Vzťah s Arabom
Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂
@x_martyna
no moc sa na našu @erjona neteš, myslím si že nemáš na čo....pretože z jej mnohopočetných príspevkov som si zapamätala niekoľko periel ducha:
1/ jej kosovský moslim bol najblondavejšie dieťa na ihrisku
b/ pracuje každý deň a to už 14 rokov
c/ popri tom perie a vešia záclonky
d/ niekde čítala, že v tunisku je zákonodarstvo postavené na štátnych právnych normách /aj keď netuším či tam niekedy bola na rozdiel odo mňa a ja teda môžem povedať, že v tunisku je veľkým problém dodržať svetelnú signalizáciu na križovatke/
ale inak takisto prajem príjemnú diskusiu
@mawiya ja by som chcela vidiet, ci by sa k tebe tvoj manžel spraval rovnako aj v jeho krajine, či by si ťa vodil na nákupy s rukou okolo pásu, či vodil za ručičku. On si je sakra dobre vedomý, že ked sa tu chce udržať a nevratiť sa domov, že musí sekať latinu. Prekvapila si ma názorom, že muži ktorí zavraždili ženy (zrejme sexuálni delikventi) tak tie ženy si to vykoledovali, svojim odevom? To hádam nemyslíš vážne!!!!
@amanda0405 žena ty čo si taká zlá? Čo ti urobili?Utocis keby ta dakto pichal nožom?Toľko negatívnej energie. .ta úprimne ľutujem. ..
@vevesh
už si bola niekoľkokrát oslovená, aby si podložila niečím svoje tvrdenia a štatistiky...lebo sú to údaje vycucané z prsta...
@aylin86
môžeš mi napísať kde vidíš to útočenie a tú negatívnu energiu?...a mňa ľutovať ozaj nemusíš, mám sa dobre a fajn...na poľutovanie je niekto iný...
@amanda0405 😆😆😆 však to tu s maminu a mužom čítame jak tu skáčes meter do výšky. .ked niektorá napíše že jej muž doma pomáha. ..takto sa žena čo je v pohode nechova. .ale ok posielam ti veľa veľa pozitívnej energie. .a príjemné chvíle strávené pri v tomto fóre💙
@amanda0405 a ja som aj statistiky uviedla aj so zdrojmi, skus citat aj s porozumenim
Ak chces vediet zdroje ohladom znasilneni - Svk/cesko - staci si pozriet, ake je zlozenie obyvatelstva a statistiky policajneho zboru, nemecko - viem to osobne od policie, a pozriet si to mozes oficialne na stranke BKA polizeiliche Kriminalstatistik, a usa vydava kazdorocne spravy cez FBI Alebo Bureau of Justice Statistics...
@aylin86
no neskákala som meter do výšky, to si ma zle odhadla...iba som sa pobavila....takže neboj, som v pohode...aj tebe prajem všetko dobré ... 🙂 je to len diskusné fórum ľudí ktorí si napíšu čo chcú a čo im pasuje a ktorí sa nikdy nevideli a nepoznajú sa....je to virtuálny svet, ktorý je na míle vzdialený od toho skutočného....
@vevesh
tak asi som prehliadla alebo zle vidím...inak u tých slovákov by si koho chcela za páchateľa ak nie bieleho človeka....zatiaľ tu moc prisťahovalcov a inakších ľudí nevidno...je to inak dosť strašná téma, znásilnenia....brrr...radšej by si mohla uviesť iné prieskumy, napr.koľko moslimov si polepšilo presťahovaním sa a oženením s európankou.... 🙂 ...ja viem, taký ešte asi zatiaľ nejestvuje...
inak tiež som niekde videla takú štatistiku, že takýmto tempom bude v r oku 2050 každý piaty europan moslim....radšej si nechcem predstaviť čo bude o takých sto rokov, to ich bude 1:1 možno aj viac...osobne mi to môže byť šumafuk, ale čo moje praprapravnučence...budú sa učiť v škole korán a zahalovať tvár?
@amanda0405 no neodpoviem ti na všetko, pretože sa mi nechce znova opakovať to, čo tu už bolo rozoberané. Takže sa vyjadrím len k prvej časti. S exom som sa spoznala ak 16-ročná a po 4 rokoch chodenia sme sa vzali. nie nepil v tom čase. až po narodení druhého syna. Pretože sme mali všetko - tak sa asi nudil a začal chlastať, užívať si život. áno moje zlyhanie, že som si nedokázala udržať muža. takto si to chcela počuť? Môj názor je ale taký, že to správanie podedil po svojom otcovi, ale všetky tieto veci predo mnou do svadby a ešte asi 5 rokov po nej dobre schovávali. to že chlasce, to že podvádzal svokru kade chodil. Takže genetika zaúčinkovala a samozrejme aj skvelá svokra vždy vedela priliať oleja do ohňa. to je k môjmu prvému manželstvu. k druhému si nájdi tu na MK, poradia ti žienky 🙂
prosím, nepohádajme sa, ale genetika platí len v niektorých prípadoch? Zvyklo sa totiž na fóre tvrdiť, že genetika s povahou človaka nrmá nič spoločné.... Nerozoberajme to, berme to len ako vsuvku, nedajbože nie uštipačnú poznámku.
@mawiya
nie, tu nejde o udržanie muža ale ja nechápem / a teraz sa nejedná len o teba/ ženy, ktoré vypisujú že ten ich je alkoholik a násilník...a teraz čo majú s ním akože robiť? ja neverím tomu, že tieto negatívne vlastnosti sa prejavia až potom, že ich žena nevypozoruje pred tým, ako povie áno...
no škoda že si si nenašla čas na moje otázky....myslím si, že aspoň na tú poslednu si mohla odpovedať...aj keď odpoveď asi poznám....on je tu na slovensku a je šťastný, ty máš manžela a si tiež sťastná....zahalená moslimka, ale šťastná...
eva8, vevesh akoby ani nezila v de
kazdy kto zije v de vidi, kto je pachatelmi nasilnych trestnych cinov tam v prevaznej miere. ato s atyka aj znasilneni. havne vo velkych mestach, kde ziju muzi s ´´juzanskymi korenmi´´ by sa mala prist poziet na sudne pojednavania, kto je pachatelom zbnasilneni aj vde.ako si presne jej odpovedala, podbni pachatelia,ako v skandinavii
agenetika sa u nich nezaprie. ako si aj ty napisala so svojej vlasnej skusenosti, tak prave tito ´juzania´´ maju sklony k sexuaxalnym tr.cinom velke.a pachaju znasilnenia ako na beziacom pase v d
ata aggumentacia , ze na sk pachaju tiezo ciny zväcsa slovaci je ozaj n zasmiatie. ja nemozem uverit, ze takto argummentuje jedna dospela osoba
AMANDA0405, presnu odpoved si vevesh dala.LIke za tvoj prispevok avelk yLIKe za prispevok z dnes. o 21.04
ja fakt nevidim ozaj zmysel ani na tie nezmysly tychto niektorych zien reagovat
co s tyka mawiya astej som si urbila usdok ako som citala jej status o konverzacii jej synov. tie vyrazy ake pouzivaju su na nepublikovatelnej urovni.
ono je to uzasne , ako pises aj ty.ona je stastna, ze z sana sk hra na moslimku .no , ozno , ze je stastna. , kedze sna nu len hra. pretoze sk zakony ju chrania pred tym,aby ozaj nepocitila, co to znamena byt moslimkou a to so vsetkymi dosledkami.a to aj pravnymi., nielen spolocenskymi.
AMANDA04 05 aeyste velk yLIKE za prispevok z dnes. 20 .53
prave zeny ako ta dotycna pistelka , co si jej odpovdela maju problemy vo vztahoch. pretoze su nezrele , ci lahkomyslene pre posudzovani partnera do vztahu.
europske zakony davaju zenam v jej situacii, ked uz si vybrala zo skupiny muzov osobnost so sklonom k alkoholizmu/co je dedicne mimochodom/moznost v takom vztahu nebyt. ona je na sk rovnapravny partner manzelovi podla zakona.
ale v moslmskych statoch to tak nie je. tam by taku moznost nemala.
ani terajsiemu partnerovi podla jeho ideologie ktoru ona aj non vyznavaju nie je rovna . je to ´´len ´´ zena.´´ tovar, ktory si muz kupi.
a prave zeny ako ona s atavaju cielovou skupinou takych muzov, akeho ma teraz.
rozvedena zena as detmi je v islame nevhodna partnerka do manzelstva pre moslima.len ked nema taky na vyber.ked chce do europy, tak si nevybera. beru ,tu, co ho chce. a to hned. a taku, co ma nejaky problem . ako som uz neraz pisala.tato zena je typicky priklad prave takehoto vzorca spravania sa bude aj moslimka, len nech ma muza.a to priamo v jej rodnej krajine
ato ma veru stastie, ze zije prave tam. hoci poznam take, co su aj na sk tyrane. a hanbia s a to povedat okoliu.
takze vyroky o stasti takych zien ja beriem s rezervou. 🙂
je uplne zbytocne s takymi zemami sa pokusat vecne debatovat. vidis, neodpovedala ti na zakladne otazky. preco asi? obe vieme.
jolinka presne sme to obe pochopili , ako to funguje. 🙂
len je smiesne pre mna dookola citat tie pokusy o argumentaciu, ze ten ich je ´´iny´´.este sa taky nenarodil, co by bol moslim, ale vlastne nebol moslimom. 😀
@alice107 no pááááááááni ty ma sleduješ? haha môj fotoblog? fu tak to je naozaj dosť choré. ja nechodím do fotoblogov ľudí čo nepoznám. šmírovanie je ti teda vlastné. týmto končím a nemá význam pokračovať v akejkoľvek debate. mňa by ani vo sne nenapadlo pozerať čo kde zverejňuješ. no kokos, to je sila. Máš psychický problém dievča, to neni sranda.
mawiya, ja by som nikdy nesledoval zenu ako si ty na ziadnom fotoblogu. naco by mi to bolo? ale po tom,ako si sa spravala na forea co som si precitala o tebe z tvojich prispevkouv, som chcela vediet, ci maas nejaky problem , ako som predpokladala na zaklade popisu tvojho zvitneho pribehu. kedze poznam presne scenar podbnych zien ako siy vo vztahu smoslimom
no videla som tu konverzaciu tvojich synov.
problem budes mat skor ty , ked si doklazala na verejne forum na verejnyf otoblog, kde ho mas uplne verejne pristupny zverejnit volgarne chovanie tvojich maloletych synov.a este si na to pysna.
takze som si urbiloa obraz celkovy aj na zaklade toho o vasej situacii.
je to odszdeniahodneod matky. pretoze ty si zodpovedna za malolete deti a ich vychovu.
takze tolko k tebe.
@amanda0405 ja som skor narazala na to, ze znasilnovanie je charakteristicke hlavne pre ludi s bielou pokozkou (bohuzial vedu celosvetove statistiky s cca 70%+, po nich nasleduju cernosi ... FBI ma aj na to vyskumy vypracovane...)a to bolo na margo zvalovania viny na ciny, ktorym povodcom je niekto iny....
....a co sa tyka tych viz- tak slovenky/polk/cesky a co. su tiez nic dlzne v tejto tematike oproti moslimom ( poznam kopec bab, ktore sa vydali pre Green card, kanadske viza, svajciarsky pobyt pre nemecke a anglicke viza a benefity takisto...)
A na margo viz musim aj povedat, ze drviva vacsina si bere "svojich ", az tak vela ich nie je, co sa pre viza zenia (tiez myslia totizto na mozne potomstvo a problemy s kulturnymi rozdielmi)
A mne osobne je jedno, ako to bude v buducnosti pomiesane, pokial sa ludia nebudu vyvrsovat a nadradovad nad ostatnych kvoli nabozenstvu - pretoze prave to teraz je a k ovela horsiemu sa speje ...
@eva8 no takisto ako slintanie 60 ročného nemca na 10r. Cernosku, alebo obtazovanie 30r. Podgurazeneho Slovaka 8r. Dievcatko - a co z toho vyplyva???? humusnych, uchylackych, zvrhlych kretenov, ktori povazuju male dievcatka za sexualne objekty najdes vsade bez rozdielu obcianstva ci nabozenstva... 😎
zdravim vsetky zucastnene 🙂
Vidim, ze ste sa dostali az k znasilneniam. Takze (ja milujem statistiky a vselijake nove research), ale pred par rokmi sa mi dostala statistika ohladom znasilneni. Pamatam si iba par faktov, takze:
-najviac znasilneni sa udeje medzi ludmi, ktori sa navzajom poznaju (priatelia, rodina).
Ak je to medzi cudzimi ludmi tak:
- absolutne nezalezi, co ma dotycna zena oblecena, ci je to minisukna, alebo rifle,
- najviac znasilneni sa stane okolo siedmej vecer,
- predator (aggressor) zenu najprv oslovi (najcastejsie je to, ze sa pyta na cas), aby odputal pozornost,
- obet si vybera podla toho, ci ju dokaze zmanipulovat a premoct, vacsinou si nevybera si sebavedomu zenu (drzanie tela, chodza...)
Prajem pekny vikend vsetkym zucastnenym.

@eva8 a musim ti oponovat ohladom znasilneni... - v nemecku je v 85% pachatelom znasilnenia clovek bielej pokozky a europskeho povodu..., na slovensku a cesku si myslim, ze pachatelom bude okolo 90% biely slovak , v amerike je to 70-80% bielych pachatelov... Takze netreba urcite veci davat tam, kde nie su, kvoli subjektivnym predsudkom ...