Vzťah žena panna a muž blíženec
Môže fungovať vzťah žena panna a muž blíženec? Máte s tým niekto skúsenosť?
Moji rodičia sú táto kombinácia. sú spolu už síce skoro 29 rokov, ale absolútne sa k sebe povahovo nehodia. Teraz sa už len znášajú, ale mama svojou povahou pri blížencovi spokojná nie je - teda ak vnímam čisto len povahu, nie iné okolnosti.
@mamandyka ono to nie je také jednoduché, že také je znamenie tak takú má povahu.. záleží aj od toho kedy presne sa narodil, aký má ascendent atď... je toho veľa a nakoniec povaha blíženca vôbec nemusí byť taká ako je všade písané.. inak ja som znamenie ryby a môj partner je strelec, všade sa píše, že toto nejde dokopy, najhoršia kombinácia a tak a aj tak sa milujeme... 😊 kasli na znamenie ak ho ľúbiš 😉
Ja osobne absolútne neverím, že by sa povaha hocijakým spôsobom odvíjala od znamenia.. Je to pre mňa rovnako bezvýznamné ako veriť vo veštenie...
@mamandyka som vodnar, moj je blizenec, sme uz roky spolu , obcas to nie je jednoduche ale ked sa dvaja maju radi a chcu na vztahu pracovat 🙂....
na mojho sedi popis blizenca na milion percent, obcas je do o drzku ale je to moja laska 🙂....aaa ved ja mam tiez svoje muchy, obcas aj ovady ked nemam naladu 🙂)
Vau, to naozaj existujú ľudia ktorí tieto veci riešia?
Poradím ti dve veci: na vzťahu pracuj a kašli na znamenia. A druhá: pozri si na wikipedii "forerov efekt"

Najhorsia kombinacia znameni...aj ked ako vidim vynimky su. Necitala som vsetky prispespevky, ale napisem za seba.mala som skusenost s tromi chlapmi blizencami, ja som panna...a katastrofa. Zo zaciatku vsetko fajn,uzasne,zabava atd....ale casom zistite ze blizenci lietaju v oblakoch...a panna stoji pevne na zemi. Na kamaratstvo mozno fajn, vztah isto nie.v skratke napisane. Mne 3 priklady stacili,a teda uz sa aj pytam kvoli tomu na znamenie 😂