icon

Všetko raz prehrmí

13. mar 2023

Je mi smutno. S manzelom teraz nemame velmi dobre obdobie. Stale sa pre nieco povadime. Je to to iste dookola. On vzdy vytahuje tie chyby ktore som urobila. Ja mu vycitam to co sa mi nepaci. Stratila som sa v tom. Mozno ma z casti pravdu on mozno ja. Kazdy mame chyby. Len akosi on otocil vsetko na mna. Lebo moja vina lebo ja toto hento robim zle. A toto rob tak a tak. A ked poviem ci nevidi ako to nefunguje tak podla neho nemame ziadny problem LEN ja sa mam spravat tak a tak a bude dobre. Beriem ad nejak sa trapim bojujem snazim. Podla neho sa nijak nesnazim. Vcera po dalsej hadke mi napisal smsku. Uvidime uz si tolko veci slubila ja by som chcel len spat tu (moje meno) spred 3 rokov. Vtedy som ad nebrala. Napisala som mu ze aj ja by som chcela byt tou spred troch rokov. Len ja mam z neho niekedy pocit ze je dobre len ked robim vsetko tak ako on chce, ked sa spravam podla jeho pravidiel. Viackrat som mu to aj povedala no on stale najde taky sposob aby mi ukazal ze chyba je proste vo mne. Nemyslim si ze este niekedy budem ta spred troch rokov. Bohuzial. Aj ja by som chcela naspat muza ktoreho som si brala pred 5 rokmi 😢 ale asi sa zmenil on zmenila som sa ja. A netusim ci to este niekedy bude fungovat.

reanda
13. mar 2023

tak asi to pred tymi tromi rokmi nebol pre teba tak uzasny a vhodny zivot, ked si upadla do depresii.. depresia ma vzdy vnutorny dovod, to je nie choroba, ktoru chytis zo vzduchu..
mala by si sa sustredit na seba a na to, co teba robi v zivote stastnou a spokojnou, co ta naplna, co ti vyhovuje.. a partner sa bud prida, alebo odpadne.. nemozes sa stelovat do pozicie, aby si mu vyhovovala.. to je neudrzatelne a nevhodne

77daniela77
13. mar 2023

Ked sa mu nepaci ako to robis ty podla seba,tak to moze urobit on tak ako to chce.....predpokladam ze sa snazis urobit bezne veci ako to najlepsie vies🤔

drazil
13. mar 2023

@reanda vystihla si to presne, nic viac sa k tomu neda povedať.
@autorka bud hlavne spokojná a šťastná ty sama zo sebou, nikto iný nieje zodpovedný za tvoje šťastie .

aams
13. mar 2023

Poznám to, ak chceš napíš, pokecame.

llucciaa
15. mar 2023

pre niečo sa ti tie problémy dostavili, to nie je len tak, že depresia príde ako blesk z jasného neba, to si musí aj on uvedomiť a musí sa snažiť niečo zmeniť, keď niektorí by najradšej boli keby všetko bolo podľa nich a čo sa už vymyká tomu ich normálu, tak už je zle