Vyčítate si výber otca pre svoje dieťa?
Vycitate si to? Ze to nieje dobry priklad?
Otec mojho dietata nas opustil ked malo dieta par mesiacov, zili sme spolu roky v poriadku ale rodicovstvo nezvladol
Vycitate si , ze ste mozno nieco prehliadli? Zanedbali? Mohli ste vybrat ineho otca?
Ja som vybrala zleho otca ale mam spravne dieta 🙂
bezneho by moja nebola moja ... bolo by to ine dieta a mozno aj ziadne ... takze nie nevycitam .. mam doma to najlepsie z neho
@anonym_autor toto ma nikdy nenapadlo,niekto takto rozmýšľa?
@anonym_autor k čomu ti tie výčitky pomôžu?
bezneho by moja nebola moja ... bolo by to ine dieta a mozno aj ziadne ... takze nie nevycitam .. mam doma to najlepsie z neho
@anonym_ee691f To je pekne, lebo vacsinou vsetko negativne hodia na otca.
Keby si nevybrala toho zleho otca nemas toto spravne dieta.
Áno, velmi si to vyčítam.
A áno, myslel som, že jeho povahu a traumy z detstva zvládnem a že to na moje deti nebude mat žiadny dosah. Bola som velmi hlupa a naivna.
Na druhej strane viem, ze aj vdaka ich otcovi su moje deti také, ake sú a verim, že ich vsetky tazke chvilky s otcom pripravia do života a budu silnejsie.
Moja,nehádž to na narodenie dieťaťa. :D
@ivangeline nehadzem
Hovorim ako to je
Čo sú toto za zlátaniny, keby máš decko s iným chlapom, tak to dieťa je úplne iné, ine gény, iné predpoklady má.
@anonym_ee691f To je pekne, lebo vacsinou vsetko negativne hodia na otca.
@cimage tak bohuzial v tomto pripade to bio otec nezvladol co sam priznal
@anonym_autor nevyčítam, vybrala som správneho otca. Dlho mi to trvalo,vyberala som s rozumom a bez naivity. Žiadna veľká romantika, ani naivná zaľúbenost, ktorá časom vyprší. Vybrala som si ako svojho životného partnera muža, ktorého som roky poznala, vazila som si ho a vznikla z toho stabilná láska, domov a rodina s pevnými základmi. Vlastne, ak by som mala charakterizovať môjho muža pár slovami, bola by to stabilita, vytrvalosť a slušnosť. To som hľadala a potrebovala pre svoje deti. Naivnej romantiky som si užila s niekým iným v mladosti, ale to nebola perspektíva na stabilný život. Toto má úplne inú hodnotu.
akosi si prišla s krížkom po funuse, rozmýšľať treba pred splodením dieťaťa, aby si neskôr nemusela mať výčitky... Teraz sa už len treba snažiť výchovou čo najviac eliminovať genetické dedičstvo
Nie, mam vydarene dieta, ktore z nejakeho dovodu je kopia mojho otca … zo svojho nema zatial vobec nic. Ani sa na neho nepodoba. S mojim otcom som vychadzala velmi dobre, takze mam maleho precitaneho. Jeho bio otec je ukradnuty aj mne aj jemu. Roky ho nevidel.
Nevyčítam si to. Ale ľutujem, akého otca som vybrala pre svoje dieťa. Na druhej strane, keby nebol jej otec, tak nie je ani ona, taká aká je. Buď by to bolo iné dieťa, alebo žiadne.
Takže ľutujem zlý výber ex, ale neľutujem že mám svoje dieťa.
Ako to máš dopredu sakra vedieť? Niektorí muži sa necítia na rodinu a utecu. Neznamená ze su zlí len sú nepripraveni
@anonym_autor ano, a nie kvoli genom. Kvoli muzskemu vzoru to lutujem.
Ako to máš dopredu sakra vedieť? Niektorí muži sa necítia na rodinu a utecu. Neznamená ze su zlí len sú nepripraveni
@anonym_f772da ty môj kokos. Nie sú zlí,😵💫😵💫😵💫 čo musí muž urobiť, aby ho žena nazvala zlým? Asi jej kosti dolamať. Ako, aký muž je zlí, keď nie ten sráč, čo narobí decko a potom ho nechá matke a on sa tvári, že je voľný ako vták. Toto mi už hlava neberie.
@anonym_autor nuž, poučenie máš do budúcna, ale my aj tak nevieme, či za vašim rozchodom si stála ty alebo on. Tiež nie je dobré robiť len z neho najhoršieho, treba sa aj na seba pozrieť.
Nevyčítam . Bez neho by som to dieťa nemala , ale áno , sem tam mi bolo ľúto , že staršia dcéra nežije v kompletnej rodine . Ale prvý krát , keď mi na mojho druhého muža , s ktorým mame spoločnú dcéru povedala , mami , lepšie si si ani vybrať nemohla , vedela som , že som urobila to najlepšie aj pre seba aj pre ňu .
Nevyčítam . Bez neho by som to dieťa nemala , ale áno , sem tam mi bolo ľúto , že staršia dcéra nežije v kompletnej rodine . Ale prvý krát , keď mi na mojho druhého muža , s ktorým mame spoločnú dcéru povedala , mami , lepšie si si ani vybrať nemohla , vedela som , že som urobila to najlepšie aj pre seba aj pre ňu .
@lenka.25 dakujem
Snad sa aj pre nas dvoch niekto este najde
@anonym_autor tvoje dieťa je 50% tvoj ex. Vyčítaš to aj tomu dieťaťu? 🤔
@anonym_autor tvoje dieťa je 50% tvoj ex. Vyčítaš to aj tomu dieťaťu? 🤔
@anonym_5a0c06 ale to dieťa nemôže za to, akého má otca
@lenka.25 dakujem
Snad sa aj pre nas dvoch niekto este najde
@anonym_autor ale nad tým takto nerozmyslaj . Sústreďuje sa na seba a dieťa . Čo má prísť , to príde . Ale byt s niekym ,len preto , že máte spolu dieťa , je najväčšie zlo a hlavne preto dieťa . Kto nezažil , nevie o com píše . Môj ex sa už mojim tehotenstvom brutálne zmenil . A som to lepila a prehliadala dlho , len aby sme boli ako rodina . Blbosť . Zabila som s ním zbytočne dalších 6 rokov. Ale asi to tak malo byt a potrebovala som si byt 100% istá, ze s týmto človekom nechcem už byť ďalej . Neboj nič , zvládneš to . Drzim palce 🫶
@anonym_5a0c06 ale to dieťa nemôže za to, akého má otca
@huxy otázka však bola iná. Je to 50% z teba a 50% z toho muža. Vyčítaš to tomu dieťaťu? Ak nie, tak neni dôvod si vyčítať, kto je otec dieťaťa. Dokonca by si si mala nájsť nejakú cestu ako mať toho chlapa aspoň trošku rada, lebo je to 50% tvojho dieťaťa.
@huxy otázka však bola iná. Je to 50% z teba a 50% z toho muža. Vyčítaš to tomu dieťaťu? Ak nie, tak neni dôvod si vyčítať, kto je otec dieťaťa. Dokonca by si si mala nájsť nejakú cestu ako mať toho chlapa aspoň trošku rada, lebo je to 50% tvojho dieťaťa.
@anonym_5a0c06 bohuzial to sa nikdy nestane a nikdy s nim milo vychadzat nebudem a neplanujem
Bavime sa len kvoli dietatu a velmi formalne aj to len pisomne, inak sa s nim ani nerozpravam a nemienim to menit
Nepatri do mojho zivota a veruze sa nejde pretrhnut aby bol v zivote svojho dietata takze ani nejaky vztah dieta otec tam nieje
@anonym_autor ale nad tým takto nerozmyslaj . Sústreďuje sa na seba a dieťa . Čo má prísť , to príde . Ale byt s niekym ,len preto , že máte spolu dieťa , je najväčšie zlo a hlavne preto dieťa . Kto nezažil , nevie o com píše . Môj ex sa už mojim tehotenstvom brutálne zmenil . A som to lepila a prehliadala dlho , len aby sme boli ako rodina . Blbosť . Zabila som s ním zbytočne dalších 6 rokov. Ale asi to tak malo byt a potrebovala som si byt 100% istá, ze s týmto človekom nechcem už byť ďalej . Neboj nič , zvládneš to . Drzim palce 🫶
@lenka.25 ano sustredujem sa na seba a na dieta
Zijeme si v takom malom bezpecnom nasom svete
@anonym_5a0c06 bohužiaľ alkoholika, neverníka, klamára a psychopata neviem a vlastne ani nechcem mať ani trošku rada.
Dieťaťu nemám co vyčítať. Nevyčítam to ani sebe, len ako som písala, nie raz som oľutovala výber otca pre svoje dieťa. Lenže všetko sa ukázalo až časom, počas manželstva.
Venuj sa dieťaťu a nie zbytočným výčitkám. Chlap čo nezvládol byť otcom ti aspoň nerobi nervy doma s tým by si bola aj tak sama na dieťa aspoň neotravuje a nemusíš sa starať ešte aj o neho
@anonym_autor všetko je tak ako má byť.
@anonym_autor nie pretoze s debilmi netrtkavam😂

Moja,nehádž to na narodenie dieťaťa. :D