Vzťah, ktorý prestal fungovať
Ahojte žienky, chcem sa s vami podeliť a zároveň vás poprosiť o rady. Mám priateľa sme spolu skoro dva roky, rok z toho spolu bývame. Ja bývam u neho ale ešte nemá celkom prerobený byt, chýba nábytok a podobne. Ale spávať kde máme aj tie základné veci na prežitie. My sme sa dohodli, že dieťa začneme riešiť až ale po dvoch rokoch spoločného bývania. Ale mne začali teraz tak silno tikať hodiny a strašne túžim po dieťatku. Ja sa naozaj otáčam za každým kočíkom ..... a bojím sa toho, že keď príde na snaženie o dieťa sa nám nebude dariť lebo mávam problémy s cyklom, dlho a nepravidelne mi meškáva menzes. Ale čo je na tom najhoršie, že ja aj keď ľúbim svojho frajera ... tak dlhodobo je medzi nami problém teda náš vzťah nejako krachuje. Jednoducho on je typ chlapa, ktorý je chladný a začínam pociťovať, že ma zanedbáva. Ono ja som sa tiež kedysi sklamala ale do každého nového vzťahu som išla na 100%. On bol predtým zasnúbený s jednou a ho podviedla a odohnala od seba. A ja sa bojím, že on má z toho komplex a neznáša ženy a dáva mi to pocítiť. Ako vie byť milý aj je zodpovedný a to sa mi na ňom páči ale ešte mi ani raz nepovedal, že milujem ťa alebo podobné veci a ja som ho vždy s večerou so sviečkami čakala, robila mu radosť a snažím sa ako se len dá aj veľa veci som prehliadla a dávala mu čas. Ale nič sa nezmenilo až to, že mňa prestalo baviť sa snažiť. A teraz sa len hádame ... proste on je tak tvrdohlavý ... a po novom mi povedal, že jeho prioritou nie sú deti a neni iba na tom svet postavený ... viete si predstaviť ako ma to ranilo. A ešte jedná vec ma vytáča ... on so mnou nikam nechce chodiť, ja vymýšľam plány, že poďme tam a tam ... od výmyslu sveta a on ma len tie svoje hry na pc .... a na všetko sa vždy vyhovorí, že on nemá náladu, že je unavený a podobne .... a má takého najlepšieho kamaráta a ten má očividne so mnou problém a on pracuje v zahraničí a teraz mu došiel domov a stále je sním behá od nevidím do nevidím. Myslíte si, že je v tomto vzťahu ešte na záchranu alebo sa mám zbaliť a vypadnúť a hľadať novú lásku. Myslíte si, že sa dakedy zmení? Poraďte mi prosím lebo ja už neviem ako ďalej.
@kristina2v fíha gratulujem a ako sa Ti to podarilo?
@meca síce nie je to medzi nami ako to bolo na začiatku, že taká láska prvotná .... a rozprávali sme sa na rovinu, že čo ako to poriešíme, že čo komu vadí, ja som v niečom ustúpila a v niečom on .... a posledná bodka bola to, že ma už všetko sralo v robote, a budem tam dávať výpoveď a pôjdem robiť do Ba tak tam si utvrdím, či robím dobre a či zle, že som s ním.... ale on už asi vie, že teraz keď ma tu nebude mať stále tak mu budem chýbať tak je taký milší a pozornejší a hlavne ma teraz v poslednej dobe dosť podržal, že keď mávam ťažké dni v práci tak ma podporuje aj rozosmeje....
@kristina2v tak je to super my prechádzame podobnom krízou a tiez mám ísť k nemu za prácou. Tak asi uvidíme tak aké to bude. Teraz sme od seba dosť dlho a zdá sa mi, že to upadá:(
Zbal sa a hladaj niekoho kto si ta bude vazit do riti!on a ty nemate ocividne vobec nic spolocne budes sa s nim len trapit a uz vobec si s nim nerob dieta
@kristina2v ustupky v stahu je dobra vec, je treba sa vediet obcas prisposobit, aj o tom podla mna je vztah. keby ta nemal rad tak by ta v tazkych chvilach nepodrzal a bolo by mu to jedno. uvidis, zacnes pracovat v ba, nebudes pri nom tak casto a hned si uvedomi, ako mu chybas a zacne si viac vazit cas straveny s tebou 🙂

@meca ahoj, ďakujem za opýtanie, veľmi ma to potešilo 🙂 a vieš čo dopadli sme tak, že sme si to nejako vysvetlili a teraz to je medzi nami v poriadku. Ako ja som zvoľnila, nesnažím sa až tak veľmi ale začínam pozorovať, že on sa začal viac zaujímať.