Vyplatiť otcovi zvyšok dlhu alebo nie?
Skúsim to skrátiť.....ja moji dvaja bratia máme rozdielny vzťah s otcom po rozvode našich.
Ja som bol vždy samostatná jednotka...oca som v podstate nepotreboval. Nikdy som od neho nič nechcel...
Raz u nás prespal keď mu zomrel otec a prišiel v noci ku mne a....nejak som mu to nedokázal odpustiť.
Žiaľ po 11 rokoch som stratil robotu a napísal som mu správu že potrebujem požičať splátku na hypotéku...za 12 minút mi to poslal...splácam mu to...dnes mi napísal aby som mu už peniaze neposieľal...odpaľovali som ho že chcem to vyplatiť....vyplatiť či nevyplatit
@anonym_b24a2d nevie mu odpustiť,ale peniaze od neho pýtal?
@rozculena Nemal na výber náhle prišiel o prácu a banka nepocka a asi nemal od koho pýtať vtedy ide pýcha a nenávisť bokom
@barborab1411 a kde píše ,že bol zneužitý?
@minenkaa precitajte si jeho prispevok este raz a precitajte si aj komentare ostatnych a najdete to.
@minenkaa precitajte si jeho prispevok este raz a precitajte si aj komentare ostatnych a najdete to.
@barborab1411 ale prosim ta sú to len dohady ,on nič také nepíše
@minenkaa vieš čo,choď si svoje a kydaj tu na niekoho koho vôbec nepoznáš lebo su to dohady.to potom môžeme cely princip MK zavrhnúť lebo všetky príspevky su dohady.pekný deň
@minenkaa vieš čo,choď si svoje a kydaj tu na niekoho koho vôbec nepoznáš lebo su to dohady.to potom môžeme cely princip MK zavrhnúť lebo všetky príspevky su dohady.pekný deň
@barborab1411 a kde ja na niekoho kydam?
Nič také autor nepíše ,to len tu niekto napísal ,že to tak bolo
Autor pokiaľ nič také nepotvrdí ,sú to dohady
Autor sa neozýva 🫣
@barborab1411 Dakujem. Cena je zo zlata ci mam poslat cislo uctu? Za svojim si stojim. Vidim suseda, ktory ma takehoto synceka. Nezavola, nepomoze, ale ked zisti, ze by sa mohol operit,, zrazu sa zjavi.
@anonym_b96fe5 to schvalne to zneuzitie prehliadas???
@minenkaa do prdele a na co za nim asi prisiel?..aby sa s nim v noci rozpraval a on mu ten rozhovor nevie odustit...ty vies citat trochu aj s porozumenim?

@minenkaa ideme to otacat takto,ze to co pise autor prispevku nie je pravda?a preco?
@barborab1411 a kde píše ,že bol zneužitý?