Vzťah žena panna a muž blíženec
Môže fungovať vzťah žena panna a muž blíženec? Máte s tým niekto skúsenosť?
Moji rodičia sú táto kombinácia. sú spolu už síce skoro 29 rokov, ale absolútne sa k sebe povahovo nehodia. Teraz sa už len znášajú, ale mama svojou povahou pri blížencovi spokojná nie je - teda ak vnímam čisto len povahu, nie iné okolnosti.
@mamandyka ono to nie je také jednoduché, že také je znamenie tak takú má povahu.. záleží aj od toho kedy presne sa narodil, aký má ascendent atď... je toho veľa a nakoniec povaha blíženca vôbec nemusí byť taká ako je všade písané.. inak ja som znamenie ryby a môj partner je strelec, všade sa píše, že toto nejde dokopy, najhoršia kombinácia a tak a aj tak sa milujeme... 😊 kasli na znamenie ak ho ľúbiš 😉
Ja osobne absolútne neverím, že by sa povaha hocijakým spôsobom odvíjala od znamenia.. Je to pre mňa rovnako bezvýznamné ako veriť vo veštenie...
ja mám doma blíženca, ale ja som ryba, takže plávam medzi jeho muchami
@danielahamar ze plavam medzi jeho muchami 🙂) si to podarene napisala 🙂)
@mamandyka som vodnar, moj je blizenec, sme uz roky spolu , obcas to nie je jednoduche ale ked sa dvaja maju radi a chcu na vztahu pracovat 🙂....
na mojho sedi popis blizenca na milion percent, obcas je do o drzku ale je to moja laska 🙂....aaa ved ja mam tiez svoje muchy, obcas aj ovady ked nemam naladu 🙂)
Vau, to naozaj existujú ľudia ktorí tieto veci riešia?
Poradím ti dve veci: na vzťahu pracuj a kašli na znamenia. A druhá: pozri si na wikipedii "forerov efekt"
@moonlight1210 absolutne si to vystihla do bodky

Najhorsia kombinacia znameni...aj ked ako vidim vynimky su. Necitala som vsetky prispespevky, ale napisem za seba.mala som skusenost s tromi chlapmi blizencami, ja som panna...a katastrofa. Zo zaciatku vsetko fajn,uzasne,zabava atd....ale casom zistite ze blizenci lietaju v oblakoch...a panna stoji pevne na zemi. Na kamaratstvo mozno fajn, vztah isto nie.v skratke napisane. Mne 3 priklady stacili,a teda uz sa aj pytam kvoli tomu na znamenie 😂