Vyhrážanie sa expriateľa
ahojte maminy....mam problem s ex....sudom mam malu zverenu do vychovy ja,on si ju ma bravat kazdy parny vikend,lenze sme sa dohodli,kedze ma priatelku doma 2tyzdne a potom je v zahranici,dohodli sme sa,ze ked bude ona doma,dceru si tam nosit nebude,takze ju bude mat dva vikendy za sebou,fungovalo......naskytla sa nam moznost ist s malou na vylet prave ten tyzden ked ju ma mat,tak som mu vopred pisala,aby nepovedal ze mu malu nechcem dat,ze si ju moze vziat najblizsi vikend alebo ten potom,ze si to prehodime,lenze to tam on ma priatelku a mala by mu zavadzala,,hoci vyletel na mna s tym,ze co vymyslam,snazila som sa mu vysvetlit,ze to robim kvoli malej,aby mala zazitok,ze pojdeme niekam....rozpraval o tom,ze chce malu chranit pred tym,aby nevedela ze ma priatelku,hoci o inom malej ani nerozprava ked tam je,len o nej jej basni,tak som si myslela ze mu to uz nebude robit problem,lenze svojim spravanim mi len potvrdil,ze by mu tam mala zavadzala a nemohol by sa venovat priatelke...zacal sa mi vyhrazat,ze aby som si davala pozor,aby sa mi nieco nestalo,sla som ho udat na policiu,lebo toto bolo len vyvrcholenie vsetkych tych hadok a urazok na moju adresu,co mi spinavo nadaval aj pred dcerou,ktora to tiez psychicky zle znasala....teraz sa bojim dat mu malu,aby sa na nej nevybijal zlost,ako to robil na prvej dcere z prveho vztahu,coho som bola sama svedkom,ze ju vytlkol,lebo mal nervy na jej mamu a bil ju s tym,ze ju hlupa ako jej mama.....to ze je agresivny a nervak som uviedla aj na prvom pojednavani ohladom malej....ked tam chodieva mala na vikendy,pusta ju samu s 11r.dietatom von,ktore este v 9tich rokoch podla neho nebolo schopne ist do skoly same...ja strpam kazdy vikend ked tam mala je,ze ci sa jej nieco nestane,ma 3roky...som bezradna....nasu kuratorku som dnes nezastihla,mam tam ist v pondelok,ale jedna pani mi poradila,aby som toto vsetko uviedla svojej kuratorke,nech to spise a poda na sud o upravu styku s malou a malu aby som mu nedavala....myslite ze mu zakazu styk s malou,kedze je agresivny a mam potvrdenie od policie,ze je nanho podane trestne oznamenie za vyhrazanie? alebo az po prejednani vyhrazania na sude sa nieco pohne? dakujem za nazory

@jahodecka treba skúsiť aspon. a uvidíš. ak stratí záujem, máš pokoj, ked nie, tak skusiť znova súd. ale aj to stoji určite kopu penazi...