icon

Vzťah s Arabom

jozefinka111
5. feb 2014

Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂

dalal
18. jan 2015

@eva8 este k tym zvrhlikom.... kto je najcastejsim navstevnikom skandinavskych zvieracich bordelov ( takych kde sa sex robi so zvieratom) - prekvapivo nemecki turisti ako som dala niekde inde link...takze zvrhlici tu nebudu len arabi ze?

dalal
18. jan 2015

@amanda0405 k tvojim pocetnym otazkam na mawyju ( aj ked si sa ich pytala stylom vysetrovatela v base)... ak by si si precitala jej temu podrobnejsie vsetky odpovede najdes... a poviem ti take agresivne spravy ako pises ty som uz dlho nevidela... odkial beries odvahu sa vyjadrovat k niekomu kto bol obetou domaceho nasilia stylom ze si za to mohli samy? Taku nechutnost som uz dlho necitala...
a tam kde si nemozes bodnut ides s ironiou ako k erjone... ta tu normalne opisala svoj vztah s moslimom co je naplnou tejto temy a tvoja reakcia tu hore bola plna ironie a ponizovania... takze si to zhrnme: o tebe nevieme nic, vztah s arabom nemas a okrem pluvania a ironie si tu nicim inym rozumnym neprispela... sky to ma potom vyznam?

dalal
18. jan 2015

@amanda0405 a este necitas pozorne... mawiya nepisala ze chodi zahalena len ze nechodi polonaha chapes ten rozdiel?

dalal
18. jan 2015

@mawiya vobec to neber do uvahy... ta osoba nielen spicluje inych naviac jej chybaju zakladne znalosti v oblasti ktora by mala byt profesionalnou orientaciou...je znama absolutnou absenciou akychkolvek citov okrem jedineho a to nenavist k vsetkemu pocernemu...a ako vravis akakolvek snaha o normalnu konverzaciu a debatu na tomto fore nie je mozna... skoda

v kazdom pripade ti zelam vsetko najlepsie v kruhu tvojej rodiny... 🍀🍀🍀

mariuskaa
18. jan 2015

@dalal 😉
Medzi tvrdením, ze obeť domáceho násilia si za to môže sama A tým, ze obeť znásilnenia si za to môže sama Nie je žiadny rozdiel.

maminuska
18. jan 2015
dalal
18. jan 2015

@mariuskaa presne na to som myslela... najskor ju kritizuju za to ze nechce chodit polonaha lebo tym sa podrobuje moslimovi kedze tym sa muzi vobec neprovokuju a na druhej strane si moze za to sama ze sa z manzela po rokoch manzelstva vyklul nasilnik... dvojaky meter .... na vracanie mi je z niektorych prispevkov 😠

mariuskaa
18. jan 2015

@amanda0405
Ako si myslela tou "perlou duchu"
Ze @erjona manžel je blond? Čo je na tom?
To nevieš, ze v "tých" krajinách nájdeš rôzne farby odtieňov pokožky, vlasov, oči?
To každý moslim musí byt automaticky (podľa niekoho kto používa toto slovne spojenie veľmi rad) "pocerny"?
Toto som vygooglila ako fotku albánskych deti v škole.
Je to len príklad.

Neporovnávam Albáncov teraz ale vies ze napríklad ze v Brazílii su ľudia od blondakov po tmavých černochov a rôzne kombinácie ras a národov. Dne som mal klientov z Brazílie (asiati) ;)
Ti jednoduchší s ich pýtajú. Vy nevypadate na brazilcanov.
Ale čo je to praVy Brazílčan?

Typickí väčšinový rovnaki su vo švédsku. Väčšina blond vysoký modré oči. Ako cez kopírak.
Ale aj u nás mame od blond po čierne vlasy rôzne oči, rôzny pigment. Nie nie je zo Brazília. Len ako príklad.

erjona
18. jan 2015

@dalal
@mariuskaa
@aylin86
Dakujem dievcata ♥♥♥

mawiya
18. jan 2015

@alice107 😀 😀 😀 😀 ja z teba zomriem 😀 😀 😀

bodka70
18. jan 2015

@vevesh , tak štatistika je veľmi ošemetná vec, jednak hodnovernosť zozbieraných štatistických dát a hlavne ich interpretácia, takže bola by som opatrná pri argumentovaní štatistickými údajmi 😉.

Ja tiež môžem tvrdiť, že napríklad na Sahare je štatisticky najnižší počet úmrtí na utopenie. Čo z toho vyplýva? Logický uzáver: na Sahare vedia ľudia najlepšie plávať 😉 😀 😀 😀 😀

dalal
18. jan 2015

@erjona aj ja ❤️

vevesh
18. jan 2015

@bodka70 to mi je jasne- ja som vseobecne so statistikami opatrna - ale policajne statistiky su zvycajne bez postrannych umyslov, kdezto pri vedeckych studiach a statistikach staci zmena formulacie otazky a hned mas iny vysledok... 😎
- preto som dala ako priklad usa alebo de, kde mas spolocnost do velkej miery premiesanu....je jasne, ze v nejakom kongu nebudu bieli hlavnymi pachatelmi, takisto v cine, naopak v rusku alebo na svk to nebudu asiati ci cernosi...

sheila72
18. jan 2015

Ahoj, necitala som predošlé príspevky, lebo ich je strašne moc :D ale pokiaľ spolu vychádzate, nevidím problém prečo by vám to nemalo klapať. Veď v dnešnej dobe idú aj moslimovia s dobou a v mestách už dávno neplatí to, čo kedysi. Jedine čo by som si možno viac všímala je, či je veľmi nábožensky založený. Aby nezačal mať neskôrnnejaké výhrady. Tuším tu bola kedysi diskusia na život s moslimom a písali tam aj ženy čo s nimi žijú, skús si prečítať aj tam 🙂

eva8
18. jan 2015

@dalal krásne pomenúvavaš veci/bytosti - zvrhlík, démon, debil....
teraz použijem tvoje slovné spojenie na svoju odpoveď - "To nemyslíš vážne!" Škandinávska znásilnená žena prisťahovalcom si má povedať, že to je vlastne v poriadku, však tu, do jednej kedysi z najbezpečnejších zemí, nemeckí turisti chodia do zvieracích bordelov....

Tému znásilňovanie zaviedla mawaya v súvislosti s oblečením, ja som ho spomenula v súvislosti zo severskými krajinami a ty "ospravedlňuješ" činy zoofilmi....

eva8
18. jan 2015

@vevesh v Nemecku je koľko starých Arabov? Alebo mám stále vo všetkom smolu len ja?

dalal
18. jan 2015

@eva8 tak pokial viem nikdy som nepouzila slovo debil!!!! Jednak ho nepouzivam v akejkolvek konverzacii osobnej a teda uz vonkoncom nie na verejnom fore...takze neviem odkial to mas... takisto som nepouzila slovo demon ako oslovenie inej osoby len v suvislosti s demonizovanim naroda ako celku... a uplne najviac ma skrie ze ty mne adresujes nejake vycitky zatial co osobam ktore tu pouzivaju adjektivy typu najvacsia spina ktora chodila po svete v priamom osloveni inej osoby ti nejako usli a vobec si sa k nim nevyjadrila ... tovnako ako k tomu ze niekto tu obvinuje z toho ze si zasluzi domace nasilie... a naviac zle citas absolutne som nikoho neospravedlnovala ina som poznamenala ze jednostranne obvinovanie nie je na mieste... lenze od teba sa nejakej objektivity nedockam 😠 😠 😠 😠 😠

eva8
18. jan 2015

@dalal ip pošlem

alice107
18. jan 2015

dalal, ty si v tom bordeli toho nemekeho turistu stretla?ake mas PRIaM0 dokazy o tom, co tvrdis?
bola si ty vobec v skandinavii? videla si tu spinu od arabov v tych ich getach? videla si svedske mesta? videla si v skandinavii,ako sa arabi aini ´´juzania´´ tam spravaju aj k zenam bielej pleti` vies kto celkovo v europe hlavne teda zapadnej je najvacv pachatelom nasilnych tr.cinov ? no ludia s´´jzanskymi korenmi´´.
vies ty vobec, o com pises, co tu porovnavas?
a ak tu niektore tvrdite napisat, ze zena je ta, co je zodpovedna ci spoluzodpovedna za znasilnenie /pretoze si obliekla to ci ono, tak nemate ziadne ani zakladne pravne povedomie.. neuveritelne ,ake nazory ma nejaka europanka. toto moze napisat len arabka, co ine pravne normy ako saria nepozna.kde toto plati .

EVA 8, je zbytocne sa aj dohadovat s takymi pisatelkami.

tinach
18. jan 2015

Baby nechcem robit paniku, ale prispievatelka sa už dlhšie neozvala...kto vie, ci este zije 😅

erjona
18. jan 2015

@tinach A preco by nemala zit? Zaujimavy cierny humor mas,,,, sak sa porucila z diskusie,, postrehla si?

sestricka52
18. jan 2015

mala som moznost mat vztah s arabom. bolo to pekne, pacia sa mi tmavsi chlapi. rozumeli sme si. trvalo to par mesiacov. lenze, ako nahle prisla rec o nabozenstve a viere...tak to skoncilo vzdy katastrofalne...nebudem opisovat...preto ten vztah skoncil, nabozenstvo....nakoniec si nasiel moslimku ako bol aj on...

dalal
18. jan 2015

@alice107 http://www.pluska.sk/plus-7-dni/zahranicie/raj-...

v skandinavii som bola a nie raz... rovnako aj b belgicku, holandsku a francuzsku... ziadne problemy s nikym som nemala ani s bielymi ani s ciernymi... ja sa vo vseobecnosti k ludom spravam zdvorilo bez ohladu na farbu koze atd... a nikdy ziadny problem nemam. V getach som nebola a som si ista ze su plne agresivnych nevzdelanych ludi ci uz bielych, ciernych alebo inych.

dalal
18. jan 2015

@tinach ak nezije tak jedine preto ze ju narovnalo z vasich blbych reci.

erjona
18. jan 2015

@dalal 😀 😀 😀 😀

alice107
18. jan 2015

dala, v dansku? no, to som si ista, ze vyhovuje praqve moslimom.. vie4s ty vobec, ze oni obchu sexualne radi stymi zvieratami aislam tzo schvaluje? len to musi byt vraj samica , s ktorou obcuju. vde maju farmari prblem y/aj dani<7 s ´´juzanskymi muzmi moslimami´´ , ktori obcuju sich zviratami.preto vdansku maju normalne znacku cestnu, ze je zakaz obcovania so zviratami. azakonom je to ochranene tiez..... co sa tyka nemecka, prebieha uz dlhsie debata, ze tr.zakonnika sa pre opakujuce sa icidenty rabov ma zavirest znovu tr cin obcovania so zviratami... ako s azvysuje prchod tych ´´bezencov´´ tak sa zvysuje aj poct tych utokov.......
no, ak tymi problemami , co nemala si vuzahranici myslis , ze ta neznasilnili, tak to ozaj dufam. no ver, ze mohe zapadoeurpanky / aj skandinavcvske / take stastie nemaju.apreve ti j´´juzania moslimovia stoja v drvivej väcine za tymi trestnymi cinmi

takze dufam, ze ty konkretne nikdy na sebe nepocits, co je to znasilnenie. ato ani vmanzelstve, ak sa niekedy vydas
v eu je to totiz trestny cin. na rozdiel od moslimskych krajin
takze ja vlastne ne viem, , co sa snazis obhajovat. konanie moslimov spoukazom, ze nemci su horsi, ci rovnaki? ci ako?
ked si bola v ytych krjinach nie raz, tak znovu sa ta pytam, cako to, ze nevies,ako to tam chodi.?
no, avidela si teda ked uz mame brat sko dokaz rozne bulvarne platky, youtube video, ako moslmovia obcuju so zvieratami? ;-

takze ty ako dokaz davas link z bulvarneho casopisu pus 7 dni... 😉 no to je fakt dokaz.
vies, skor sa chod pozriet vytych skandinavskych krajinach na ssud na verejne pojednavania trestne.tam uvidis nie zbulvaru,ale na vastne oci,ako moslmovia a vakom pocte na pocet obyvatelov danej krajiny pachaju nasilne tretne ciny znasilnenia . nie tore tie pojednavania su verejne.
no actale saneohanaj tou farbou koze. nie je dolezita, to je jasne.alementalita tych ludi je dolezita
tym sa ohanaj.ako napisal aaj andy04 v inej teme, tito ludia juzanskych korenov su viac temperamentni a agresivni a to aj sexualne. to s asa odraza aj na ich cinoch
takze nepis o farbe koze,ake genetickych odlisnostiach ludi istych etnik.

alice107
18. jan 2015

SESTRICKA52, napisala si to, co mnohe zeny tu nechcu vidiet a pripustit si ani same pred sebou. mala si velke stastie, ze si to utala po par mesiacoch. pretoze poznam vela pripadov zial, ked zeny necuvli hned. a mali deti s tymi muzmi. no to az potom je len tragedia.
ten priebeh takehoto zmiesaneho vztahu je ako cez kopirak.
a toto ja stale tvrdim a napisala som to aj zakladatelke.

dalal
18. jan 2015

@alice107 prepac na tvoj prispevok nemozem reagovat kedze mu nerozumiem.... neviem ci tam je jedno slovo ktore by bolo napisane spravne. Ak nemas ani za naprstok ucty k spolubesedujucemu a nenamahas sa pisat spravne ( nehovorim o obcasnom preklepe ) tak ani ja nemam chut lustit co si chcela napisat.

Chcela som povedat ze nasilnikov a primitivov je mnozstvo ... aj povodnych obyvatelov europy aj moslimov.... kedze imigranti pochadzaju z tych nizsich socialnych skupin je samozrejme ze sa podielaju na vysokej kriminalite. Potom je na hostovskej krajine aby nasilnika vyhostila. A bol by poriadok. Ale mysliet si ze europania neznasilnuju a nekradnu je naivne.

alice107
18. jan 2015

dalal,je mi jasne ze nerozumies.ako som uz viackrat napisla, mas male skusenosti a ani vedomosti na to,aby si mohla pri debate adekvatne podavat protiargumety. neviem ako je to mozne,le si velmi neskusena anaivna.manamiesto relneho zivota si podlahla ekejsi predstave, ktora nema srelitou nic spolocne.
takze ked nemas protiargument, taks asnazis nejako napadnut oponenta atak savyhnut istym odpovediam. 😎nemozem uverit, ze by jedna lekarka mala chovanie ako ty predvadzas.
no na tu druhu cast tvojej odpovede mozem nadviazat.avyviest ta z omylu.
vela tych nasilnikov ma vysokoskolske vzdelanie a aj tak pacha ju trestne ciny znasilnenia.
co sa tyka vyhostenia pachatelov, tak mohi maju obcianstvo danej krajiny ,ho ci korene maju ´´juzanske´´ .aak aj nie, hostujuca krajina ich nemoze casto vyhostit, ak nie su odsudeni na trest odnatia slobody na viac ako 3 roky nepodmienecne. aked aj dostanu vyssiu sadzbu, tak tam je moznos tresocilizacie.atak nasa humanna spolocnost sa snazi takeho cloveka do spolcnostii zaradit.
ty tusim ches naznacit, ze pachatel tym, ze je sosoc nizkej vrstvy je osprvedlneny tymto faktom ? no vidis, hadas stale ospravedlnenie pre tychto ludi. poukazom, ze ved aj ini to robia, ved su to nevzdelanci, uboziaci, ved stat je vinny. pod.. len pachatel ma vzdy polahcujuce okolnosti
no, neviem ci by si na to tak pozerala, byt to ty obetou
nehnevaj sa,ale takato argumentacia ako ty pozivas nie je na urvni vysokoskolsky vzdelanej zeny-lekarky
ani ta snaha zdiskreditovat debatujuceho.
ano, aj europania pachaju nasilne tr.ciny. ale na pocet obyvatelov a ich pocet ako majoritu prave najvyssie percento tychto cinov pachaju prave tito ´´juzania´´
takze tvoje argumenty ozaj neobstali.

erjona
19. jan 2015

@alice107 nic si z toho nerob, ani tebe neveri nik, ze si pravnicka,,, teda okrem par ludi,,,, stacili citat temu borovej, kde ta zjazdili ozajne pravnicky, co ani len zakladnu terminologiu nedokazes pouzit spravne,, a toboz, ze si zena,,, nacapali sme ta pri smirovoni, niekto napise, ze ma prsia fkaaa a uz aj letis kontrolovat albumy,,,zaujimavé, ze ziadnu z nas to nenapadlo,,,okrem teba 😀 😀 😀 😀
dalal identitu viem potvrdit, tvoju nevie nik, tak by som sa tu moc neohanala blbostami,,,, 😀 😀 😀 😀