icon

Vzťah s rozvedeným

17alexis
5. apr 2015

Pred mesiacom som ukončila vzťah a začala som chodiť s rozvedeným chlapom, ktorý má z manželstva dieťa. Sme spolu iba necelé dva mesiace a môj problém je v tom, že sa mi málo ozýva a neviem, či je to vzhľadom k danej situácii normálne alebo nie. Chodievame von s jeho kamarátmi, nášmu spoločnému kamarátovi vraví, ako ma má rád a chce byť so mnou, no mňa trápi ten kontakt s ním. Naposledy som sa s ním videla pred necelým týždňom, pritom sme z jedného mesta. Povedal mi, že mám vydržať mesiac-dva, kým si vybaví nejaké veci a potom budeme fungovať normálne. Sú však sviatky a mne je z toho do revu, že ani nezavolá, nenapíše...možno je s dieťaťom, ale to neznamená, že mi nemôže dvihnúť telefón, či odpísať na SMS. Je mi jasné, že o tom sa musím porozprávať s ním, chcem sa však opýtať, či tu má niektorá skúsenosť s takým vzťahom, či je také správanie pochopiteľné, či normálne... Ďakujem.
PS: Nenudím sa počas prázdnin, už dávno som zo školy von.

17alexis
autor
6. apr 2015

@timea7 určite by to nebolo príjemné, to je jasné.

ena70
6. apr 2015

@timea7 dobre robíš žienka čo robíš...že jaká si ty šikula keď on opretý o kolená a ty píšeš toto 😎 😎 ale kto umí, ten umí....kto neumí ten čumí.... a čo také robíš aby sa furt o teba snažil? ideš si občas kam chceš, výletíky, či s kamoškami na žúrku?

timea7
6. apr 2015

@ena70 no my sme také suchozipsové typy 😎 nalepené aj po rokoch futr na seba....možno je to tým, že máme obaja časovo náročné koníčky, tak si vážime čas, keď sme spolu. S kamoškami na žúrky nechodím, ale tak päť krát do roka mám stretko s bývalými kolegyňami, sem-tam idem s kamoškou na kávu, on sa s kamarátmi stretáva v rámci svojich športových aktivít. Čiže aj každý sám, ale väčšinou spolu, takže tak.

ena70
6. apr 2015

@timea7 suchozipsový tip 🙂 ...to si zapamätám...to sa mi páči tento termínus technikus 🙂

timea7
6. apr 2015

@ena70 a necítim sa byť šikovnou, len sa snažím poučiť ako na chybám svojich, tak aj na chybách druhých, tiež mi to vyšlo až na druhý krát 😉 , prvý krát prišli veci, s ktorými sme nerátali a ťažko ich bolo popredu predpokladať - revolúcia,podnikanie, príliv peňazí,ktoré robia s charakterom ľudí všeličo 😖

jurly
6. apr 2015

- chlap, kt. o Teba stoji sa bude snazit veci robit, riest (bez ohladu na to v akej je tazkej situacii) a nie si hladat vyhovorky
- ak Ta ma rad, povie to Tebe a nie spolocnym znamym
- s rozvedenym chlapom to bude tazsie. VZDY. zvlast, ak ma dieta.
- najdi si niekoho slobodného. ulahcis ti zivot.
@17alexis

ena70
6. apr 2015

@timea7 hlavne že si našla aj druhú stranu suchého zipsu 😉 to je podstatné.... učíme sa celý život a aj vekom už človek vníma inak....aj hodnoty má inak postavené.....no a peniaze tie vedia zamávať s charakterom človeka....no taktiež závisí ako to ten daný človek spracuje, či mu rozhádžu charakter alebo to ustojí ....no ako hovorievala moja nebohá starká "každé vrece má svoju záplatu"....tak sa teš z toho čo sa ti opiera o kolená 😎

malabiba
6. apr 2015

@17alexis cítiš sa neistá vo vzťahu?....a on si robí, čo mu príde vhod?.....naozaj si myslíš, že je to práve on? nie je to len pobláznenie, alebo tvoj strach zo samoty? veríš mu, že ťa ľúbi, že mu na tebe záleží?...čo by si chcela ďalej?....čas nezastavíš, má význam zbytočne ho strácať? sama sebe musíš dať otázky, či ti to stojí za to....a ver mi, na svete je dosť chlapov....môj mm bol 3 mesiace rozvedený+deti, cestoval za mnou takmer 50 km aj trikrát do týždňa a hodiny sme spolu po večeroch telefonovali, hneď po polroku trval na spoločnom bývaní....joooj keby bol ešte aj teraz tak fatálne zaľúbený 😀 ...nechcela som ťa zneistiť, no musíš sa na to pozrieť reálne

timea7
6. apr 2015

@ena70 ďakujem, vážim si každú minútu,lebo viem, že to nie je samozrejmé a môžeš sa snažiť ako chceš, keď sa snažíš sama....

mircalla
6. apr 2015

@timea7 Vzdy ked si od teba daco precitam - ma to hlavu a patu🙂

ena70
6. apr 2015

@timea7 si rozumná a skvelá žienka 😉

malabiba
6. apr 2015

ako napísal@ig0r Spíte spolu?
@17alexis

17alexis
autor
6. apr 2015

@malabiba áno, spíme. Nie vždy keď sa stretneme, ale keď máme možnosť, tak áno...

timea7
6. apr 2015

@ena70 Ďakujem, no mám od nej ďaleko 😉

chomova
6. apr 2015

Moja rada: vráť sa z kratšej cesty - bolí to menej ako keby si si idealizovala niečo vo svojej hlave a realita je niekde inde. Dieťa z predošlého vzťahu je síce vážna vec, no nezväzuje ruky a ani srdce. Valika

petra7777
6. apr 2015

@17alexis To sa mi zdá dosť čudné....ja som napríklad synovu frajerku spoznala po mesiaci, veď stále boli u nás.....Nikdy si nemala ani záujem spoznať jeho rodinu?

timea7
6. apr 2015

@mircalla ďakujem, ako som písala,som už stará korčuľa a je mi ľúto tých nešťastných žien, čo sem píšu, tak sa snažím pomôcť ale to neznamená, že sa aj ja neučím od mladších.

17alexis
autor
6. apr 2015

@petra7777 ja som nikdy nevzala bývalých k mojej rodine a vždy na začiatku som im aj povedala, nech to nečakajú. Oni mňa vzali vždy, čo som si veľmi vážila, ale vedeli, že ja vezmem až toho jedného.

gabrielkaa
6. apr 2015

Nečítala som ostatné príspevky. Ale môj dojem je, že nehrá čistú hru. Som s rozdvedeným mužom, neni to ľahké, ale jeho deti sú už veľké a mám s nimi dobrý vzťah..samozrejme, že to zaiskrí ale.... kde to neiskrí 🙂. Skrátka, ak by mal úprimný záujem zavolal by ti, zdvihol by ti telefón.... nehrá "fair play"

malabiba
6. apr 2015

@17alexis a ako často sa stretávate?

17alexis
autor
6. apr 2015

@malabiba ako kedy...minulý víkend v sobotu som s ním bola pozerať hokej, v nedeľu hral on zápas a potom sme šli s jeho spoluhráčmi si sadnúť, pred tým spomínaným víkendom sme boli v saune v piatok a teraz minulý utorok sme sa videli asi 3 minúty, mal cestu okolo mojej práce, tak mi aspoň pusu prišiel dať. Boli sme kolegovia v mojej predošlej práci, z ktorej som odišla asi tri dni pred koncom marca. Ale už ku koncu sme sa po práci stretávali málo, lebo má aj svoju firmu, tak chodí aj zamestnancov pozrieť...no a od toho utorka do dnes o ňom nič neviem.V práci sme to najprv tajili, že sme spolu, potom to on oznámil na firemnej akcii, celkovo keď sme spolu, tak je veľmi zlatý, vždy hovorí, že chce byť lepší ako bol môj ex, chce, aby som bola šťastná, mám vydržať ešte nejaký čas, aby sme mohli už fungovať normálne... Snažím sa nestresovať a mať chladnú hlavu, ale už mi kadečo behá hlavou.

dush
6. apr 2015

@17alexis pred mesiacom si ukončila jeden vzťah a tento uz trvá 2 mesiace?Takže mesiac si fungovala v dvoch vzťahoch?

dilino
6. apr 2015

@hikokk prve čo napadlo aj mňa či nebude len nejaka bokovka ked chlap sa nudi a nevie čo zo sebou

natalym
6. apr 2015

@17alexis Tak buď trpezlivá a uvidíš. A koľko je to podľa neho, koľko to máš vydržať?
Ja si myslím, keď Ti takto hovorí, tak si potrebuje niečo doriešiť a chce to mať doriešené.
Hlavne tu nepočúvaj žiadne konšpirácie, lebo sa z toho zblázniš.

timea7
6. apr 2015

@17alexis mám z tvojich riadkov pocit, že je s tebou len vtedy, keď to práve vyhovuje jemu, nie vám. Nerozumiem tomu, prečo máš vydržať, keby bolo 29.3. a on robí daňové priznania, tak dajme tomu,ale aj tak si musí urobiť pauzu, ale nestojíš mu zrejme za to, aby ti cinkol,alebo napísal,to ho tak nesmierne vyruší alebo vyčerpá päťminútový telefonát?

17alexis
autor
6. apr 2015

@dush nefungovala som v dvoch vzťahoch, ale šla som z jedného do druhého...v tamtom to už dlhšie nefungovalo, už sme len trpeli obaja a tak som ho ukončila...začali sme sa stretávať ešte počas vzťahu...ale normálne dokopy sme sa dali až po tom

17alexis
autor
6. apr 2015

@natalym som z toho trochu smutná, preto som tu diskusku založila, aby som vedela, či je to podobné aj v iných podobných vzťahoch...na jednej strane ho chápem, na druhej strane mi to príde divné. Určite sa s ním však porozprávam, aby som sa uistila, na čom naozaj som. Mám vydržať mesiac-dva...

timea7
6. apr 2015

@17alexis netlač na pílu, nekontaktuj ho, ak ťa bude on, OK, ale ty mu nepíš, či sa hnevá a pod. Správaj sa, ako voľná osoba, po mesiaci, dvoch budeš vidieť na čom si. Za muža by mali hovoriť činy a nie reči.

natalym
6. apr 2015

@17alexis Tak nič iné Ti neostáva. Netráp sa, užívaj si, riaď si svoj život tak ako doteraz, veď ste si nič nesľúbili. Podľa mňa ale nie je dobré, ísť zo vzťahu do vzťahu. No ale Ty si rozumieš.

17alexis
autor
6. apr 2015

@timea7 súhlasím. Preto mu nevolám, iba na sviatky som mu napísala jednu sms. Len ma to začína zožierať, ešte dobre, že zajtra už idem do práce. 🙂