icon

Vyžaduje od váš manžel navarené/popratané, keď príde z práce?

malykonik
24. máj 2019

Ahojte, dnes po podobnej otázke od kamošky, ktorá ma trochu zarazila 😃 ma zaujíma ako to máte vy, vyžadujú vaši muži keď prídu domov z práce aby mali navarené a všetko doma popratane ? Hnevajú sa ak to tak nie je? Len tak zo zaujimavosti 😃 môj manžel je v pohode, a robím si niektore veci aj keď príde z práce a venuje sa dieťaťu

Strana
z4
dskjhfdlkdjhl
25. máj 2019

@ecoli no, aspon tak, ale 10 rokov toto trpiet, ja by som nevydrzala ani chvilu, alebo on so mnou. Drz sa a prajem Ti skore otrepanie sa z tych uplynulych 10-tich rokov.

sashabb
25. máj 2019

@ecoli dúfam, že sa už nevrátiš 👍

dskjhfdlkdjhl
25. máj 2019

@vroni davaj si bacha😀vsetko vidim😀Ale nie, v tomto pripade by snad reagoval kazdy rovnako, len tie, ktore v tom ziju a nevladzu vyjst von, su uz zrejme uplne omamene a reaguju inak, nezdravo.

ecoli
25. máj 2019

@sashabb dúfam... Zatiaľ dosť citovo vydiera a vyplakáva a sľubuje atd...no snáď odolám!

dskjhfdlkdjhl
25. máj 2019

@ecoli odolaj, lebo takto sa chlap k zene nesmie chovat, isto mas na lepsieho a keby si aj sama ostala, tak lepsie ako s kretenom.

janulka1802
25. máj 2019

@ecoli tam toho bolo určite viac neviem si také komandovanie vôbec predstaviť och môj muž by si to v živote nedovolil keď sa mi nechce variť varí si sám bez problémov moje jedlo vždy zje a pochváli nevracaj sa k nemu Ty lepšieho hravo nájdeš on veru nie preto prosíka blbec a to som veľmi slušná

malykonik
autor
25. máj 2019

@marsmykkok otázka je položená presne tak ako mala byť 😃. Kamoška je na materskej, ale predmetom otázky nie je to, či to má kamoška správne/nesprávne zariadené ani ako jej poradiť, pretože možno o to ani nestojí. Ja som sa pýtala otázku "do pléna", ako to majú ostatní, zo zaujimavosti
Baby, by ste sa čudovali, minule sa ma pýtal tiež jeden mladý chalan, neviem či zo srandy alebo vážne, či mám popratane a navarené keď má prísť muž z roboty 😕

sashabb
25. máj 2019

@ecoli držím palce. Samozrejme, že bude vyplákavať, veď prišiel o svoj komfort a full servis🙈

laila22
25. máj 2019

@ecoli zbav sa ho :D

sintra
25. máj 2019

@ecoli Fuha, neuveritelne, to znie az akoby z filmu, nie ze realne taketo nieco moze existovat. Naozaj nerozumiem,ako si mohla desat rokov toto znasat? a by som uz bola asi v kriminovinach za vrazdu :(

ecoli
25. máj 2019

@sintra noo... To má tiež od svojej ultra dokonalej maminy... Tá chodievala spať o 21:00 a vstavala o 4:00... O šiestej ráno už mala navareny obed a pripravene raňajky pre synacika.... Ked som s nim začala bývať, tak som chcela byť super frajerka ktorá sa oňho dokáže postarať! V podstate je to moja chyba.. Naučila som ho na to.... A už keď som si to uvedomila a začalo mi to vadiť, bolo neskoro...

negymama
25. máj 2019

@ecoli ach boze... to sa aj zle cita... gratulujem k odchodu a vaz si samu seba, arogantneho psychopata k zivotu urcite nepotrebujes.

letfenixa
25. máj 2019

@ecoli Gratulujem k odchodu a vydrz! Ako bolo pisane vyssie, fnuka, lebo prisiel o full servis. To naukladane oblecenie ma rozosmialo.

xxxkatka
5. jún 2019

@ecoli ja by som mu do imaginarneho pohara doliala vodu, aby mu nechybalo 😀 A rozhoidnutie super 🙂

Strana
z4