Vyplatiť otcovi zvyšok dlhu alebo nie?
Skúsim to skrátiť.....ja moji dvaja bratia máme rozdielny vzťah s otcom po rozvode našich.
Ja som bol vždy samostatná jednotka...oca som v podstate nepotreboval. Nikdy som od neho nič nechcel...
Raz u nás prespal keď mu zomrel otec a prišiel v noci ku mne a....nejak som mu to nedokázal odpustiť.
Žiaľ po 11 rokoch som stratil robotu a napísal som mu správu že potrebujem požičať splátku na hypotéku...za 12 minút mi to poslal...splácam mu to...dnes mi napísal aby som mu už peniaze neposieľal...odpaľovali som ho že chcem to vyplatiť....vyplatiť či nevyplatit
Vobec nerozumiem tomuto prispevku.
@kubo1989 očividne si je aj tvoj otec vedomý, že ste vás vzťah zanedbali a cíti voči tebe výčitky, preto nechce, aby si mu to celé vyplatil. Avšak rovnako ty cítiš výčitky voči nemu, že mu niečo dlžíš. Je to začarovaný kruh. Pozvi ho na večeru a pokecajte si a navzájom odpustite. 😊
Co bolo za tym, ze si mu nedokazal odpustit? Bol zly, zanedbaval ta, alebo ho iba trestas za rozvod vasich? Ty si sa nastavil voci nemu negativne, on ti pomohol ... Tak snad nebudes raz stary a dieta sa na teba tiez nevy.erie, lebo mu nieco prebehne cez nos. Karma je zdarma.
Ak som správne pochopila tie tri bodky, zneužil ťa? Lebo nerozumiem otázke, čo mu nedokážeš odpustiť, toto alebo zanedbávanie, nezáujem?
Jasné, že mu máš tie peniaze vrátiť. Je to tvoj dlh a morálna povinnosť voči nemu.
čo?
Co bolo za tym, ze si mu nedokazal odpustit? Bol zly, zanedbaval ta, alebo ho iba trestas za rozvod vasich? Ty si sa nastavil voci nemu negativne, on ti pomohol ... Tak snad nebudes raz stary a dieta sa na teba tiez nevy.erie, lebo mu nieco prebehne cez nos. Karma je zdarma.
@anonym_4c94e8 prečítaj si ešte raz, v pokoji, čo písal. Nechce písať o negativite. Preto tire bodky.. Karma je o niečom inom. Jeho sa to netýka
@kubo1989 ak si muž tak vyplatiť, hrdosť ani ego by mi nedovolilo nevyplatiť
@kubo1989 preco mu uz nemas tie peniaze posielat? Chyba tu kontext. Chce ti takto pomoct do zivota? Prispiet? Napis viac, z toho co si napisal to nie je jasne
Otec, vdaka, ktoremu si na svete, ti nie je hodny jednej navstevy denne?
Nevyplacaj, zadrhni sa s tymi peniazmi a prajem ti, aby sa tvoje dieta k tebe tak isto spravalo.
Si vychcany, mal si poprosit matku...ci otec je teraz dobry???
Nezabudaj, ak otec v starobe bude nemajetny a bude v domove dochodcov, budes zo zakona prispievat. A moze tam byt 10 rokov.
Vy baby ste úplne nechápavé? Veď otec prišiel k nemu do postele a tie tri bodky znamenajú, že ho zneužil a on mu doteraz neodpustil. Ďalej je to už hádam jasné.
Tiež nechápem čo je za tým a....?zneuzitie?
Vy baby ste úplne nechápavé? Veď otec prišiel k nemu do postele a tie tri bodky znamenajú, že ho zneužil a on mu doteraz neodpustil. Ďalej je to už hádam jasné.
@anonym_a4903f ale peniaze si vedel vypýtať..... To sa trosku bije nie?
Ja by som peniaze vratila
Nevyplacaj, zadrhni sa s tymi peniazmi a prajem ti, aby sa tvoje dieta k tebe tak isto spravalo.
Nezabudaj, ak otec v starobe bude nemajetny a bude v domove dochodcov, budes zo zakona prispievat. A moze tam byt 10 rokov.
@anonym_b96fe5 Práve si vyhrala cenu za najprimitívnejší komentár na Modrom koníku za posledných 10 rokov. Ty asi budeš nejaka bigotná katolička z vychodu, keď tu ospevuješ, že ho otec splodil a dal mu zivot. Autor sa na svet nepýtal. To, že jeho otec mal jeden orgazmus, nemá voci nemu žiaden záväzok. Tie vzťahy sú tam kvôli niečomu veľmi zle. To, že niekto je rodič, ešte neznamená, že je to dobrý človek, alebo hodný lásky svojho dieťaťa.
@anonym_b96fe5 vyhravate prave cenu za najdementnejsi komentar roka....mate evidentne problem s pochopenim textu a idete tu nadavat cloveku....mozete sa hanbit .
@anonym_b96fe5 Práve si vyhrala cenu za najprimitívnejší komentár na Modrom koníku za posledných 10 rokov. Ty asi budeš nejaka bigotná katolička z vychodu, keď tu ospevuješ, že ho otec splodil a dal mu zivot. Autor sa na svet nepýtal. To, že jeho otec mal jeden orgazmus, nemá voci nemu žiaden záväzok. Tie vzťahy sú tam kvôli niečomu veľmi zle. To, že niekto je rodič, ešte neznamená, že je to dobrý človek, alebo hodný lásky svojho dieťaťa.
@anonym_6f6c16 Nema vztah k otcovi, tak naco vypytuje peniaze??? Nech si zije svoj zivot, zdvihne zadok a zaraba.
@anonym_b96fe5 vyhravate prave cenu za najdementnejsi komentar roka....mate evidentne problem s pochopenim textu a idete tu nadavat cloveku....mozete sa hanbit .
@barborab1411 Dakujem. Cena je zo zlata ci mam poslat cislo uctu? Za svojim si stojim. Vidim suseda, ktory ma takehoto synceka. Nezavola, nepomoze, ale ked zisti, ze by sa mohol operit,, zrazu sa zjavi.
@barborab1411 Dakujem. Cena je zo zlata ci mam poslat cislo uctu? Za svojim si stojim. Vidim suseda, ktory ma takehoto synceka. Nezavola, nepomoze, ale ked zisti, ze by sa mohol operit,, zrazu sa zjavi.
@anonym_b96fe5 ten detail o znaeuzivani prehliadate naschval ????
Co je tu na nepochopenie otec ho zneužil a on mu nevie odpustiť pozicial si od otca peniaze splácal mu ich a teraz otec ma asi výčitky svedomia tak mu navrhol aby si nesplateny dlh nechal a autor sa nevie rozhodnúť ci mu splatiť alebo nie keďže nevie odpustiť otcovi co mu urobil v minulosti
Co je tu na nepochopenie otec ho zneužil a on mu nevie odpustiť pozicial si od otca peniaze splácal mu ich a teraz otec ma asi výčitky svedomia tak mu navrhol aby si nesplateny dlh nechal a autor sa nevie rozhodnúť ci mu splatiť alebo nie keďže nevie odpustiť otcovi co mu urobil v minulosti
@anonym_b24a2d nevie mu odpustiť,ale peniaze od neho pýtal?
@anonym_b24a2d tieto konšpirácie zas tu
@minenkaa máte informacie ze to bolo inak?
@barborab1411 a ma niekto informácie,že to bolo inak?
@barborab1411 a ma niekto informácie,že to bolo inak?
@minenkaa ideme to otacat takto,ze to co pise autor prispevku nie je pravda?a preco?

@kubo1989 a si aspoň trochu vďačný?