icon

Vydala som sa a mám pochybnosti

2. sep 2025

Ahojte.
Vydala som sa v zahranici o 2 svedkoch na rychlo bez planu v jeden den. V tricku v rifloch. Doma o tom zatial nikto nevie. Lebo by s mojim sobasom nikdy nesuhlasili. Mame 30 s muzom. Muz nie je slovak
Z casti maju pravdu. Lebo moj vztah si presiel fakt zlymi vecami najostrejsimi hadkami, agresiou z oboch stran, obaja sme porobili dost vela chyb, aj co sa tyka opacneho pohlavia a kontaktovania inych. Nemali sme ani peniaze. Teraz sa tento rok situacia zlepsila a skusili sme to. Nejak narychlo sme sa teda zobrali. Manzel velmi chcel. Pocas obradu mal slzy. Ja nie. Citila som, ze zle robim. Manzel je z afriky a zijeme v alzirsku. Neviem ako to mam povedat rodicom a ci vobec to mam hovorit no manzel nastoji na tom aby sme im to povedali.

Strana
z4
autor
2. sep 2025

Isla som s pochybnostami do toho. Ze mozno motyka vysttreli a bude to fajn. Zistila som. Ale ze mam strach z buducnosti. Oznamila som. To maminej sestre a najlepsejj kamoske ani jedna mi nepogratulovali a povedali ze su smutne z toho
Takze prijatie mojho sobasu nula bodov. Citim. Sa smutne

anonym_3881ac
2. sep 2025

@anonym_autor no, tak nejak pocitovo z mojej strany - ten strach mas opravnene... spravila si podla mna neskutocnu blbost... ale ze mega... skor by som rozmyslal nad anulaciou / rozvodom...

anonym_b8debf
2. sep 2025

Sama cítiš že si urobila hlúposť.
K čomu ti majú ľudia gratulovať ?

anonym_cdab66
2. sep 2025

Spravila si hlupost. 50% si vstupenka do EU … no a co sa tyka deti atd … tiez by som mala strach. A neocakavaj prijatie. Bolo by ine, ak by si si zobrala nejakeho uz v EU usadeneho Africana … nie nejakeho azylanta, ale normalne pracujuceho cloveka so zazemim. Mozno budes mat stastie a tvoj sobas na Svk neplati. Motyka nevystreli, max ti jednu streli tvoj drahy. Otvor oci a prenes sa do reality … Sandokan a nejake pustne Soap Opery su lahky zaner na obveselenie jednoduchych … nie realny zivot.

anonym_190250
2. sep 2025

Tak uz sa stalo, s tym nic neurobis. Nepomoze ti ani ked si budes nieco vycitat a uz vobec ti nepomozu hejty z MK. Zial, teraz sa na ne priprav.
Skor sa teraz sustred na moznosti, ktore mas a co hlavne chces. Zmylit sa mozes, ale veci sa daju riesit, nemusis hned robit smrtelne scenare. Hlavne si ujasni co naozaj chces. Pokial chces v manzelstve zotrvat, tak parcujte na vztahu s manzelom, oznamte to rodine, nech uz sa k tomu postavia akokolvek. Ak chces z toho vycuvat, tak to musis riesit. Idealne s nejakym pravnikom. Pokial mam spravne informacie, kym ten sobas neuznaju slovenske urady, tak ako by si tu ani vydata nebola, cize ti ostava len miesto, kde si ho uzavrela.
A hlavne sa rozhodni, kde chces byt - bud ostan tam, alebo sa vrat na Slovensko. S nim ci bez neho. Toto su rozhodnutia, ktore musis urobit sama. Ale teraz uz s chladnou hlavou, bez zbrklosti, aby si si uz nemusela nieco vycitat.

sisska96
2. sep 2025

Aspoň sobáš je platný na Slovensku?

luccija
2. sep 2025

@anonym_autor vyzerá, že cely tvoj vzťah je toxický toto ti bolo treba ešte sa vydať?Používaj svoj rozum a čo, keď muž chcel?Ty nemáš svoj názor, vôľu?Nechcem byt hneď z rána negatívna, ale už máš 30 r nie 19

sevrin
2. sep 2025

Ale tak môžeš mať aspoň dobrý pocit, že ďalšiemu afričanovi z mnohých miliónov si uľahčila vstup do Európy. Však preto plakal, od dojatia, ako fainovo mu to vyšlo. Keď ti ten dobrý pocit vyfučí z hlavy, tak potom sa odhalí, koľko nasratého v nej máš.
Mnohí sa nesobášia ani keď majú 99% istotu a ty si povieš "čo je to päťdesiatka" 😂
Dúfam že si už tehotná alebo budeš čoskoro, nech to má ten správny šmrnc.

anonym_559e32
2. sep 2025

Mozno dieta to vyriesi. Skuste.

januska12323
2. sep 2025

A od nás čakáš čo? Blbý vzťah, sobáš bez rozumu a rodina ti má gratulovať? Budú ti gratulovať keď dostaneš rozum a rozvedieš sa. V lepšom prípade ani sobáš neplatí.

hipuska
2. sep 2025

A kde ste uzavreli sobas? V alzirsku?

anonym_47de08
2. sep 2025

Rozvod stojí 100 € v papierovej forme, 50 € elektronicky.

anonym_3881ac
2. sep 2025
@anonym_cdab66

Spravila si hlupost. 50% si vstupenka do EU … no a co sa tyka deti atd … tiez by som mala strach. A neocakavaj prijatie. Bolo by ine, ak by si si zobrala nejakeho uz v EU usadeneho Africana … nie nejakeho azylanta, ale normalne pracujuceho cloveka so zazemim. Mozno budes mat stastie a tvoj sobas na Svk neplati. Motyka nevystreli, max ti jednu streli tvoj drahy. Otvor oci a prenes sa do reality … Sandokan a nejake pustne Soap Opery su lahky zaner na obveselenie jednoduchych … nie realny zivot.

@anonym_cdab66 tiez si myslim, ze plakal od dojatia, ze "vyhral jackpot" 🙂

sevrin
2. sep 2025

Ja tomu neverím, buď je to troll alebo fakt začnem pochybovať o mozgovej výbave ženského druhu 😅

anonym_1f15aa
2. sep 2025

🤦🏻‍♀️

modratrixie
2. sep 2025

Rozviesť sa nie je zložité, len si nerob deti.

sidicek
2. sep 2025

Ja neverim, ze ani v 30 naju niektoré rozum

moonlight1210
2. sep 2025

Najhorsie, ze tie pochybnosti si mala v momente sobasa a mas ich stale.

Takze tvoje telo hovori, ze robis chybu a mozog sa s nim hada, ze to hadam dako dopadne, treba tomu dat sancu, atd.

Tak si vyber.

princkrason
2. sep 2025

inac aky ma vercajch? kamaratka sa pyta , ci?

maminkadeticiek
2. sep 2025

Prepac ale ty si strasne blba.Dokonalo si si pokaslala zivot.Ja byt tvojou mamou,otcom, tak ma trafi slak.Ako si mohla urobit taku kravinu??No nech sa paci,vybrala si si.

zuzana76
2. sep 2025

rozved sa

elis248
2. sep 2025

Na tvojom mieste by som aj ja mala pochybnosti, tak sa ti ani nedivím, že si z toho smutná. Sama si do toho išla s pochybnosťami, intuícia ti zrejme našepkávala, že to nie je správne a ty si to ignorovala. To nebola klasická nervozita nevesty pred svadbou. Čo teraz čakáš? Že ti všetci všetci budú gratulovať a povedia ti ,, neboj, bude dobre"? Ja som zúfalá už len z toho ako to čítam.

karolinakr
2. sep 2025

povedz to rodičom, ked sa po tebe zlahne zem, aby vedeli, kde ta maju hladať

enmery
2. sep 2025

Pozri, si dôkazom toho, že to nie život je smutný, nešťastný, ale vo väčšine prípadov si ho ťažkým sami a radi robia ľudia. Žiadny papier ani svadba nezmení tvojho partnera. Ty si varí iná? Nie. Agresivita,hádky, to je no go vo vzťahu. Nevadí, urobila si chybu. Pouč sa a daj sa rozviesť, odíď a popravde, asi sama vieš, prečo sa bojíš ozvať rodičom s touto správou. Nikto iný to nevie zmeniť, iba ty. A tvoj drahý neplakal z nehynúcej lásky k Tebe. Preber sa a zachráň sa. Tvoje telo a mozog a smútok Ti dáva dosť jasne najavo, že čo máš robiť.

majoranka24
2. sep 2025

@anonym_autor Ako dlho s nim uz zijes v Alzirsku? Preco si sa za neho vlastne vydala? Mam pocit, ze si to ani nechcela urobit.😟

sevrin
2. sep 2025

Už aj reklama vie aká sa má vygenerovať 😅

sova7
2. sep 2025

🤦ach bože kedy už ženy prestanete robit takéto p....y

lavender94
2. sep 2025

Klasicky vzorec. Európanka sa nechá zmanipulovať sladkými rečičkami muža z Afriky ako ju strašne lubi a neviem čo a nechá sa zatiahnuť do pochybného sobáša. Pre boha ty si doteraz žila niekde v jaskyni bez telky a internetu? Si pre neho len prostriedok, v lepšom prípade matrac. Nič viac. Kks aby som sa vydala za niekoho kto pochádza z Afriky a ešte sa tam aj nasťahovala, tak by som si musela byť ista nie že na 100% ale na 350. A nie že “mám pochybnosti, ale možno to bude v pohode tak uvidíme ako to vypáli”. Pekne ťa obabral. Ty sa len modli, aby keď ti svitne čo si urobila za sprostosť, tak si mala možnosť z toho vzťahu odísť, lebo sa kľudne môže stať, že ťa odstrihne od všetkého a ty tam budeš musieť čušať lebo jedine čo vypáli bude jeho ruka na tvoju tvar.

anonym_7dd781
2. sep 2025

Prečo si to urobila ? Mali ste medzi sebou hádky, agresiu, zrejme neveru a ty si sa za neho vydala? Obrovský red flag dievča. By ma zaujímalo čo ti na to povie tvoja rodina. Pre svoje dobro nemaj s ním deti a ukonči to.

margotka17
2. sep 2025

@anonym_autor ja neviem, ale nepochopím, ako môže človek len tak zbrklo rozhodnúť o tak dôležitom kroku, ako je sobáš. No už ak si povedala áno, zamysli sa nad sebou, čo skutočne od svojho manželstva očakávas. Ak už teraz vieš, že to bol zlý krok, zatiaľ nemáš deti, tak to pories tak rýchlo zo zväzku von, ako rýchlo si to poriesila do zväzku.

Strana
z4