Všetko podľa snúbenca
Čaute baby, píšem ohľadom môjho snubenca asi sa potrebujem iba vyrozprávať. Je problém taký že stále chce ísť pracovať do Holandska. Ja do Holandska sním nechcem ísť. Že vraj úver čo si zobral by mal zachvílu splatený že plat tam je okolo 2500 - 3000€. Ja chcem zostať tu na Slovensku pracovať buď na Slovensku alebo Česku či Rakúsku kedže rakúsko mám blízko. Proste nie ďaleko od domova a rodiny. On tam chce ísť na 5 možno že 10 rokov. Mňa to tam vôbec neťahá a stále si ide svoje že aj ja idem a hotovo. Už som mu jasne a rázne povedala že nejdem, že to nieje pre mňa taká diaľka. A chce tam ísť autom. A ideme kúpiť nový dom a nepraje si aby moja rodina chodila na návštevy. Keďže ja pracujem homeoffice tak najprv doma urobím čo treba a idem pracovať. Práca mi trvá nejaké cca 4 hodinky a potom sa už iba doma sama nudím, on je v práci a mama keď príde tak proste urobím kávu porozprávame sa o všeličom atď... Príde z prace domov, poviem mu pravdu veď nebudem predca klamať že bola u nás mama moja a on že a načo že nemusí sem chodiť stále a nemusela by vôbec. Toto mam rešpektovať? Rozmýšľam že sa odsťahujem. Je mi 19 v Auguste 20.

Debil... Bež od neho!