Vyjadril sa o mne vulgárne
Nedávno sme to trošku prehnali s alkoholom........teda skôr môj priateľ.......po tom, ako som mu pomohla ísť do sprchy, pretože pozvracal posteľ a snažila som sa ho zobudiť no neúspešne a keď sa mi to podarilo v kúpeľni mi vynadal, že som p**a a že sa o neho vôbec nestarám......má totálne okno, vraj si to nepamätá.....stalo sa to prvýkrát......ospravedlňoval sa mi, keď som mu povedala, čo mi povedal, neveril vlastným ušiam.......verím že to bol len výplod jeho podnapitej mysle a hovoril za neho alkohol........vždy sa o neho starám, ľúbim ho, ale toto ma dostalo😔bojím sa, že sa to bude opakovať
@veronikaszabova nie
@25tiger1 tak na to, ze ste spolu tak kratko, tak fuuuj, urcite by som po nom grcky neupratovala.
Fakt tusim nemas stastie na chlapov.
@25tiger1 fuj, tiez si neviem nieco take predstavit. Inak vyberas si medzi muzmi stale lepsie a lepsie typy
A to je ten istý priateľ, čo už si o ňom písala? Lebo ak áno, tak nerozumiem, čo ešte s nim ta núti ostať.Plus.raz za mesiac "si vypiť" to znie trichu zvláštne
Je to jeden pohár vina, ako "romantika" alebo si vypiť cez mieru? Lebo dospelý človek má mať svoju mieru, mamkin priateľ tiež sa opil do nemoty? Keď s vami pil aj on?
To že sa zgrcal by som moc extra neriešla no šak stalo sa očistia a ideme ďalej.. a ani moc by som tú nadávku neriešila ja chápem že sa ťa to dotklo ale alkohol dodáva odvahu a opitý človek sa cíti tak inak nesmrtelne .. Veď ty ho poznáš vieš aký je🙂a ešte keď si to ani nepamatá a ospravedlnil sa ti tak ja osobne by som to neriešila ... bola by som s toho trošku smutná a povedala by som priateľovi že ma to že mi vynadal trápi a uvidela by som čo by na to odpovedal
Môj muž mi sem tam povie tiež niečo blbé, keď je opitý (do takého extrému to ide 1-2x do roka), chvilu som ofucana, ale potom si priznám, že je to aj moja vina, lebo som na neho bola aj ja sprosta, a silou mocou aj nevhodnými recami som sa ho snažila dostať ľahnúť si spať. Inak je vzorný manžel a ešte vzornejsí otec. Ohľaduplný a pomaha mi so všetkým....
Proste každému raz ujde.. pokiaľ to neni pravidelne tak by som neriešila 🙂
Nech nepije ked je ako hovado potom,by som ho nechala nechala tak a nieze sa s nim natahujes a este si u neho pi*a
@veronika4495 tiež si myslím.....ak to bolo len raz, neriešim to až tak, ospravedlnil sa...ak sa to bude opakovať, nenechám to tak, sám mi povedal, že to bude chapat6, ak sa rozhodnem, že sa s ním rozídem
Nejaký veľmi chápavý. Tak rýchlo by sa ťa vzdal? Mal ti sľúbiť, že sa nebude opijat a nadávať a nie chápať, že ťa stratí.

@25tiger1 inak a to je ten isty priatel, o ktorom uz tu nejake diskusie mas...???