Vyvíjanie vzťahu
Ahojte,
mám 25 rokov a môj partner rovnako. Spoznali sa sa v júni minulého roku v práci a od prvého momentu bola medzi nami strašná príťažlivosť. Vhupli sme do toho že sme začali randiť ale začal sa vykrúcať že sme kolegovia a nemali by sme spolu chodiť. Pritom od začiatku to inicioval on a ja som len čakala ako to pojde a či vôbec. Z práce odišiel, takže kolegovia už niesme a ja som čakala že sa veci pohnu a zmenia. No a tu sa začal kolotoč ktorý trvá už vyše pol rok. Vždy sa dotaneme do stavu že chcem z toho vycúvať lebo sa absolutne nikam neposuvame, nikdy nemá poriadne čas a ked už aj áno rýchlo si odbije nejaký kráky vylet v rámci mesta na dve hodinky a už mi rozpráva ako ide zas pracovať, je jedno či je piatok/sviatok/narodeniny a vždy ma uprosí že on v sebe pracuje na tom aby sme raz spolu naozaj boli a mám mu dať šancu. Je extrémne pracovne vyťažený čiže chápem že nemá uplne kapacitu riešiť vzťah a stále len mna. Tiež som žena čo sa nenudí, chodím cvičiť, na jógu, mám kamošov s ktorými chodím von, píšem diplomovku, mám TPP a popritom živnosť. Ale som živá bytosť a žena a jednoducho mi na konci dňa chýba. Minimálne mi príde normálne aspoň jednu noc z týždna u seba prespať alebo aspon jedno poobedie mat poriadny program a ísť aj von nie len drieť ako otrok celý týždeň no zvyčajne to skončí tak že sa chce stretnúť ked chce sex a hned ako sa spraví natahuje gate na seba a upaluje domov pracovať a ja ostanem sama. Chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s tým že sa na vzťah ide až takto pomaly že po pol roku je problém u seba prespať alebo predstaviť ma aspon par kamošom a pod. Mám za sebou niekolko dlhších vztahov, posledný som skončila taký že sme spolu aj bývali a on predtým nič také nemal. Mal jednu priatelku aj z tej je doteraz mimo mám pocit...S nikým som nemala takto ťažký začiatok vždy ma partneri zahranli laskou aj ked nemali čas vždy sme si to vynahradili nejakym jednym plnohodnotnym dnom v mesiaci ktory bol len o nas. Stale si hovorím že možno takto to chodi v realnych vztahoch z ktorých možno raz bude aj svadba že asi sa potrebuje utvrdiť či som ozaj tá s ktorou chce byť a či pri nom bude stáť aj v takýchto časoch ked bude kopec práce ale je toho na mna už nejak moc, odmietam kvoli nemu super mužov ktorý sa snažia a občas ma to už fakt štve aj keď ho veľmi ľúbim. Čo si o tom myslíte? Skončiť to alebo vytrvať? ďakujem
Z tohto ziadna svadba nikdy nebude, je uplne ocividne, ze ta ma na vyprazdnenie vajec. Otvor oci a hladaj inde.
@nikool_a mám z neho pocit že mu vyhovuje len to že máte spolu sex. Keď už vtedy sa vykrúcal že by ste nemali spolu chodiť keď ste kolegovia. Sex mu ale asi nevadil však, len to chodenie 🙈 a teraz detto, ozvať sa hlavne keď chce sex a hneď ako sa spraví upaľuje domov?
Takto vzťah nevyzerá.
Pošli ho kade ľahšie. Ten k tebe nemá ani len základnu úctu a rešpekt ako k žene.
Mne príde že on má v hlave nejakú predstavu o tom ako rozbehne firmu, ja zatial niekde bokom počkám a ked bude za vodou bude sa mi venovať. Aspon tak to prezentuje že tá firma je jeho priorita aby v živote niečo dokázal a zabezpečil sa a zatial toto možeme pomaly pomaly rozvíjať lenže neviem ako ked ozaj sa vidíme len ked on má čas a chuť a ja sa prisposobujem. Do toho stále opakuje ako sa hrozne bojí že ma sklame lebo bývala bola kvoli nemu stale nestastna ze pracuje nonstop a neprezije ked aj ja budem taká smutná lenže realne sa to už deje či chce či nechce. Na jednej strane chápem tiež mám stres čo bude so mnou po vysokej ale ked mi proste chýba tak som ochotná aj hodiť za hlavu povinnosti na tých pár hodín. Včera som mu povedala že pre mna je načase s tým definitivne skončiť lebo len si akurát tak každý vikend poplačem že zas nič a začal prosiť ako pes že nech tomu dám šancu že on do toho dáva 120%...ale tak asi každý máme iné predstavy.
@nikool_a si mladá, nezahadzuj sa s dieťaťom. Najdi si chlapa, nie dieta.
@barborachors ja som mu toto uprimne aj povedala 🙈 vzdy som randila s o 10 rokov starším mužom čo už takéto "ja neviem čo chcem" obdobie mal za sebou a velakrat sme sa o tom s tými partnermi bavili že presne takto sa chovali v jeho veku k babam že nevedeli brať nič vážne lebo uplné iné veci ich zaujímali. Ale zas nechcela som pri sebe takého starého no vidím že asi s rovesníkom to tak lahko stale nepojde...Dakujem za uprimnu reakciu
Nabudúce keď sa ozve na vyprázdnenie vercajku tak ho zavolaj domov, medzi dverami oznám, že dnes nič nebude lebo máš svoje dni ale môžete si spraviť pekný večer pri filme. Keď sa začne vykrucat ako ma veľa roboty a už musí ísť máš potvrdené, že si dobrá len na jedno.
zbytočná strata času s týmto "podnikateľom"...aj ja to vidím tak, že si dobrá pre neho len na jednu vec
@nikool_a tak, ak rozbieha biznis, tak ma tem vztah nema cas... Skoda, ze si na teba nenajde aspon vikend... V com to podnika? Neexistuje, zeby si ho vyzdvihla ponptaci cez vukend a uistila sa, ze ozaj tolkonpracuje?
Mozno to stoji za zo a skus mu 2x po sebe nedat, ci aj tak sa bude chciet vidas aspon tolko co doteraz.
Typ workoholika ,tomuto bude vždy prednejšia praca,vekom ešte viac ,ako partnerka
On u rodičov, ty na intri? Ved ho navštív a uvidíš, ako je to s tým jeho workoholizmom. Ci negembli niekde v herniach. A budúcnosť s tebou? Skôr ta ma ako taký záložný zdroj a keď sa vyskytne niečo... (neviem po čom baži a co ty splnas)... ukončí to ani nestihneš slzu vyroniť. Radšej to urob ty, on smútiť nebude, vystačí si sám.... 😪
A si si ista ze to netaha este aj s inou o ktorej nevies? Je mnoho takych pripadov aj tu na konovi. Asi by som mu spravila necakanu navstevu.
Toto nie je, ze ide na to "pomaly". U teba ma to co chce - sex, kedy si zmysli. On nehlada vztah. A ty si hlupa, ze mu das ked si on zmysli a zvysok casu cakas ako taka chudinka kedy si znovu na teba spomenie.
Chlap ked je zamilovany, a to na zaciatku musi byt, tak chce byt so zenou co najviac. A to je jedno, ze je ITckar, aj ITckari to tak maju.
@ahhola a praveže argumentuje to že prečo ma chce tým že som tiež dosť akivna a mam ambicie a riešim veľa biznisu, že to ho hrozne pritahuje lebo nechce takú čo nič nerobí len plače že sa nudí a visí na nom. Ze sa mu so mnou dobre funguje a ma ma rad a zalezi mu na mne ako na nikom nikdy. Len to je to že ja sa nenudím, len na to aby sa nejak udrziavala laska sa proste nejaké zakladne minimum musime podla mna jeden druhemu venovat. V jednom fore tu pisala jedna slecna ze takto fungovali rok a naozaj z toho nakoniec bol vztah lebo netlačila na pilu a to je zaklad. No ja asi niesom dost silna na to rok cakat ci nieco z neho vypadne viac...dostal milion sancii, raz som sa s nim dokonca nebavila skoro mesiac a odvtedy trosku ostal taky vyplasenejsi ze ked nic nebudeme robit ozaj odidem, skusala som uz aj to co tu pisu ludia ze nedat mu a nespat spolu a je pravda ze vtedy zbystrí viac pozornost alebo nieco spraví aby som sa nehnevala ale o tyzden akoby sa nestalo a povazuje to za vybavene
Dakujem kazdemu za reakcie 🙂 to že ja som dost uprimny clovek a ja mu vzdy vela z veci co tu pisete poviem, nebabrem sa s nim a hovorim mu ako sa veci maju. Snazím sa mu vysvetlit ze mam asi iny standard toho co potrebujem na spolocne fungovanie ako on a pod. Aj som mu uz vykricala ze si myslim ze si ma nevazi ako zenu a to tiez vyargumentoval ze o tak vobec nieje a ma voci mne respekt. Pytate sa preco som stale s nim. Asi preto ze ked sa clovek zamiluje vela vecí radsej prehliada, obcas je tazké si pripustit že z niecoho nieje sanca aby bolo viac. Mozno aj preto ze vzdy slubi ako to bude lepsie, vzdy povie ze bezomna bude strateny lebo ma vo mne extremnu oporu a ja tomu hlupa vzdy uverim. Obcas sme mali aj ozaj krasne chvile kedy mi bolo s nim dobre ale zial viac je tych kedy si poplacem. Aj preto som sem napisala, pocut nazor inych. Este taky maly point, nonstop si chce pisat a byt v kontakte, ani nie ze co robim ale ci som prisla v poriadku domov napriklad, alebo on mi pise co robi alebo len nejaké bezne rozhovory o veciach co nas spolocne zaujimaju. Ale proste piseme si vela. Mozno aj to je to ze mu potom az tak nechybam...neviem. Ale mne je to jedno kolko si piseme lebo realny kontakt mi nic nenahradi a piseme si hlavne lebo on to tak chce...
Si rozumná mladá žena a dokážeš si zrátať, koľko ti tento kontakt dáva a koľko berie. Máš krásny vek a všetky podmienky na to, aby si žila naplno. Kedy keď nie teraz? Len ti chyba partner, s ktorým je to možné. U tvojho priateľa je priorita práca, sám a dobrovoľne sa takto rozhodol. Tak musí prijať aj fakt, že nemôže toho druhého brzdiť v živote. Nech sa teda naplno venuje len práci. Už by som nerobila žiadne scény, len by som odišla.
@nikool_a fuuu nehnevaj sa za úprimnosť ale si mu zjavne dobrá len na to jedno a ostané jeho reči sú len trápne výhovorky..keby ťa naozaj chce tak už ste spolu.., dala by som mu košom a nerobila ďalej handru..
@nikool_a si si istá že žiadnu inú nemá iba teba na sex. Ved VY dvaja nemáte žiaden vzťah to je iba o tom že ho začne svrbieť čvirik. Dá na teba sladké rečičky ako ON buduje svoj biznis bude s tebou budete sa mať dobré super. Povie TI čo chceš počuť. Píšeš že raz dva si užiť obliecť ísť domov. Keby ťa miloval každý normálny chlap odstane na noc. Kde bežal len aby ten tvoj biznis man IT nemal niekde ešte jednu takú ako TY. Alebo výsledok môže mať ženu deti a tak sa zábava. Lebo toto vzťah nie je a zrejme ani nebude. Hej ma ťa rád a záleží mu na tebe má rád že má sex zadarmo a nie že ťa ľúbi to iba TI hovorí čo chceš počuť. Koľko zadaných chlapov si vrzne z nejakou ženou. Na zoznamkach je plno ženatých chlapov ktorý hľadajú čo ten tvoj Casanova. Tak tak to bude aj u teba nič iné iba sex. To TI stojí za to sa stretávať s človekom ktorý sa chce stretnúť za jediným účelom že budete mať sex oblečie sa a pôjde domov. Podľa mňa niekoho má a preto ide domov. Aby možno nebolo podozrivé že má ženu a deti aby neprišiel domov. Ale neverím že je sám nemá ženu deti alebo aspoň nejakú dlhoročnú partnerku. Chlap ked miluje ženu popritom sa dá všetko aj budovať biznis aj vychovávať deti aj pracovať aj okolo domu. Takže všetko sú mu len výhovorky a TY si tak ním ovplyvnená že dokážeš veriť tým rozprávkam. Koľko krát za týždeň pribehne 1 krát. Zdravý chlap a 1 alebo 2 krát do týždňa ako vtip dobre. Tak že zakladá firmu ťa môže aj klamať a ťahať za nos aj 3 aj 4 aj 5 rokov. A potom sa ťa opýta že my sme spolu. Roky TI ujdú chlapi deti môžu mať kedykoľvek ale ženy len v určitom čase čas ujde a ostaneš sama bez deti a celý čas sľubov je v bode mrazu. Nie je to tvoj priateľ u mňa je to kamarát na sex a na nič iné. A TY by si ho mala brať tiež len tak. Nájdi si normálneho chlapa ktorý si pre teba vždy nájde čas a bude o teba stať. Predstav si situáciu ako by sa zachoval ten tvoj Casanova keby mu povieš že si tehotná. Už by si potom tam videla že čo je zač. Radšej to ukončiť teraz ako potom plakať ako slobodna matka. Až potom uvidíš že to nie je med lízať. Slobodne matky to majú veľmi ťažké prežiť na mesiac. A aj niektoré úplne rodiny majú problémy prežiť a to sú obaja rodičia pracujúci. Nerob si zbytočné starosti kým nemusíš. A nájdi si normalného chlapa ktorý na teba bude mať čas.

Toto nie je vzťah a ani nikdy nebude... chlap ak chce s tebou byť, tak s tebou bude.... do 24 hodin.