Vypisovačky s inou ženou

12. máj 2020

Sme s priatelom 4 roky, mame syna 2,5 roka.
Aj kvôli korone sme mali trosku krizu, parkrat sme sa pochytili...
No nic, nebudem chodit okolo horucej kase.
Bola som mu v pocitaci, a mal tam fotku co si odfotil z mobilu z instagramu.Zacala ho followovat jedna zena z viedne on ju samozrejme. Reagovala mu na fotku srdieckom on ci to bol omyl,on dal tiez srdce a potom jej lajkol fotky a pisal, ze vyzera ako Nicole Scherzinger... dalej neviem ale idem ho konfrontovat lebo ma to zranilo.

Prosim Vas nepolemizujte tu o socialnych sietach, zijeme v dobe v akej zijeme a snazila som sa opisat situaciu.

larisalarisa
12. máj 2020

Buďte pripravena že sa toho dozviete viac.

solange7
12. máj 2020

Konfrontuj, ale opatrne a premyslene. Muzi vedia v uzkych pretocit situaciu a spravit zo zeny ziarlivu hysterku. Drzim palce.

moonlight1210
12. máj 2020

Nepolemizujem o socialnej sieti, ale to ze ta zranilo tak malo.
Ona si ho dala do sledovania, dala mu srdiecko, on jej to oplatil rovnako a dal jej kompliment.
Co si velryba, ze ta rozlozi jeden kompliment inej zene, ze vyzera ako kocka?
Kvoli tomu uz vidis vas vztah v troskach, zvazujes vazne rozhivory, v ktorych ta aj tak nepresvedci, ze to tak nemyslel a nasledne sa rozhodnes uvazovat asi o odchode od neho aj s dietatom?

Co keby si vypla ohnivu ziarlivost a zapla chladnu hlavu?
Co bude prve, co urobi, az ty mu spravis scenu? To, co by si urobila aj ty. Zaheslovala by si si vsetko. Ci uz by si mala za usami, ci nie, urazilo by ta to a odrezala by si ho od svojho sukromia.
To ti urobi on.
Potom budes striedavo zurit a plakat (lebo vsak “jasny” dokaz nevery).

Pozri. Mas teraz jedinecnu prilezitost. Ak mu teda neveris, ak si teda presvedcena, ze ide o pociatok nevery, ak si teda myslis, ze toto bude zaciatok vasho konca, tak si to najprv teda over.
On este nevie, co vies. Zrejme ani nevie, ze mu vies ist do pocitaca. Tak ho chvilu sleduj. Ako sa to vyvija.

Vies, ty teraz urobis konfrontaciu a nedosiahnes nic. Ani keby vsetko hned pred tebou zmazal, uz si nebudes ista. Skor nervozna, ci to nerobi tajne dalej.
Ked si to odsledujes, tak budes vediet. Ci sa to s nou on snazi niekam nevhodne rozvijat, alebo ide iba o kamaratstvo, kde si obcas napisu.

Usetris si hadku, co teraz urobis, nastrbeny vztah a nepolozis zarodok buducej uz skutocnej nevery. Kedze bude na teba nastvany, ze ho podozrievas.
Alebo si naopak (ak bude neverny) porobis fotky a pojdes naisto i s dokazom.

Nechod s bubnom na zajace, lebo prides bez ulovku a pojdes hladna spat.

0kristina0
12. máj 2020

Suhlasim s prispevkom nado mnou, ticho sleduj co bude dalej. Zatisl to na ziadnu tragediu nevyzera.

lija22
12. máj 2020

a vyzera ako Nicol? 😁 pocuj trochu nadhlad. este si nic nezistila a uz mas scenare v hlave. tie srdiecka na instag rozdavam rad radom ...asi by som sa mala zacat obavat

autor
12. máj 2020

Takto baby ja nerobim sceny ani nic...
Vypisovali si a mozno prehanam ale pre mna je to absolutna neucta ku mne. Tiez sme mali krizu atd. atd. ale nevypisovala som si, neflirtovala...
Stalo sa to uz predtym a mam podozrenie, ze aj par mesiacov dozadu. Ja som mu to povedala, nie vsetko co viem, samozrejme zatlkal, uplna arogancia. Mobil samozrejme neukazal.
Povedala som ukaz mi to vysvetli a mozno sa ospravedln lebo to ukoncime. A jeho odpoved: ze tak rozchod ( najlepsia obrana utok). Odisla som ku kamaratke a ked pridem ja sceny robit nebudem, v tomto som kludas. Este ho aj necham v byte kym si nenajde nieco lebo nieje z tejto krajiny

0kristina0
12. máj 2020

Presne ti napisem ako toto dopadne: teraz si nastvana ale hnev opadne, vyspis sa na to a ty sa k nemu sama doplazis a budete zit spolu dalej a mozno o par mesiacov tu bude dalsi prispevok od teba, ze ta tvoj priatel podvadza

danica2711
13. máj 2020

no tak keby mne niekto vliezol do počítača a požadoval, aby som mu ukázala mobil, tak by som ho veľmi rýchlo vyprevadila kadeľahšie. Láska je jedna vec a súkromie druhá. A ešte potom je tam také že dôvera. Ak nie je, nie je o čom

tatiana1329
13. máj 2020

Ahoj. Na tvojom mieste by som este chvilku pockala a sledovala co a ci si budu pisat. Z jedneho lajku a kamplimentu vela nevies (to by som musela ja byt uz vdova lebo muz zaucal v praci celkom peknu kolegynu). Pockaj, sleduj, uvidis ako sa to pohne a potom sa podla toho s nim s kludom porozpravaj. Hlavne s kludom lebo ako pisali hned ti povie ze si hysterka a neviem co...

ladyblcha
14. máj 2020

Hej, hej, uplne kludas si a nerobis sceny. 🤦‍♀️

mondolina
14. máj 2020

Rozchod kvôli čomu?