Za aký čas ste si našli nového partnera po rozvode?
S manželom sa rozvádzame a z manželstva mám pol ročného synčeka s ktorým nechcem byť sama. Za aký čas ste sa zotavili z rozvodu,lepšie povedané z podvádzania zo strany manžela, a za aký čas ste si našli nového partnera? Nemáte teraz problémy s dôverou? Dala by som za neho kedysi aj ruku do ohňa a to myslím vážne, bojím sa že už tak nedokážem nikomu veriť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti. Za odpovede vopred ďakujem
@duun tak to vidis jasnejsie ako ja 🙂 a to je uz co povedat. Mas uplnu pravdu inac. Akurat som myslela, ze po 40tke to budem mat jednoduchsie. Ze chlap pochopi, ze na dalsie spolocne dieta som stara... Bola som 3 mesiace na zoznamkach a zistial som, ze na to nemam energiu. Pisali mi vacsinou rozvedeni s dietatom. Len som si hned predstavila, ze to budu asi typci o ktorych tu pisu rozvedene mamicky a typci s akymi sa rozisli moje kamosky... Moji rodicia mali katastrofalne manzelstvo. Otec ma 40r.a mama tiez, ked sa rozviedli. Mama ostala s bratom a kupili psa, uz mame 3tieho. Otec si nasiel takyto vztah na dialku. A su spolu uz minimalne 15 rokov. Ona byva 200km od neho, chodia spolu na dovolenky, travia sviatky, neziju spolu. Ale ona otca podporuje, ked je v srackach. To moja mama nerobila nikdy. Zila pre nas deti. Boli uz aj rozideni dlhsiu dobu a dali sa dokopy. Uz maju cez 60r. obaja. Moj otec je moj otec a stara sa o mojeho syna 1x do tyzdna. Nie je idealny vobec a smrdi. Ale ma znamych v jeho veku, ktory sa tiez dali dokopy takto po 40tke. Deti boli vsetky od 13rokov viac... Ja teda dufam, ze ked syn bude mat 8r. niekto normalny sa objavi. Len fakt treba dat pozor na psychopata alebo bezdomovca... Mala som 3 vztahy. Dieta s poslednym. Vsetci 3ja si nasli zenu velmi rychlo. Druhy vztah bol gempler, klamar, zlodej a jeho mama mi po cca 2 rokoch volala, ze sa chce zenit a ze ma dceru...
@monikafeliz 🙂 Priala by som si fungovať s tak pozitívnym myslením. Len je to príšerne ťažké, ak som uviazaná v kolotoči práca - dieťa. Neľutujem, že mám dieťa. Prišlo z rôznych príčin ale neskôr, takže kým bude väčší, tak na rovinu, ja budem už "stará". 50tnici si rovesníčku na krk neuviažu, ak sú stabilne zabezpečení a normálni, budú hľadať mladšiu 35-45. A mať 50 a začať si s 60tnikom je.. nuž, závisí od povahy a konkrétneho človeka, ale nechcem byť pre niekoho možnosť dostupnej opatrovateľky.
Davam sem inspiracne video: https://diva.aktuality.sk/clanok/52270/expertka...
Na temu vztahy by sa dalo diskutovat donekonecna, rovnako ako na temu jedlo...
Na you tube je plno videi na tuto temu. Momentalne sa inspirujem tymto chlapikom. Jeho videa sa daju vyuzit aj pri komunikacii s mojim synom, kedze je chlap tiez. Into taha z roznych vyskumov.
https://www.youtube.com/channel/UCSNdh3JaCS6OqN...
Su aj ine videa aj v ceskom jazkyu, nemcine al. iny skolitelia. Napr. tento par je tiez dobry, len vela pisu a vela reklamuju svoje kurzy https://www.thefemininewoman.com/what-is-femini...
@duun ja mám zas taký názor že je to len uhol pohľadu. To na čo myslíš to si aj pritiahneš. Ak nechceš "byť nikomu na krku" tak ani nebudeš, ani si takého nenájdeš, je to všetko len o vnútornom nastavení. Keď si povieš že chceš dobrého muža 50tnika,ktorý ťa bude mať rád a znesie ti aj modré z neba, tak osud ti ho zošle. TY si strojcom svojho šťastia a svojho života, svoj život si tvoríš ty sama svojimi skutkami , myšlienkami a nastavením. Ak ti môžem poradiť, začni myslieť pozitívne (viem že je to niekedy ťažké) a skús si pri sebe predstavovať takého muža aký chceš aby bol. Vyskúšaj aspoň mesiac myslieť pozitívne a priťahovať si takéhoto partnera. A uvidíš, či príde =) podľa mňa za skúšku nič nedáš , a možno príde ešte lepší ako si si želala =)
@monikafeliz mysli rovnako ako ja a vela zien po 40tke. Toto pozitivne myslenie velmi dobre vysvetluje aj cech Ales Kalina ale aj joginske texty. Pozitivne myslenie je cloveku akurat tak na obtiaz, ked to neprecitime srdcom. Velmi dobre su aj techniky komunikacie, prave podla mna ovela podstatnejsie ako si pozitivne nieco nahovarat. Kukni prve video, co som sem dala, je kratke a pustala som si ho dokola, ked si ex nasiel novu lasku svojho zivota.
@duun tak ty si to napisala presne. Bohuzial tak to je. 🙁
@duun Dobry den, po 10 rokoch od rozchodu, uplne bez sexu 10 rokov, som sa nejako rozhodla vnutorne, ze by som to skusila. Aj napriek tej strasnej bolesti pri rozchode alebo umrti. Vy ste ostali sama? Ani neviem, kde vobec hladat. Po 40tke najst dobreho chlapa je ako ihla v kope sena. Okrem toho, ja niesom tiez bohvie co... Jedina utecha je, ze ex povedal, ze sa to so mnou dalo prezit. Pre mna asi najlepsia vec, ktoru povedal za celych 7 rokov vztahu.

@sbear presne si to vystihla aj ty..