icon

Vytočil ma, je to sebec

evalin88
25. okt 2018

Baby ako to robite ked vas chlap vytoci ?? No mne pomaha ist sa prejst ale to koli babu nemozem.
Vcera sme mali ockovanie a maly odvtedy strasne zle spava furt sa budi. Navyse mi vcera trhali stolicku a mam v ustach uplny krater.. snazim sa dat ibalgin iba vecer a..
Partner ma zajtra stretavku cize budem na maleho sama s bolavymi zubami.. jeho zbysenou teplotou a ibalginom.. bojim sa ako to dam... takze som partnerovi povedala ze je od neho sebecke ze niekam ide.. jasne ze viem ze pojde ale bolave zuby+nervozny maly =ja nasrana s vyhliadkou uzasneho dna (co by nevadilo) ale hlavne noci ked sa maly nude budit s revom a budem ho musiet nosit po byte aby nezobudil cely barak.. pritom mi ten ibalgin asi bude na nic... a on ma vytocil hlavne tym ze ja som prosimpekne mala zrusit zubara(termin mam od jula a zub zlomeny na poly) a zorganizovat pediatra(akoby sa to dalo).. lebo on niekam ide.. ze ho iba vydieram.... a isli sme spat .. on lezi vedla mna a ja s ibalginom som taka nasrana .. ze nemozem spat a to ze on si spokojne spi vedla mna mi je az neprijemne... som divna.. alebo ma chapete ??? viem ze musim spat lebo maly spi ale nemozem...
mojim ibalginom.
Jeho zvysenou teplotou

Strana
z4
ivanatim
28. okt 2018

@evalin88 Ja odporucam psychologa alebo mediatora, lebo toto vyzera na zbytocne a prehnane problemy, ktore mozu suvisiet s psychikou a tak trochu aj depresiami. Modrykonik vas v tomto nepodpori a neporadí dostatocne.

evalin88
autor
28. okt 2018

@petulkahu ze ako traktor 😁😁😁😁 si dala dobry hlod.. dali sme to aj bez neho. Maly horucku nemal ale od toho ockovania je o polnoci hore a reveee a revee.. je jedno ci ho dam k sebe.. ci do postielky.. ci mu dam cumel prso.. flasku.. proste huci ako najaty..kazdu noc... takze sme spali od 22:30 do 24 :00 a od 3:30 do 5:00... moze to byt ockovanim ?? No neviem.. uz sme mali v pohode rezim

petulkahu
28. okt 2018

@evalin88 o tom ze to date som nepochybovala 🙂 a moze to byt ockovanim ...

tykat
29. okt 2018

@evalin88 ...nooo vidiiiis...dali ste to, si dobraaaa...moj muz bol casto mimo domu pracovne a ja som si vzdy musela povedat ze "ved zajtra/pozajtra/v nedeluo takom case uz ani nebudem vediet ze sme dnes nespali, ze mimino revalo, ze malo horucku a pod." ...proste sa zamerat na to ze o chvilu to bude OK. Ze s malymi detmi je to tak. Ked bolo dieta chore a ja tiez tak som si hovorila ako dobre ze nemam dvojicky 😀 ...proste vzdy ci najst nieco pozitivne...teraz maju decka 18 a 12 a uz niekolko rokov je to uplna pohoda, uz som aj zabudla ake to bolo narocne ked boli male.

adell77
29. okt 2018

Chápem tá ako sa cítiš a je hrozné mat take pocity ... min týždeň mal muž dohodnuté stretko s kamošmi už dlho obe decka teploty aj mna do rana chytilo a poriadne ... keď má videl aj deti povedal že nikam nejde ... hovorím mu chod tešil si sa dlho potrebuješ oddych... čo mi povedal ? Rodina má potrebuje tak kašlem na oddych a pomáhal mi cely víkend ... nemyslím si že jeho správanie je normálne a ženy čo to tu obhajujú tiež veľmi nechápem ... ale to bude tým že si zvykli nato že sa nemajú o koho opriet ... a vôbec to nie je o tom som sama môžem sa spoľahnúť sama na seba a bla bla ... jasne každý človek keď musí zvládne a prekoná všetko ... ale do frasa načo sú nám potom ti partneri? Myslím si ze keď je niekto v partnerstve nemusí sa spoliehať sám na seba pokial má pri sebe niekoho o koho sa vie oprieť a zvládajú veci spolu ... aj môj chlap má svoje muchy ale čo sa týka starostlivosti o deti a domácnosť keď vidí že nezvladam tak uprace pomôže vždy zo všetkým .... a myslím že to je taký základ pre dlhodobý perspektívny vzťah vedieť že nie som tu sama ... amen ... kazdoponadne bez hádok normálne mu vysvetli ako sa cítiš a čo si o tom myslíš nech vie ako ti je ... možno sa pootom zamysli .. držím ti palce aby si to zvládla v každom prípade ❤️

viellik
30. okt 2018

@adell77 Tvoj muž sa zachoval úplne ukážkovo! Hlavne aj tomu chlapovi to je dobré povedať normálne s kľudom, bez výčitiek, aby si to vedel vziať na seba aby to vedel pochopiť. 🙂

jurkaa
30. okt 2018

No tak moja ty ešte nevieš čo sú asi riadne problémy ...koli tomuto sebec? A sebec nie si ty?

kluska
30. okt 2018

@evalin88 precitaj si nieco o encefalitickom placi po ockovani ako neziaducom ucinku, zvazovala by som kvoli tomu moznost minimalne odkladu ockovania alebo neockovania

kluska
30. okt 2018

@adell77 ano presne zdielam tvoj nazor

zuzka2288
30. okt 2018

@evalin88 Ockovat dávajú už iba sadisti. V podstate zbytočné a veľmi škodlivé.

bejami
14. nov 2018

@beky1813 suhlasim s tvojim nazorom autorka ny sa mala poobzerat po celkovo inom muzovi, ona introvert doma s dietatom on extrovert vyhladavajuci zabavu a kolektiv

ivanatim
24. nov 2018

@zuzka2288 😅😅😅 Toto su smiesne a trapne nazory hlupych konspiratorov. S tymito kravinami chodte niekam inam, napriklad do diskusii na Zem a vek a podobne...

Strana
z4