako zamilovaná. Po stretnutí s ňou som prišla domov a skoro som od slabosti odpadla, nikdy sa mi to už potom nestalo. Odvtedy som sa jej do očí nepozerala, aj keď sa ku mne tisla a všetko bolo ok. Neskôr som sa dozvedela, že bola v sekte.
Svatenu vodu si zober z kostola a porozpravaj sa s knazom.
My sme to mali tiež pri dcére. Pomohla svätena voda. Placebo efekt možno funguje na dospelých. Neviem ako vysvetlite placebo pri malom bábätku, ale dieťati. Ja si prečisťujem priestor sviečkami, vonnymi tyčinkami, kadidlom. A čaj Čistec je tiež super...
Malé deti sú vnímavé a citlivé. Nemusí v tom by nijaká mágia ale baba môže mať depresie môže byť tak skryto agresívna deti sa s ňou necítia dobre a keď s nimi ostane chvíľku sama ktovie čo im povie. Existujú citový upíri. Ľudia plný zloby závisti agresivity ktoru navonok skrývajú ale malé deti a citlivý ľudia to cítia. Najlepšie by bolo úplne s ňou prerušiť kontakt vysvetľovať jej nič netreba ak ti nejaký ľudia vyslovene nerobia dobre a deti takto reagujú netreba ich tomu vystavovať. Ak chces nejaké babské rady ako vyčistiť dom kľudne mi napíš ale naj riešenie je si takýchto ľudí nepustiť do domu
Nech sa s nou muž stretáva mimo detí.

No moji starí rodičia, keby žili, tak by už vytiahli na decká uhlikovu vodu 😃, kedysi to tak robili u nás na dedinách a viem, že aj môj otec pozná "recept" a stále sa to robí a.. Ja nevravím, že na to verím, len ti píšem, že som sa s tým najmä ešte ako decko stretla, presnejšia s tým, že po odchode istych rodinných príslušníkov sa saskovalo okolo nas s tým. Dokonca to robili aj zvieratám.. ako sa hovorí, že sú ľudia, čo majú také oči, či čo. Ze to ani nemusia myslieť v zlom. Podľa mňa je to placebo, ale tak keď ti bude lepšie z toho, skúsiť môžeš (keď si ale veriaca, ja by som išla skôr do svatenej vody, keď už ..).