Všetko je kontaminované
Ahojte bola som v manželstve 20 rokov a ex si našiel mladšiu verziu mám s ním 3 deti.Po ňom som mala vzťah ktorý som brala ako náplasť na ubolené srdce a po ňom som stretla terajšieho muža ktorý je zo všetkých naj..Ale.. Máme spolu dieťa a býva aj u mňa v byte, lenže vyčíta mi občas že nieje v ničom prvý a že všade kam by som ho chcela zobrať je miesto kontaminované, pretože už som tam bola s exmanželom..Bol ochotný sa za mnou presťahovať 130 km od svojho mesta v ktorom má aj syna, ktorého návštevuje každý druhý vykend u svojích rodičov. Lenže nechce nikde so mnou chodiť a to asi preto,pretože na začiatku vzťahu som mu rozprávala kde všade sme sa chodili zabávať atď atď a tým som asi spravila zlý ťah.. Mám obavu že si nájde rovesníčku pretože som od neho staršia o 13 rokov, takže neviem už ako mu mám vysvetliť že jedinečné zážitky môžem mať aj pri ňom..
Aj jeho “pipik” je kontaminovany nasledkom sexu s jeho ex.
Pane Boze, netresci, ale bi! Akoze u nas doma je to obcas idealne a obcas menej idealne. Moj najvacsi problem su omrvinky na kuchynskej linke a nespratane pouzite vreckovky, nezlozene veci v skrini. A ked tieto temy citam, dakujem Bohu za to, ze mam co mam a ze ma miluje nenamalovanu, tucnu aj chudu, pocas pms aj bez neho, s mojou kontaminovanou minulostou a nikdy mi nic nevycita.
Ved kazdy mame nejaku minulost, a kazdy je “kontaminovany” svojou minulostou a dospely clovek to chape. V kolko ma rokov?
Bože dobrý, kde na to chodíte. To sú nejaké extra rezervácie kde si ich vyberáte?
Pozri sa co sama pises ze v predoslych vztahoch tiez nikam nechodil. Tam ti dal ako dovod, ze oni neboli tie prave a nemal pricinu chodit po vyletoch. No tebe nemoze povedat ze nie si ta prava a tak si vymyslel takuto somarinu s kontaminaciou aby nemusel nikam chodit. Je to pohodlny lenivec. Ak je vo vsetkom ostatnom skvely, kasli na to a chod na vylety s detmi.
Po skrachovaných vzťahoch ti ani 3 deti nedali rozumu aby si bola opatrná pri výbere partnera ? Máš + - 40 a kde si dala rozum že zbališ nezrelého kontaminovaného sopliaka ?
To kde si nabrala že tento súčasný je ideál ? No ani náhodou a ešte si splodíš 4.
Ty si ho asi zaslúžiš, čo ine napísať
Ja som sa tešila, že to bude nejaká eko téma a tu len babenka bez rozumu po 20 rokoch manželstva (tipujem tak 50tnicka) skočí po dakom zajacovi a hneď si treba a decko s ním spraviť. Vy ste obaja ukážkové exempláre.
blikaju mi kontrolky nielen pri tom absurdnom spojeni "kontaminovane miesta", ale dalsie kontrolky mi blikaju pri informacii, ze mal iba kratkodobe vztahy a dalsie kontrolky mi priam ziaria pri tom, ako sa vyjadruje negativne o svojich ex.
A hlavne ze mal len krátkodobe vzťahy, ale stačil si pri nich urobiť syna...
Čiže vy tetaz mate dokopy 5 deti a pre neho je všetko kontaminované. No skutočne vzťah roka...
@jaskolka hmmm asi tak nejak. a tak ak ma zo vsetkym pronblem, tak nech vylety a take veci vymysla proste on a hotovo. ja by som mlcala ci som tam uz bola alebo nie. no ak si zacal vztah s rozvedenou, tak proste s takymito vecami by mal podla mna pocitat
Na Cajle je všetko dekontaminované, hlásili v správach
Priateľ bol v prvom vzťahu s ktorého ma syna 8 r. Jeho ex je doteraz na protidrogovom, byt má dvojizbový a má tam nájomníkov,a čo sa týka výletov chodí len zo svojím synom pretože keď zobral moje detí do zoo tak môj Ex sa mu začal vyhrážať že ho zmláti keď vytiahne päty von s mojimi deťmi..To s mojím ex som si už vyriešila a čo sa týka môjho ex..Tak ten celých 20 r bol ako keby stále len doma pretože stále robil len na polovičný úväzok, všetko bolo na mojej hlave financie prosté všetko.. Terajší priateľ mi pomáha s financiami tak ako nikto, môžem sa naňho spoľahnúť vo všetkom v posteli je že waw a ako otec je veľmi starostlivý a aj k mojím deťom..Len mu vadí to že Všade kam ho chcem zobrať ja tak je to už okukane atď..
Priateľ sa vyhovára, po výletoch nechodil a nechodí lebo je domased. Mozno raz za uhorský rok niekam pojdete. Ked nechodil s frajerkami, u teba sa vyhovára je to proste asi tak. Žiadny človek co niekam chce ist nebude vymýšľať to co on. Ze neboli tie pravé 😂
No fajn. U mna je to nula bodov uz len preto, lebo sice k tvojim detom je starostlivy, ale o svoje dieta sa nestara. Svoj byt prenajima, o syna sa mu staraju stati rodicia, on ho navstivi taz za dva tyzdne. Idealny otec! Ale hlavne, ze k tvojim detom je starostlivy. To, ze nikam nechce chodit je vyhovorka a lenivost.
🤣🤣🤣👍🍿

@zanka777 no super, este lepsie, tak si robi deti jak na pase bez manzelstva, s jeho ex ma dieta od ktoreho sa odstahoval, s touto uz stihol zamiesit dalsie, ale ona je kontaminovana. Boze. Len sa modlim aby takto nikdy, naozaj nikdy nedopadla moja dcera.