icon

Vyhnanie duchov z domu pomocou jasnovidky

denisa098
25. júl 2017

Vyhnanie duchov z domu pomocou jasnovidky a bielej magie.. skusal niekto?Dakujem

Strana
z3
alex2201
26. júl 2017

@denisa098 prečítal som si je den prispevok o umrtiach v dome v ktorom žijete. Vydymiť dom bielou šalviou, do každeho okna cesnak, do každej postele obalku pod hlavu s 3 bobkovými listami. zohnať si svätenu sol a do každého rohu a pod prach ju nasypať. Dať omšu za zomrelých v tom dome. U nás to zabralo. akmate potele oproti dverám prehodiť, šíria sa negatívne energie. Držím palce a ano aj svätená voda zaberie 🙂

zbruna
26. júl 2017

@denisa098
Duchovia, ktorí si “obliekli” nejakú ľudskú podobu z minulosti, sú démoni. Títo démoni súvisia s hriechmi, ktoré na danom mieste spáchali ľudia v minulosti (napr. zarieknutia, prekliatia, čarodejníctvo – mágia, krivdy, cudzoložstvá vraždy…). Najväčšou autoritou voči démonom je krv – a to nie hocijaká, iba krv Ježiša Krista. Túto On vylial na kríži za naše vyslobodenie. V Biblii sa píše: Na kríži odzbrojil kniežatstvá a mocnosti a vystavil ich verejne posmechu, víťaziac nad nimi. (Kolos. 2, 15). Človek, ktorý rozumie duchovnému svetu a je „znovuzrodený“, tzn. vydal svoje srdce Kristovi, je oprávnený v autorite Jeho mena vystupovať voči tomuto duchovnému svetu. Spôsob, ako bude dom oslobodený, je už na Duchu Svätom, ktorý bude tohto kresťana v modlitbe viesť...

marusia12
26. júl 2017

Nejak furt nerozumiem, prečo jej tu všetky radíte, aby bojovala PROTI.... všetko čo sa jej deje sa deje pre niečo.... ten duch si tak či tak nájde cestu aj po vašom pofidérnom čistení kňazmi a pod.... jednoducho ten duch rieši... a to musíte aj vy... inak tu bude stále. Treba sa zamyslieť, čo zostalo nedoriešené... inak to tu bude stále a nepomôže Vám ani šalvia, ani soľ... ani nič... duch sám o sebe nedokáže tieto veci vnímať.

erickatt
26. júl 2017

@denisa098 mohlo so zrkadlom... a chod za kňazom. Popros ho a on pomôže

modrava
26. júl 2017

suhlasim s marusiou v tom, ze byt "proti" je nezmysel.
ten duch je tam z nejakeho dovodu. citi sa tam rovnako doma ako vy, nieco ho tam drzi a s niecim je zviazany. to, ze na seba upozornuje, zhadzuje obrazy, kontaktuje deti, oslovuje vas menom nie je utok ale snaha o uputanie pozornosti a pravdepodobne snaha o prosbu, pomoc alebo nejake vysvetlenie, odkaz....
jeho odstranovanim, nasilnym, sa dostavate do role agresora vy.
jasne, su aj skodiace, hnusne a nebezpecne bytosti ale tie sa prejavuju uz trochu inac. isto nie chodenim po dome a presuvanim predmetov.

som zastancom slusneho jednania s ludi aj duchmi, mam rada dohody, zmier a kompromisy. navyse verim, ze kazdy z nas ma ochranu zhora. staci jej doverovat.

katrin21
26. júl 2017

@denisa098 kamoska nieco take zazivala v JAponsku.. tam je to vraj uplne vsade a oni s tym normalne ziju, tam velmi veria na duchov a vnimaju ich. ona sama videla tmavy tien v satniku, bezne sa im posuvali veci, buchali.... V Japonsku napr. nikto nevojde do domu nikdy bez toho, aby sa neposolil ( sol stahuje negativnu energiu do seba..po pohrebe napr. duplovane... pri kazdych dverach je miska soli, alebo solnicka vraj...) ...

ONo treba toho ducha poziadat, aby odisiel, ak ta v snoch o nieco ziada, tak mu normalne povedz ked si hore, ze vies ze je tam, ze moze uz prejst na druhu stranu.. Pripadne sa porad s niekym, kto s tymto vie robit.... ja viem o jednej babe z PD - teraz byva pri Nitre, vola sa Alenka.. aj ona vie pomoct... kamoske cistila dom .. ona vidi duchov, duše, entity....
Ale ten duch tam je pre nieco uviaznuty, mozno ani nevnima , ze je mrtvy, alebo co.... moze byt za tym vselico... Svojpomocne by som nerobila rozhodne ziadne ritualy, len tak normalne skusila povedat, nech odide a pomodlit sa, alebo povedz Dobre s nami a zle prec....
Knazi ako taki velmi nepomozu, ked, tak musia byt na to školení, nie kazdy vie co s tym podla mna.... ved aj v Rime maju na to specialnych knazov, kvazi exorcistov, pokial ide o zlo,ale tu asi o zlo nejde, len proste duch nevie opustit miesto... TA kamoska to mala to iste.. tiez byvaju v dome po babke...

janakrnacova
27. júl 2017

@denisa098 Moja známa mala tiež takéto zážitky, a po odslúžení omši nastal pokoj.

divozienka26
8. okt 2017

@denisa098 mate ho stale? pomohol knaz?

semila001
10. nov 2019

mozem poprosit kontakt na tu alenku prosim vas mam problem zo synčekom vidi niaku tetu place nechce spat sam prosim vas pomožte som zufala mam strach o neho ...mam aj skoro rocnu dcerku ..nedavno sme kupovali aj po takom dievcatku postel ale ani ona v tej posteli nechcela spat ...citim aj velky chlad a citim cigarety muz sice fajci ale len na balkone a cely den je v robote ...dokonca hojdatko pre dcerku sa zacalo hojdat same pomožte moc vam dakujem ...zajtra rozmyslam ist za fararom sa popytat

ssadventurers
Odpoveď bola odstránená
jones
Odpoveď bola odstránená
angelina55
7. mar 2021

Poprosím vás kontakt na overenú jasnovidku na západnom Slovensku, ktorú máte vyskúšanú a pomohla Vám alebo niekomu z vašej rodiny
Potrebujem pomoc pre dcéru
Ďakujem

angelina55
7. mar 2021

@jones
Dobrý deň
Môžem poprosiť kontakt
Ja tomu verím a mám opakujúci sa problém s dcérou
Ďakujem

jones
Odpoveď bola odstránená
alusha24