icon

Vzťah bez sexu

25. jún 2020

Ahojte,
potrebujem poradiť. Lebo už neviem ako ďalej.
S priateľom fungujeme takto už pol roka a mne z toho začína hrabať. Odmieta všetky intímnosti a sex. Jemu stačí objatie, hladkanie, a letmá pusa... Prídem si už iba ako kamarátka, ktorá mu navarí, operie a uprace...
Žiadna vášeň, túžba,...
Bývame spolu rok a pol a za posledný polrok sa ma ani nedotkol. Viackrát som chcela riešiť tento problém, no on žiaden nevidí. Mne je z toho do plaču. Pripadám si ako posledná chudera. Konfrontovala som ho, či ma podvádza alebo či sa mu už nepáčim... Odbil ma, že je všetko v poriadku a, že nemám robiť drámu.
Skúšala som nahodiť aj atmosféru, tak ako kedysi... Môžem chodiť aj nahá po byte ale s ním to nič nerobí. Akoby ho uťalo. Pýtala som sa ho aj na zdravotný problém, on k lekárovi nejde, že on žiadny problém nemá... Ešte mne vykričí, že mi záleží len na sexe.
No neviem ako dlho ešte takto vydržím, mám 23 rokov, priateľ 30. V budúcnosti by som chcela aj bábätko no asi ťažko keď sa ma ani nedotkne...
Pripadám si úplne nepríťažlivá... no ostatní muži napr. v práci mi vždy dávali komplimenty a je to tak aj naďalej.
Nechcem sa s ním rozísť iba kvoli tomu, že nám to neklape v posteli. Mám rada aj jeho rodinu ale neviem či to takto utiahnem v celibáte 😕 Čo by ste robili vy? Ďakujem

Strana
z4
veverickav
15. jún 2021

veru, aj mna by to zaujimalo

Strana
z4