icon

Vzťah matka a dcéra - neviem ako ďalej

smejkova
4. sep 2013

Ahojte mamicky, tak asi si myslite ze pise matka tej dcery, ale opak je pravodu. Vsetko to zacalo tym, ze som si nasla priatela. Mam 20 rokov. Mozno mi tu neporadite, ale ja sa proste len potrebujem vyhovorit, lebo ma z toho fakt slahne. Na vysku som nesla, kedze som si vybrala zlu skolu a chcem to skusit o rok na inu. Tak teda hladam si pracu, ale tu najst pracu je hotove umenie. Hladam si ju uz 2 mesiace, intenzivne, robim vsetko pre to aby som nemusela zatazovat mojich rodicov, nepytam si zbytocne peniaze len na to na co fakt potrebujem, az na dnes, kedy mi prisla vonavka a zaplatila mi ju mama, kedze ja nemam z coho. Ked som si nasla priatela, podotykam ze si spolu velmi rozumieme, vie o celej situacii tu doma a on je fakt jediny ktory ma dokaze podrzat a povzbudit ma. Otec mi zacal nadavat ze som ku*va...aj ked baby si myslim, ze je normalne ze mam priatela, ved nemam 13. Mama, ze som falosna ze mam vypadnut z domu atd. Baby, sme usporiadana rodina, ktora doteraz nemala ziadne problemy, s oboma rodicmi sme si rozumeli, NIKDY som im neklamala, vzdy som vravela pravdu, nikdy som neprisla domov opita, nefajcim, nehresim, prisaham baby nie ze sa doma vyvalujem, mama pride kazdy den z roboty, doma je uvarene upratane pozehlene vyprate..je to na dlhsie, aj rodina jej uz zacala klopkat na dvere ze kd tak bude pokracovat tak aby potom neplakala ked si nieco spravim, co by som samozrejme neurobila. Ale dnes to bola bodka vsetkemu, celemu mojmu snazeniu zlepsit vztahy medzi nami. Zacala som sa s nou rozpravat ako bolo v praci aatd a popri tom som robila polievku a ked som tak bola chrbtom otocena, zacala mi vraviet, uplne kludnym a vyrovnanym hlasom, ze ma nenavidi, neznasa ma, som pre nu "antikrist", som falosna, mam sa cim skor zbalit a odist a ze mi neda uz ani cent....a podobne veci. Ja som maminky, cely cas plakala, ale ani som nepipla a neotocila som sa k nej aby ma nevidela..Mamicky, poradte mi co robim zle....priatel je slusny clovek, dobre vychovany, z normalnej rodiny. Kludne sa pytajte, len mi prosim nieco k tomu povedzte lebo ja uz fakt zacinam byt z toho zufala a neviem si rady. DAKUJEM

Strana
z3
michellka85
20. sep 2013

@smejkova najlepsie by bolo keby si cim skor vypadla.. ale aspon sa zamestnaj, budes s nimi menej, a nebudu mat do coho rypat, kedze budes robit (aj ked sa da vzdy najst 🙄 ) dufam ze ta drogerka vyjde 😵 daj znac co a jak 😎

smejkova
autor
20. sep 2013

@michellka85 jasne Miška 🙂 aj ja dufam, ta pani mi vravela ze lepsie ak pridem osobne, takze najblizsie ako budem v sl tak tam skocim....aaaach boze...u co poznam ludi, tak si robotu zhanaju aj 2r ...teda zeny lebo chlapi vsetko ide vonku... 😔

michellka85
20. sep 2013

@smejkova lepsie ak pojdes osobne a co najskor! lebo ked pises ze sa to zhana dlho, tak nech ti ju niekto nevyfukne! 😉

Strana
z3