icon

Vzťah s mužovou rodinou nie je v pohode

maminaa27
26. dec 2013

musim sa postazovat ..:(vztahy s muzovou rodinou niesu v pohode. sem tam chodime pozret..lenze oni su s inej ery..a maju zafyxovane ine zvyky ako ja..viackrat sa mi.stalo ako som pocula a aj poza chrbat o mne..a ked som tam sama ignoruju ma. muz to aj vie.nastastie nenuti ma tam chodit asima lubi dost..ale ten pocit moj nik nepozna. sem tam na to myslim a je mi to aj luto ale mamaj zlost v sebe.prec.o nepochopia ze sme samostatna rodina a keby nam nebolo dobre rozvedieme sa uz davno:(

Strana
z2
maja0906
29. dec 2013

@miku1 😢 bože len ja nech takto nedopadnem 😉 mám 3 synov tak až dožijem budú aj 3 nevesty. Ja si stále nahovaram,že získam aj 3 dcéry no mrazi keď to tu čítam..... dúfam,že takto nebudú o mne písať.... 😉

miku1
30. dec 2013

@maja0906 To aký mám vzťah so svojou svokrou, si ona zapríčinila sama. Toľko podrazov, čo nám od svadby urobila a čoho sme sa od nej dožili, hlavne môj muž - jej vlastný syn, by som nepriala nikomu. Nie som šťastná, že to takto je, nebudem rozpisovať čo urobila, ale mám svoje dôvody prečo ju ako svoju rodinu proste neberiem. Myslím, že vzťah nevesta - svokra je hlavne o prístupe oboch žien k sebe navzájom. Takže ti prajem, aby si bola super svokra a dostala len tie naj nevesty 🙂

maja0906
30. dec 2013

@miku1 moji synovia majú 23,21 a máme ešte 4 ročného drobca 😀 po tom čo som si tu prečítala sa budem určite snažiť ešte viac aby mi moja nevesta bola viac ako kamoška nech sa mi s pokojom môže zdôverit s nedostatkami môjho syna. Uvedomujem si ,že nie sú dokonalí 😉 ja mám so svojou svokru fajn vztah tak som si túto tému prečítala so záujmom a prekvapením aké sme my mamičky slepé keď ide o našich synčekov 🙂 . Miku1 ďakujem ti a budem sa snažiť a začnem hneď s priateľkou svojho syna 😀

mirkapatko
11. jan 2014

u nas je to rovnake, len s tym rozdielom, ze mi aj spolu byvame. casto mam pocit, ze mi tu uz prepne a najradsej by som odisla inam.

Strana
z2