Vzťah s Arabom
Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂
veru máš keďže som veterinárka 😉 inak by to o tebe možno prezradilo niečo viac 🙂
Veterinarka vie u ludi zistit pricinu moznych komplexov? Sranda, nabuduce ked pojdem dat zaockovat psika, tak sa ho skusim opytat o tie moje..... 😀 inak asi vam trosku unikla tema...
@dudenka uz som tu dlho nebola...to fakt este ide o moslima,ci uz sa tu prepiera nieco ine? 😕
lebo by som musela ist daleko dozadu,aby som pochopila tusim...
@falera co ma veterinar s moslimom moja?...povedz,nech chapem o co tu ide na 35tej strane temy...
@ivivaiveta to netuším moja 🙂 ale tuto evka so mnou stále túži komunikovať tak sa jej venujem nech jej nie je smutno 🙂
@ivivaiveta tak sa mi vidi ze sa tu po novom riesia symptomy preukazujuce zakomplexovanost ktore vznikli v dodledku nestastneho vztahu s moslimom. No a tie symptomy vraj vie najlepsie odhalit veterenarka. No neviem ale poriadny gulas z toho vznikol 😉
je tu s vami sranda kočky ale musím na chvíľu preč 😢 tak mi sem zatiaľ môžte dáke perličky nachystať 😉
Ja si idem dat perlickovy kupel, vecer pridem kuknut hadam tu uz bude nejake rozuzlenie 🙂
eva8, vobec nemas za co 🙂 . pretoze taky prispevcok dotycnej/a nebola sama za dobu co taketo fora exixtuju/ nema co hladat na fore
presne toto spravanie mi pripomina spravanie tych moslimov. od nemoznosti kontolovat svoje emocie az k vrazdam to potom zachadza
je zbytocne s takou pisatelkou aj debatovat. ak, tak len upozornit na jej nevhodne chovanie. ignoruj ju. vidis, akokolvek sa snazis udrzat debatu v rovine vecnosti danej temy, ona stale ma tendenciu provokovat., nie debatovat.
vidím že som tu narazila na miestny inkvizítorský gang :D
@falera
skôr by som to nazvala skupinka promoslimsky ovplyvnených hláv
@dalal
vieš čo píšeš? znie to skoro ako rozprávka...tie zmiešané šťastné manželstvá, tie nestratené identity....ako napríklad zakladateľka témy, teologička, ktorá už nenapíše príspvevok aby nespomenula alaha....ďalšie dve, ktorým sa nevydaril vzťah s tým "zlým slovákom" a ten "dobrý moslim" sa stará o ich deti....
ja mám z vás pocit, že robíte agitátorov moslimom, aby ďalšie naivné slovenky naleteli ako včely na med...
ja z vlastnej skúsenosti, z toho čo som zažila, čo vidím, čítam , počujem môžem s kludným svedomím napísať že vzťah s veriacim moslimom je stáť celý život nad priepasťou...
oni sú tak ovplyvnení svojou výchovou, tradíciami, zvykmi, kultúrou a náboženstvom, že nikdy neviete kedy sa zo zodpovedného otca rodiny stane moslim, ktorý je schopný urobiť hocičo...stačí že stretne nejakého fanatika a rozprávky je koniec...
ak to zobriem v globále, mám z toho dosť neblahý pocit, keď tu vidím koľko sloveniek je vo vzťahu s moslimom....rozrastajú sa ako huby po daždi a už im sú dobré aj slovenky...kedysi vo veľkom poľovali na nemky.....okrem toho videla som politickú reláciu, kde sa vyjadril jeden analytik v tom zmysle že osvietení ľudia a intelektuáli vo francúsku navrhujú vysťahovanie všetkých moslimov z ich krajiny...všade ich už majú plné zuby...len niektoré bytosti o nich stále bude básniť...aby ste sa jedného dňa nezobudili do škaredého rána, dievčatá...
@dalal
@aylin86
@erjona
dievčatá, aby som vás vyviedla z omylu, neležíte mi v žalúdku...naozaj nemám čas každej vypisovať na jej dotazy, len som vám chcela ešte spomenúť že včera a dnes som dostala asi päť správ do pošty, v tom zmysle že s vami debatovať je ....no ako by som to slušne nazvala...hádzať hrach o stenu?...
nedokážete prijať iný názor, tak ja vám len zaželám alah s vami?
@jozefinka111
milá jožka
my sme už mali o teba obavy....ja som si už začínala namýšľať že civieš cez zamrežované okno na olivovníky....ale vďaka alahovi nie, si späť aj s tvojimi neironickými a nezosmiešňujúcimi príspevkami...ako sa ti inak darí, chodíš sa čvachtať do mora tak aby ti nebolo vidno nôžky??? alebo pre istotu sa nechodíš čvachtať vôbec...
nespomínala si náhodou pred niekoľkými dňami uzamknutie tejto témy???
asi si správu adminovi poslala poštovým holubom a ten na slovensko ešte nepriletel... inak si to neviem vysvetliť...
@mawiya
niekto sa pozerá na tvoje fotky, ktoré si hodila na verejné fórum a tebe je to divné???dokonca je spomenutý voyerizumus? vieš vôbec čo to slovo znamená?
fúha..stačí prečítať pár viet, a človek hneď vie s kým má do činenia....
@amanda0405 co sa stalo? zakladatelka tu pisala znovu?..neche sa mi to luskat...
@amanda0405 a ty dokazes prijat iny nazor?
@dalal
neviem ktorý máš na mysli..
@ivivaiveta
písala, písala....v takom štýle ako vždy...tá omluva z neviem ktorej strany bola písaná asi nejakou druhou jožkou....slovenskou...

@falera myslíš?