Vzťah s mužom, ktorý so mnou nič neplánuje
Mam 3.5 roka vztah. Byvali sme spolu. Preskakali sme si toho vela no postupne zistujem,ze zmysel v tom vztahu nevidim. Ja by som sa chcela konecne vydat mat muza ktory neriesi moju vahu, ktory sa somnou bude milovat bez toho aby ma urazal alebo zranoval. Nebude mat problem ist somnou na nakupy,von do prirody. Kupi si somnou byt aky mam vysneny a aj mi kupy darcek ked mam sviatok. Mozno by som chcela aj dieta ja neviem mm pocit,ze som v bludisku a neviem sa dostat von. Vyprava mi ze nic neviem ze som hlupa pricom on je kuchar a ja mam phdr. Titul nie ze by som sa chvalila. Lrnze lubim ho. Povedal mi,ze zit spolu mozeme ale len ako partnery viac mi neda. A mam zabit cely zivot s clovekom ktory si ma nikdy nechce vziat???
Čo na ňom prosím ťa ľúbiš? 😱
Tiez sa mi hned zdalo, ze cely tento pribeh idkialsi poznam, lebo sa tu presne v tejto podobe preberal niekolkokrat.
Vzdy to iste. Ty VS, on kuchar, ale drzi ta pod palcom, nadava ti, posmieva sa, urcuje ti, kedy bude s tebou mat sex a ine chutovky. A tusim dokonca byva v tvojom byte.
A ty mas neustale iba jeden “dolezity” problem: kedy bude svadba, krasne saty a spolocne deti, aby si vedela, ze si ta uz konecne vazi.
Kedy?
Ked si najdes ineho. Z tohoto psa slanina nebude. Tento muz je len strata casu.
Uz si davno mohla byt volna a mat sancu stretnut lepsieho. Uz si s nim mohla slavit spolocne vianoce. A mozno aj vyberat svadobne saty.
@heleninamama pamätám furt ta ista otazka sa tu tieši
Neľúbiš. Ľúbiš svoju predstavu o budúcom živote s ním.
Super vies co chces tak uz len spravit kroky aby si to dosiahla😊mas jeden zivot, je fajn prezit ho s niekym a kym sa citis dobre. Urcite sa niekde taky chlap najde. Drzim palce
No to urcite nie. Ty si sikovna a on zakomplexovany cudny chudak. Kludne si najdi niekoho cez zoznamky, alebo aspon priatelov a uvidis, ci sa podari aj nieco viac. A on nech sa takto prezentuje pred pomocnou kucharkou, nejakou. Ty si najdes niekoho inteligentneho k sebe, uvidis.
Ahaaa, cize dost sa mu aj nepacis, cela od zakladov, by som povedala. Pacia sa mu ine typy, ine zeny....
@asia83 to aj mňa zarazilo.... Možno to je len z jeden z ďalších fiktívnych nickov, z fiktívnym problémom
Mna zaraza prečo sa s nou on nerozide... 😃 Ved ked sa mu nepáči, nechce s nou sex, príde mu hlupa, nevazi si ju... na čo s ňou je? Prečo s ňou stale ostáva? 😃 Akože chlapov asi nikdy nepochopím.
@annamarin Lebo momentálne nemá lepšiu. A osobnostne asi ani na lepšiu nemá, čiže vzal to, čo sa o neho obtrelo. Veď potrebuje upratať, oprať, navariť, vynadať niekomu, keď má zlý deň... Chlapi sú v tomto práveže veľmi jednoduchí.
V momente, keď tú lepšiu nájde a ona ho bude chcieť, pošle zakladateľku diskusie do... A v krátkom čase sa aj ožení, aj dieťa urobí. Len táto nie je pre neho tá pravá. A ona to stále nechápe.
On ta nemiluje, a taky chujko si nezaslúži byt milovany. Mna by všetka laska prešla,keby ma moj tak buzeroval. Asi videl ze si moze dovolit ti povedat čokoľvek, pri prvej narážke na vahu,vzhlad som ja ukazala frajerovi prostrdnik s tým,ze ak sa mu nepáčim rozchod,zijst s krátkej cesty, manipulátor da ruky prec,lebo vidi ze sa nenechas ovládať,normalny prestane mat trapne pripomienky.
Neviem nakoľko sa chxes len vypísať,ale ani ďalšiu sekundu mojo casu by uz nemal.
Urcite nechces ist do manzelstva s takym chlapom. Bude ta ponizovat cely zivot. Vyser sa mu na hlavu.
ahoj autorka, ako si na tom teraz zo vztahom, lepsie?

Chce to niekedy prestahovat sa inde..a zacat odznova.....po rozchode s priatelom. Ale urobte to.clovek sa zacykli a nenajde porozumenie aj tak.
Dnes je zvlastna doba...ludia vsetko planuju a potom su hotovi z toho ,ze to tak nevychadza....alebo je to odchylene ich realite....
Ak tam nie je porozumenie.....naco zostavat vo vztahu, v ktorom nie je aj aspon trosku rovnaky smer?....ty sa chces vydat....on nie.....clovek musi dozriet......