icon

Vzťah na diaľku hapruje

9. okt 2020

Baby, mam 30 rokov, priatel 26 a 9 mesiacov mame vztah na dialku. Predtym sme spolu chodili 5 mesiacov. Vyznaval mi lasku vo velkom, zaujimal a staral sa o mna. Smskovali sme si nonstop. Potom musel nahle odist a niekolko mesiacov dozadu zacalo byt pisanie si zvlastne. Ked som mu napisala, ze ho lubim, neodpovedal, prestaval sextovat. Ked ho necham iniciovat, neozve sa den-dva. Prestala som mu pisat, ze ho lubim a 3 mesiace mi to on nenapisal. Ked napisem hocico osobne o nas, ignoruje to. Zoparkrat som to nechala plavat, nepisal tyzden a potom zablahozelal k mojim narodeninam- cisto kamaratsky, tak som prestala pisat, opat o tyzden napisal, ci som v poriadku a ze on sa ma super... Ak mu pisem ja, odpoveda promptne. No ja si nechcem pisat ako kamoska. Trapim sa. On stale tvrdi, ze nestratil zaujem, no vraj ho stale obvinujem z niecoho (ze ma nechce atd). Tak som mu zase nenapisala a momentalne sme bez kontaktu 10 dni. Co robit? Navrhla som mu telefonat pred mesiacom, mal mi dat vediet, kedy si moze,zavolat, lebo ma toho vel.peaci.vpraci.

Strana
z4
mandarinka555
16. okt 2020

To si taká zúfalá, že strácaš čas s takým nemastným...neslaným loserom ? Halóóó....dievča...nie je ani prvý, ani posledný...hlavu hore a ide sa ďalej :( No...nemiluje ťa :(

autor
20. okt 2020

Ani ho nenapadlo kontaktovat ma.

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
20. okt 2020

@retatka Dakujem ti. Ze som mu verila. Ked sme sa este stretavali, nemala som ziadne pochybnosti. Neviem, ako som to mohla mesiace znasat, preco ma tak natahoval a zatlkal ako partizan.

autor
Autor odpoveď zmazal
konicekmodry
20. okt 2020

Anonym nápis ip mame spoločnú tému ,myslím si .

autor
31. okt 2020

Baby, nevydrzala som to a po nejakych 12tich dnoch som ho odblokla a aktivovala sa na druhej appke. I tak sa neozval. Po 16tich dnoch som mu napisala, ze ci sa mozem spytat, preco ma prestal lubit (ked mi vzdy vymyval mozog, aka som jeho najvacsia laska, ze prenho nas vztah znamena viac ako ktorykolvek predtym, ze budeme navzdy spolu...). Najprv to ostalo pol hodiny na odoslane a potom na prijate od 21:00... Spat vraj chodi o druhej v noci. Ani to necital...

Strana
z4