Vulgárne vyjadrovanie muža
Dobry den, aky mate nazor na chlapa, ktory casto pouziva vulgarizmy - aj mne niekedy vybehne ako kazdemu, aj ja su niekedy zanadavam, ale pred ludmi si davam pozor… ale on sa vulgarne vyjadruje aj o zenach. Na jednej strane tvrdi, ze zeny treba chranit a ctit si, ale zaroven nema problem nazvat nejaku zenu p*cou. Napriklad sme sa rozpravali o jednej zene, ktora ani mne nie je sympaticka, ale on to hned okomentoval - je to taka p*ca… alebo som spomenula jednu pani, ktoru asi nema rad a znovu povedal - vobec ma nezaujima ta p*ca. Este sa v podstate len spoznavame a mna to mimoriadne odraduje a znechucuje. Aj som mu to povedala, ale on, ze prehanam a ze si da pozor. Mne nikdy nepovedal nic vulgarne, ale uz mi svieti taka kontrolka. Ma 50 rokov a myslim, ze tu nie som od toho aby som ho ucila, ze sa to nepatri. Myslim, ze muz by nikdy nemal pouzivat take vulgarizmy smerom ku zenam? Ale neviem, ci to neprehanam a nie som uzkoprsa. Ale doslova sa mi znechutil, staci takato malickost a uz sa vo mne nieco velmi zlomi.
ta kontrolka funguje spravne, posluchni ju
Odradilo by ma to...
Ukončí to kým nie sú city
@valentina225 to hovoril aj ex, no a po porode som bola p☆ca uz aj ja. Utekaj 😑
čosi ukonči to čím skôr.Netreba TI takeho načo by TI bol. Tak isto budeš titulovana TY pri hádke je to ako rozbuška.Intuicia aj kontrolka TI blika správne.Nič už ani nerozvijaj.
Neboj, za chrbtom si preňho pi aj ty... radšej ani nechcem vedieť, prečo ho riešiš.
Jeho už nezmeníš. Zaželaj mu šťastný život. Ver, že si nájdeš muža svojich snov.
Keď ja tiež poviem na nejakého chlapa že je ko**t a neznamená to že celé mužské pokolenie sú ko**ti... Ja to až tak neprežívam keď môj chlap na niekoho povie takto škaredo.
@valentina225 to hovoril aj ex, no a po porode som bola p☆ca uz aj ja. Utekaj 😑
Ja rovnako a odvtedy sa mi totálne zhnusil extrémne
@valentina225 myslím, že kvôli tomu exotovi nebolo ani potrebné zakladať tému.
@valentina225 myslím, že kvôli tomu exotovi nebolo ani potrebné zakladať tému.
@sevrin nevedela som, ci to neprehanam, ale dakujem za rady a budem pocuvat svoju intuiciu, lebo mozno som skutocne aj ja pre neho p*cou 😬
@valentina225 uz mas dost rozumu a rokov aby si cas stracala s niekym, kto sa nevie slusne vyjadrovat
Tie reci typu zeny treba chranit a pod bla bla bla musi hrat pred tebou formu na zaciatku a potom ahoj krcmovy hulvat
Fuj, neviem si to predstavit toto neustale pocuvat

@valentina225 necudujem sa ti, nechcela by som takeho sedliaka.