Vytočil ma, je to sebec
Baby ako to robite ked vas chlap vytoci ?? No mne pomaha ist sa prejst ale to koli babu nemozem.
Vcera sme mali ockovanie a maly odvtedy strasne zle spava furt sa budi. Navyse mi vcera trhali stolicku a mam v ustach uplny krater.. snazim sa dat ibalgin iba vecer a..
Partner ma zajtra stretavku cize budem na maleho sama s bolavymi zubami.. jeho zbysenou teplotou a ibalginom.. bojim sa ako to dam... takze som partnerovi povedala ze je od neho sebecke ze niekam ide.. jasne ze viem ze pojde ale bolave zuby+nervozny maly =ja nasrana s vyhliadkou uzasneho dna (co by nevadilo) ale hlavne noci ked sa maly nude budit s revom a budem ho musiet nosit po byte aby nezobudil cely barak.. pritom mi ten ibalgin asi bude na nic... a on ma vytocil hlavne tym ze ja som prosimpekne mala zrusit zubara(termin mam od jula a zub zlomeny na poly) a zorganizovat pediatra(akoby sa to dalo).. lebo on niekam ide.. ze ho iba vydieram.... a isli sme spat .. on lezi vedla mna a ja s ibalginom som taka nasrana .. ze nemozem spat a to ze on si spokojne spi vedla mna mi je az neprijemne... som divna.. alebo ma chapete ??? viem ze musim spat lebo maly spi ale nemozem...
mojim ibalginom.
Jeho zvysenou teplotou
@petulkahu ze ako traktor 😁😁😁😁 si dala dobry hlod.. dali sme to aj bez neho. Maly horucku nemal ale od toho ockovania je o polnoci hore a reveee a revee.. je jedno ci ho dam k sebe.. ci do postielky.. ci mu dam cumel prso.. flasku.. proste huci ako najaty..kazdu noc... takze sme spali od 22:30 do 24 :00 a od 3:30 do 5:00... moze to byt ockovanim ?? No neviem.. uz sme mali v pohode rezim
@evalin88 ...nooo vidiiiis...dali ste to, si dobraaaa...moj muz bol casto mimo domu pracovne a ja som si vzdy musela povedat ze "ved zajtra/pozajtra/v nedeluo takom case uz ani nebudem vediet ze sme dnes nespali, ze mimino revalo, ze malo horucku a pod." ...proste sa zamerat na to ze o chvilu to bude OK. Ze s malymi detmi je to tak. Ked bolo dieta chore a ja tiez tak som si hovorila ako dobre ze nemam dvojicky 😀 ...proste vzdy ci najst nieco pozitivne...teraz maju decka 18 a 12 a uz niekolko rokov je to uplna pohoda, uz som aj zabudla ake to bolo narocne ked boli male.
Chápem tá ako sa cítiš a je hrozné mat take pocity ... min týždeň mal muž dohodnuté stretko s kamošmi už dlho obe decka teploty aj mna do rana chytilo a poriadne ... keď má videl aj deti povedal že nikam nejde ... hovorím mu chod tešil si sa dlho potrebuješ oddych... čo mi povedal ? Rodina má potrebuje tak kašlem na oddych a pomáhal mi cely víkend ... nemyslím si že jeho správanie je normálne a ženy čo to tu obhajujú tiež veľmi nechápem ... ale to bude tým že si zvykli nato že sa nemajú o koho opriet ... a vôbec to nie je o tom som sama môžem sa spoľahnúť sama na seba a bla bla ... jasne každý človek keď musí zvládne a prekoná všetko ... ale do frasa načo sú nám potom ti partneri? Myslím si ze keď je niekto v partnerstve nemusí sa spoliehať sám na seba pokial má pri sebe niekoho o koho sa vie oprieť a zvládajú veci spolu ... aj môj chlap má svoje muchy ale čo sa týka starostlivosti o deti a domácnosť keď vidí že nezvladam tak uprace pomôže vždy zo všetkým .... a myslím že to je taký základ pre dlhodobý perspektívny vzťah vedieť že nie som tu sama ... amen ... kazdoponadne bez hádok normálne mu vysvetli ako sa cítiš a čo si o tom myslíš nech vie ako ti je ... možno sa pootom zamysli .. držím ti palce aby si to zvládla v každom prípade ❤️
No tak moja ty ešte nevieš čo sú asi riadne problémy ...koli tomuto sebec? A sebec nie si ty?

@evalin88 Ja odporucam psychologa alebo mediatora, lebo toto vyzera na zbytocne a prehnane problemy, ktore mozu suvisiet s psychikou a tak trochu aj depresiami. Modrykonik vas v tomto nepodpori a neporadí dostatocne.