Vzťah na diaľku hapruje
Baby, mam 30 rokov, priatel 26 a 9 mesiacov mame vztah na dialku. Predtym sme spolu chodili 5 mesiacov. Vyznaval mi lasku vo velkom, zaujimal a staral sa o mna. Smskovali sme si nonstop. Potom musel nahle odist a niekolko mesiacov dozadu zacalo byt pisanie si zvlastne. Ked som mu napisala, ze ho lubim, neodpovedal, prestaval sextovat. Ked ho necham iniciovat, neozve sa den-dva. Prestala som mu pisat, ze ho lubim a 3 mesiace mi to on nenapisal. Ked napisem hocico osobne o nas, ignoruje to. Zoparkrat som to nechala plavat, nepisal tyzden a potom zablahozelal k mojim narodeninam- cisto kamaratsky, tak som prestala pisat, opat o tyzden napisal, ci som v poriadku a ze on sa ma super... Ak mu pisem ja, odpoveda promptne. No ja si nechcem pisat ako kamoska. Trapim sa. On stale tvrdi, ze nestratil zaujem, no vraj ho stale obvinujem z niecoho (ze ma nechce atd). Tak som mu zase nenapisala a momentalne sme bez kontaktu 10 dni. Co robit? Navrhla som mu telefonat pred mesiacom, mal mi dat vediet, kedy si moze,zavolat, lebo ma toho vel.peaci.vpraci.
Asi som sa zle vyjadrila prepáčte ale idem na kontrolu a potrebujem byť ešte 1 týždeň doma lebo ešte mi je zle a rodičia mi neveria ako mám dostať zapal hrdla ?
@bibianalaurakika a vies, v akej si diskusii?
Hej viem ale nikto mi neodpisuje keď som dala tému zápal hrdla tak som sa prišla opýtať sem prepáčte ale fakt potrebujem to vedieť prosím
@mirage Nedoliezam, posledne razy ma kontaktoval on.
@simca06022011 odpovedal zhruba po pol hodine zakazdym, ked nic nerobi, pise hned. Posobi tak, ze ma hlavu inde. Pisal, ze ma stresy z toho testu. Je velmi narocny.
Budem sa snazit odputat. Ved co ine sa aj da robit.
No nejak tak podobne som to mala aj (26)ja s mojim už ex (29) dnes sme sa rozišli, boli sme spolu asi 4 mesiace, spoznali sme sa v zahraničí a ja som išla domov po sezóne s tým ze doma budem cca mesiac čiže do konca októbra a prídem k nemu bývať co mi aj navrhol..
. Na začiatku vztahu vypisovali, volali sme si mali sa radi, trávili spolu čas, výlety atď... on mi povedal prvy že ma ľúbi, zaujímal sa o mňa posielal kadečo pusinky atd, plánoval so mnou kde všade pôjdeme.. Dokonca aj budúcnosť.. Mali sme rovnaké názory naozaj som sa dosť zamilovala do neho..
A jak som prisla domov ako keby uťalo a nic.. Taktiež bez záujmu, odpovedal na druhý deň, aj keď sme si písali dlhšie správy co robil v práci atď.. Volali sme si len keď mal voľno aj to večer takže 1x do týždňa... Inac vôbec co mi dosť chýbalo aj som mu to napísala aj povedala a nie raz! stále sa vyhováral na pracu alebo išiel tam a tam s kamošmi na volejbal, na jedlo, na golf atd..
No napísala som mu co som mala na srdci, že akosi komunikácia viazne a co potrebujem od neho a nieje to nicc co sa nedá zvládnuť občas poslať niečo pekné lebo aj keď robil online bol občas na fb, alebo zavolať večer na 5 minut..
Tak ze sa dostal do stereotypu a ze práca pre neho veľmi veľa znamená a je dosť spoločenský typ, Rozlietaný a tak.. Ale ze v piatok zavolá.. Žiaden pocit istoty proste nič od kedy doma som bola jakeby zabudol ze som..tak 3 dni som mu nepísala a on tiez nie... Nezáujem..
Čakám v piatok a nic, prezvonil mi len a ja jemu s tým ze mi zavola
Tak som mu nepísala.. Až včera ze bude lepšie keď to ukončíme bo vidim že nemá záujem sa ani porozprávať a ze veľa pracovných uspechov.. A on dnes že bude to tak lespie že nechcel mi ublížiť a bla bla okolo toho...
Ta tak keď ta niekto chce a stoji o teba ozvyvat sa bude, Zamilovaný chlap sa správa inac a nenechal by takto trápiť svoju priateľku bez toho aby sa neozval, a bol nejak bez citov.. Tych 5 minut na zavolanie večer keď ľahne do postele si nájde každý ked naozaj ľúbi!! Toto sa nerobí!
Kebyže 10 dni sa neozve neverila by som tomu veľmi že to bude lepšie keď príde v zime a co potom pôjde zas preč a zas sa nebude ozývať.. To si nerobia ani manželia po 10 rokoch..
U mňa bol extrém už teraz 5 dní ne komunikovať.. Tak som vedela ze takto ja žiť nechcem..
@enny36 Mrzi ma, co sa ti stalo 😔 29 rocny by uz mohol mat nieco v hlave, ale chlapi su ako deti, dlho trva, nez dospeju a mnohi ani nikdy nie. Kedysi uz mali takito mladenci po dve deti, teraz 30tnici castokrat ani frajerky nemaju.
Spytala som sa ho narovinu, ci ma lubi. Odpovedal ano, zlatko. Povedala som mu, ci by mi to nemohol sem-tam napisat, odpisal, ze iste, aj ty mne. Dnes poslal aj bozk... Vkuse sa uci. Fakt je ale taky, ze si je mnou velmi isty.
Noo mňa tiež, ale už to prechádza 🙂 lebo tlačil mi kaleráby do hlavy a namotal dosť, ale aspoň sa ukázal aký je, a radšej teraz jak potom o rok napr...a príde ďalší, verím tomu, keďže ja sa rada spoznávam s novými ľuďmi opačného pohlavia :D Možno sme na to išli zhurta a rýchlo na také tie veci o živote, o plánovaní, spoločnej budúcnosti.. ale tak ja som to brala vážne tento vzťah a počítala s tým ze k nemu prídem byvat a začneme obaja niečo pekné, zajimave atď.. a on asi cuvol, zľakol sa.. Lebo on ako extrovert by mu isto chýbala ta voľnosť a ja by som aj tak nebola nikdy priorita si myslim... A určite čakal na to kedy to ja ukončím lebo nemal na to gule mi to ani povedať, zbabelec..
Tak mu napíš tak od srdca že prečo neprejavuje city tak ako ty, a napíš čo očakávas, že si budete pred spaním volat na 10 minút že to potrebuješ ho počuť atď.. Keď to takto nebude tak napíš mu zas že tvoje city k nemu pomaly chladnú lebo nemá on teba zaujem taky ako ty o neho , a niesi si ním istá a uvidíš až potom.. Co on na to.. Keď ťa naozaj ľúbi jak píše tak to zmení, aby si sa ty netrápila, ale keď on to napíše len tak nijak je to také na prd no..
@enny36 sam od seba sa vobec neozyva. Vzdy mu musim len ja napisat. Ziadnu otazku mi nepolozil... Vcera napisal rano a potom vecer som mu ja... A teraz zase nic. Po 10tich dnoch nepisania si, nic sa ma nespytal! Ktovie, ci by sa bol este ozval sam od seba 😢 A podla mna sa v zime nevrati. Korona bude urcite zla a nadalej bude robit z domu.
Ach moja zbytočne sa len trápis toto chceš?!
Napíš mu niečo v tom zmysle ze vidíš ze nemá o teba záujem a bude lepšie keď to ukončíte lebo ta nebaví stále čakať na jeho správu na jeho telefonát keď nedokáže napísať ani ze ako sa máš a komunikácia je pre teba veľmi dôležitá keďže sa nevidite! A mate vzťah na dialku! A keď toto nepochopí hold, ukonc to.. Ale je to na tebe..
Vieš ako.. Zíde z očí zíde z mysle.. Bohužiaľ je to tak..
Vacsina mojich vztahov bola na dialku. Byvaly pre vikend so mnou docestoval z Nemecka za jednu noc. Moj terajsi manzel za mnou chodieval 65 km aby sme mohli mat rande. Podla mna to co opisujes nema buducnost. Ak by chcel byt s tebou. ozve sa, snazi sa... toto nie je ok. Vaz si samu seba 🙂 najdi si niekoho kto pre teba urobi vsetko co je v jeho silach. Stojis za to!
@enny36 nedokazem sa s nim rozist tak, ze mu to priamo napisem, uz niekolkokrat som mu vypisovala, ze co sa deje atd. On na to len cooo? Ze ja ho len vinim. A vzdy len pritaka, ze ma chce, ze ma zaujem. A nepise sam od seba uz vobec.
Divne je to cele. Zazila som vztah na dialku,ale mali sme silnejsi zaklad 3 roky sme sa vidali denne a potom na dialku. Hocikedy sme si zavolali,napisali. Toto,co mate vy je divne. A mozno naozaj prilis analyzujes. Jeho asi uz nebavi pocuvat obvinenia,nechaj tomu volny priebeh. Nehrajte sa kto z koho. Neries,ci ta chce,nechce. Bud mila,prijemna,zabavna a uvidis,ked pride,co z toho bude. Mali by ste si viac volavat,pisanie je nanic.
@marca12 od vcerajska vecera sa mi neozval. Ja mu nechcem pisat prva. Opatovne tvrdi, ze ma toho vela. Pred mesiacom som mu povedala, ze chcem si zavolat. Napisal, ze mi da vediet, kedy bude moct... Ak mu napisem, odpoveda. Preco nemoze napisat prvy on? Ved ho len nahanam. On nekladie ani ziadne otazky.
A nema on druhu babu manželku milenku žije s niekym? Dopredu ti da vedieť, kedy mu móžeš volať?Z toho čo pišeš asi niekoho ma
Byva na SK? Navštiv ho neohlasene, tym sa veĺa osvetlí .
@karolinakr zije v zahranici. S mamou. Mam to preluskane na internete.
Boze, zena...tiez som raz bola taka blba ako ty...tiez som si myslela ze ak mi chlap povie ze ale ma ma rad, tak to asi mysli naozaj...houby. Ak sa ti niekto neozve 10 dni a potom sa ta nespyta absolutne na nic, znamena to jedno: nezaujima ho to. Nezaujima ho ako sa mas, co si robila, ako si sa citila, ci si v poriadku, je mu to ukradnute. Bud ma uz v dohlade nejaku inu, alebo si mu proste len lahostajna. Tie reci o dietati a podobne, to bola len faza prudkej zamilovanosti, ktora trva tak cca pol roka a potom je to fuc. Takze je to fuc, nemate na com stavat. Toto nie je ziaden vztah, ani len kamaratstvo. Aj kamarat sa mi ozve castejsie ako raz za desat dni a zaujima sa o to ako sa mam...toto co opisujes je cista lahostanost, plus chalan nema gule ti povedat pravdu...mozno ta drzi v zalohe aby si mal skym zasexovat az sa vrati zime domov. Ale to je asi tak vsetko...na tvojom mieste by som sa mu uz viac neozvala...
@alexandraalexandrova Este som to skusila naposledy. Neozval sa cely den. Vecer som sa ho spytala, ci je ok. Ze ano a ako sa mam ja. Ja ze som si uz robila starosti. On, ze taky je zaneprazdneny pracou a vecami, ze ani nie je na telefone. Ja, ze rozumiem. A ze ked sa bude chciet niekedy rozpravat, nech mi da vediet. A este som dopisala, ci sa so mnou rozchadza. On na to, ze co? ako som sa k tomu dostala. Ja, ze mi nenapisal, ze ma lubi 3 mesiace, ziadny sext alebo zaujem o to, ako sa mam. On, ze si mam este raz precitat jeho spravu o tom, ze je zaneprazdneny... Ja som uz nenapisala nic.
Zaneprázdnený. Hm... Ako priateľka, ktorú naozaj ľúbi, by si mala byť v jeho rebríčku priorít na popredných miestach. Ste spolu krátko. Zaľúbení ľudia po sebe túžia, chcú byť spolu... Ten tvoj priateľ ale akosi všetko robí inak. Ak to s tebou myslí vážne, tak má veľmi divnú predstavu o vzťahoch. Váš "vzťah" udržuješ pri živote v podstate už len sama. Zameriavaš sa na jeho slová, ale reálne čo kedy pre vás naposledy urobil? Kedy povedal niečo milé sám od seba? Prečítaj si po sebe. Chalan sa nezaujíma, nič nepýta, neozýva sa ti... Jeho pozornosť si musíš vynucovať. Vo váš vzťah veríš, lebo ho spomína.... keď je nútený riešiť konflikt s tebou, ktorý si sama odštartovala výčitkou... či sa niečo také práve pýtaš.
Ako táto jeho neaktivita netrvá pár dní, že by sa nad ňou dalo očko prižmúriť. To je dlhodobý stav, ktorý už bude asi len horší. Ak je chlapec tak veľmi zaneprázdnený, čo keby si to brala podobne? Zasyp sa aktivitami a proste nemaj naňho čas.
Inak aj keď ti človek na začiatku vzťahu hovorí, že ťa ľúbi...nie všetkým to tak ostane aj po zvyšok vzťahu. Nie každý svoje city rád vyjadruje slovne. Niektorí svoje city vyjadrujú radšej gestami, činmi. Nehovorím, že je to zrovna tohto chalana prípad, ale... to len tak, aby si vedela a nezakladala si toľko na tom "ľúbim ťa".
@karolinakr 😕 Tento je v posteli jednicka, nikdy v zivote som nic take nezazila. A vkuse sme si pisali, velakrat mi poradil, vzdy ma podporil... Boli to. Obcas sa sprava ako drzy frajer. Keby ma lubil, bola by som priorita. Urcite by ma neodfajcil. Rozumiem, ked ma niekto ine starosti, no ked uz do mnou pise, mal by byt mily, nezny. Z jeho sprav uz dlho nesala laska. Bavime sa ani nie ako kamosi. A takto to nechal, viac nenapisal. Nebojuje o mna, nechce si ma udrziavat...
Treba ho navštíviť, nič sa medá robiť
ked niekomu na tebe zalezi, vzdy si najde cas aspon na kratku sms ci telefonat...mrzi ma to, ela v tomto pripade je to jasne. Viem ze to boli, ale dostanes sa z toho...
@karolinakr Moja, ja nebudem soferovat pocas pandemie 2000 km.
@alexandraalexandrova On odpisuje vzdy. Od pondelka do stvrtka sme komunikovali ok. V piatok sa neozval cely den.
Už by som mu nepísala, nech začne mať aj on obavy, že čo deje, že môže o teba prísť.
Buď zabojuje alebo nie.
@mondolina Dakujem. Ano, tak to urobim. Raz mi nepisal dostatocne, napisala som mu, ze sa obavam, on odpisal, ze ma vela roboty a na druhy den so mnou pisal nonstop. Ja, ze a nemas robotu? On, ze ked sa bojis, ked sa neozyvam.
ked je v posteli jednicka este to s nim skus;)
Nvm zvlastne je to cele na prvom mieste je teraz orenho robota ty az na druhom.
Ale to ze ti tak malo pise je ozaj zvlastne,ja som bola s mojim na zviatku bez kontaktu sme si pisali denne,potom sme sa stretli a sme si pisali a vilali denne az tie 3roky ked sme zacali spolu byvat,3 roky vztah na dialku pritoˇ ale sme sa stretavali tak raz za 2-3tyz byvali sme od seba 300km,potom som sla pravovat blizsie k jeho bydlisku tak asi na 200km.
Moj tiez orenho bola praca vsetko a mal toho tiez vela ale tak mal zdy cas aj na sms alebo skype alebo telefon.
Ach poviem ti, ze takto sa aj ked zaneprazdneny, ale milujuci chlap nesprava.
S mojim teraz uz manzelom, sme mali tiez vztah na dialku. 2 krat. Oba razy som bola ja odcestovana na pol roka. A teda moj manzel je velmi zaneprazdneny clovek, ale aj sa rad socializuje, ked ma volno. Cize si to predstav tak, ze bud prisiel strasne neskoro z prace, alebo prisiel skor a teda si dohodol s kamosmi nejaky program. Ale vzdy, kazdy den, sa mi rano ozval a znova vecer, aby sme si porozpravali aky sme mali den. Niekedy to boli hodiny rozpravania, niekedy len minuty, ale bolo to naozaj kazdy den.
Na tvojom mieste by som sa na neho uz vykaslala. Ak o teba nebojuje..

@bibianalaurakika ?? do lekarky? do ktorej jej casti ides?