icon

Vzťah svokra a nevesta

mimi2018
20. nov 2021

Aký máte vzťah so svokrou? Chce byť s vami kamoška?

Strana
z2
mikadooo
20. nov 2021

@mimi2018 veľmi fajn, aj to posledné by mi/nám dala. Tiež ju beriem ako mamu, občas musím dávať pozor na jazyk, lebo dosť sa vie vnútorne trápiť s našimi problémami. Takže niektoré negatívne veci pred ňou zamlčiavam, aby to zbytočne v sebe neriešila (napríklad podozrenie na nejakú vážnejšiu chorobu a podobne).

jaja20
20. nov 2021

@simona1998 Tak o máš naozaj veľké šťastie. Väčšina svokier je ako z tých vtipov,ktoré o nich kolujú.

mimi2018
autor
20. nov 2021

@simona1998 Joj to si veľmi pekne všetko napísala 😊👍

emalka
20. nov 2021

@mimi2018 svokru mam skvelu. Svojho syna pozna, vzdy je na mojej strane 😁 Do vztahu sa nam nestarie, sama vie ake je to mat zlu svokru. Vsetko je s nou velmi korektne. Este len cakam jej prve vnuca, uz sa tesim na to aka z nej bude stara mama 🙂
Verim tomu ze ju mam za odmenu, mama mojho byvaleho bola presny opak, nezelam nikomu, cisty emocny incest.

fleur1111
20. nov 2021

@mimi2018 moja je veľmi veľká herečka a ja herečky nemusím, takze vzťah v rámci slušnej debaty maximálne o pocasi.

7lenka11
20. nov 2021

Ja mam so svokrou velmi dobry vztah. Tykame si, bavime sa o vsetkom, je velmi starostliva... No kamosky urcite nie sme, mame ine nazory, asi je to aj rozdielnym zivotnym stylom, ktory vedieme. Ona je tradicna zena v domacnosti, starostlivost o dom a muza je pre nu top udalost dna a hlavne obcas ma dost velke emocne vybuchy. Ja som skor za modernejsi a liberalnejsi zivot, vela cestujem a rozhodne netravim cely vikend v kuchyni pri hrncoch. Ale urcite sa s nou vzdy rada stretnem a vazim si ju. No neviem si predstavit zit v jednej domacnosti.

evulincula
22. nov 2021

tato aktualna ano 🙂 nastastie mozem povedat, lebo teda poznam pripady, kde je to peklo a to zrejme nerobi dobro v rodine ako sa vravi, vsakze?

klip0
22. nov 2021

Mali by sme dobrý vzťah, keby si uvedomí že jej synček je dospelý manžel, čoskoro otec, nejaký ten čas po tridsiatke. Ona by mu totiž rada organizovala aj kedy má mať sex (doslova, nepreháňam). Plače za všetko, kričí, volá aj o 23 večer, povie že jej deti (obaja synovia majú po tridsiatke už a sú roky mimo je domu) sa pomaličky osamostatnuju a rozplače sa pritom. Ak sa náhodou z nejakého dôvodu nechceme chvíľu (pár dní) stretávať (napr sme chorí, alebo zákaz vychádzania kvôli korone), tak je schopná si aj 3x do dňa vymyslieť dôvod prečo má muž prísť. Hovorí o sebe aká je najlepšia a aká je skvelá svokra. Mne ako tehotnej hovorila už v 3 mesiaci kedy som nonstop zvracala a chudla, že aký mám obrovsky bachor (mala som jemne nafúknuté podbruško a vedela že odpadavam z toho že neudržim jedlo v sebe). Takéto poznámky trvajú celé tehotenstvo. Kričí, plače, hovorí ako neje, ako jej je zle keď nieje po jej. Plače že s ňou synovia už nebývajú. Už xy krát zomierala a myslela si že ide zomrieť (lebo mala nachladnuty hlas, alebo lebo ju raz prehnalo keď jedla len práškovu stravu). A naopak ak ja som chorá, alebo keď som mala koronu, tak vždy povedala že to som si len vymyslela. Nerešpektuje žiadne súkromie, fakt nemá problém ak zavolá o jedenástej večer, muz jej 8x povie že už spíme a ona si ide svoje (nič dôležité). Je toho na knihu... Ale na oko vychádzame fajn, len mám neurózu keď sa s ňou mám stretnúť 🤣🤣

jaja20
22. nov 2021

@klip0 Typická manipulátorka. Máme to podobné,ale našťastie,nie až v takom rozsahu.Môj manžel jej na to už neskočí.

klip0
22. nov 2021

@jaja20 veru a ešte ide na to tak, že sa bude tváriť za strašne dobrú

jaja20
22. nov 2021

@klip0 Poznám 😅 Ja by som tiež o tom mohla napísať knižku...čisté vydieranie...

klip0
22. nov 2021

@jaja20 keby sa aspoň zduje keď nieje po jej a bol by pokoj.. 😅😅😅😅😅

fleur1111
22. nov 2021

@klip0 joj aj ty máš veľký bachor? 😁 neboj sa, nie si v tom sama, moja svokra ma rada prirovnáva s jej neterou, ktorá je dva mesiace pozadu v tehotenstve - teraz začína 7 mesiac. A keď som bola ja v 6 mesiaci a ona v 4, tak porovnávala že ako to, že mám take vypuklé brucho, keď Lucka ma len take malicke 😂 naposledy som jej povedala, že či vie vôbec kedy rodim ked ma potrebu neustále porovnávať brucha žien v rozličnom štádiu tehotenstva.

mimi2018
autor
22. nov 2021

@klip0 tak toto je normálne na rozvod kvôli svokre. Klobúk dole ze to tak zvládaš 👍👍👍

klip0
22. nov 2021

@mimi2018
@fleur1111
No je to "sranda" s ňou 😅 raz takto (keď mi o tom mojom obrom bruchu rozprávala som to už potrebovala trocha dostať zo seba, tak som písala o tom do skupiny čo je tu na mk - "Ach tá svokra !...", tak ak ste tam, tak pod mojím menom si tam nájdete jeden príspevok na pobavenie čo dokáže 😅😅)

Strana
z2