Výmena názorov kvôli chorobám
Ahojte,s kamarátkou riešime choroby deti a nemáme na všetko rovnaký názor.Zakladam diskusiu aby ste sa k tomu vyjadrili aj vy.Dakujem.Mame deti v rovnakom veku ,mladší nastúpili v septembri do škôlky a školákov na prvom stupni.Jej deti sú každý mesiac doma dva tri týždne,majú všetko možné hnačky grcacky,angínu,kašeľ.Moje boli doma raz v októbri,mali horúčku,kašeľ a sopel.Viem že u každého dieťaťa je to iné.No kamarátka sa hnevá na mňa,že moje deti majú "len" kašeľ a sopel,pri čom jej deti hneď všetko schytaju.Dala ich do škôlky školy tri týždne boli doma a po pár dňoch zas to isté a zas doma chorý.Ako je mi to ľúto,neviem ako jej pomôcť aby neboli tak často chorý.Hneva sa na mňa,že ja mojich nechám doma len toľko čo je potrebné,keďže pracujem je to týždeň a pár dní,podľa ich stavu.Ze prečo mojich nenechám doma tri týždne ako ona.Ked už vidím že nekaslu a sú ok,tak na čo by som ich nechala dlhšie doma.Som nad tým rozmýšľala a kvôli korone dva roky sme žili v izolácii doma,deti nechodili do škôlky školy.Nestretli sa s inými deťmi s bacilmi a nenabrali si imunitu,že by kvôli tomu je teraz vyššia chorobnosť?

ved prave,take deti nemusia sesiet zbytocne doma,okrem toho tu chorobu si aj tak len z tej skolky donesu.