Vzťahy so svokrou
Pred mesiacom sa nam narodilo tretie babatko. Kym som bola v porodnici manzel sa staral o starsie dve deti a zvladal to vynikajuco. Musim povedat ze moj vztah so svokrou nie je velmi dobry, aj ked nic velke sa medzi nami nestalo, ale od zaciatku manzelstva postupne svojimi cinmi vo mne vyvolala pocit ze s nou komunikujem len to co musim a co je slusne. Takze nieco take ako ze by kocikovala moje deti alebo by ich chodila strazit u nas nie je, lebo mi to nie je vzhladom na nas vztah po chuti. Samozrejme kym som sa spamatavala z cisarskeho rezu prvy den tak moj manzel pozval starych rodicov z oboch stran ku nam domov, aby to oslavili. Na tom by nebolo nic zle, keby to svokra nevyuzila a potom ako odisli domov moji rodicia, ona este zahlasila ze ostava a mala na programe kupanie mojich deti a podobne tie vecerne ritualy. Musim povedat ze aj moja svokra a aj moj manzel vedia, ze toto mi nie je po voli a teda keby som nelezala v porodnici tak by to urcite svokra nerobila. Som preto uz teraz len smutna ( ked som to zistila, tak som bola aj nahnevana) ze moja svokra vyuzije prvu prilezitost ked nie som doma a robi veci s ktorymi ja nesuhlasim. Pocula som uz aj o takych mamickach co nedovolili starej mame babatko zobrat do ruk az ked malo pol roka. A ja som obcas v nemilosti za to ze jej nedovolim kocikovat ci kupat moje deti. Neviem co je smerodajne, ci zauzivane zvyky ( ze to robi tak vacsina) , alebo to co si mama deti zela?
@simsalabim ale nie...tiez som si inak predstavovala prvu noc po svadbe....aaaale okolnosti sa vyvrbili tak ako sa vyvrbili a ako pises....bolo sa k.nim potrebne postavit celom.
Baby ja mám takú svokru že vetsi duriš neni manzel ma brata ten ma manželku ťa na dvojročnú zavolala policajti 2 roky nevidela svokra deti predtým prinúti nastaviť výlety nás s manželom a vznikol odstavili a 2 roky sama za dobre a teraz zasa s tym nu nu synom ako čo si myslíte ja som je volala kúpať povedala svokra nie ma na píše opar a dnes je s bratom jeho v senici na kúpalisku prosím poradiť me ako ci je to ďalší alebo čo ďakujem moc za pomoc ako na takú svokru čo nam povi nie a bratovi ano už sú zúfalá ako a mi hodí tak hrá známa alebo snema
@jojojo30 Jemine, toto je v akom jazyku? Citam a nerozumiem.
@zuzada29 ty si truba
@zuzada29 ink taketo problemy mas,nevies o cim je zivot zda sa,nevazis si ze sa mas dobre a robis rozbroje,kolko ludi v zivote trpi a ty takwto chmuloviny rozoberas,skus na sebe popracovat hl dovol svojre viacej veci, ved detim neuvlizi,ci sa stavias do roky supwrmqtky ze vsetko zvladnes sama?
@jojojo30 ved zeny by ti skusili pomoct, len nerozumeju... skus este raz a mozno aj pouzi bodky a ciarky vo vetach.
@jojojo30 myslim, ze cesky tu rozumieme vsetky, len tvoj prispevok je uplne nezrozumitelny.
Lol autorka ty si na hlavu 😂 som aa zasmiala buď máš psychickú poruchu alebo si len mimo .... kokos svokre nedovoliť kočíkovať jej vlastne vnúčatá že sq nehanbis . Keď jej raz nebude , možno sa uvedomíš . Ale ty sa asi len potesis . Chúďatko svokra snáď bude mat lepšie a milšie nevesty jak si ty

@terezka1947 ved ja s tebou suhlasim. Ale toto si si naplanovala ty, v tom vidim rozdiel. Oni trvali na svadbe v kulturaku, nie my. Kebyze to viem dopredu, tak s tym nesuhlasim. Ja som cely cas bola v tom, ze v cene bude aj zaverecne upratovanie. Jedlo sme my nemuseli nikam nosit, vsetko sme hostom rozdali pred odchodom. O tom, ze salu mame potom upratat a do akeho casu, som vobec netusila, vybavovali to oni a tuto drobnost nam povedali az pri odchode. Proste som o tom svadobnom rane mala uplne ine predstavy. Ale ako hovorim - naucilo ma to predvidat a podobnym situaciam sa vyhnut.