Za všetko viním seba
Ahojte .. ani neviem kde začať .. som slobodná mamička so sedemročným synom .. bývam u svojho otca nakolko byt v mojej situácii nehrozí. Teda celkovo v dnešnej situácii nehrozí s jedným platom. Myslím tým že hypotéka je nereálna. Ale toto nie je až tak podstatne. Mám priateľa o tri roky mladšieho. Nás vzťah začal veľmi náhodne a nepredvídateľne. Som typ ženy ktorý keď lubi tak lubi naozaj veľmi. Nie som žiadna ohava ani nič. Prvé problémy začali hneď v začiatkoch .. sex neklapal nakolko sa on nedokázal uvoľniť. Ak tomu rozmiete .. proste nedalo sa. Za druhé -mala som Instagram ktorý keď som videla že robí problém tak ho zrušila. Mám najlepšieho priateľa ktorý je teply .. aj on bol problém že komunikujem s ním atd. Žiarlivosť .. Pritom ho poznám cely život. I napriek mojej nevôli som kontakt obmedzila najviac ako sa dalo. Mám veľmi dobrého kamaráta ktorý má Fitko kde som chodila trikrát do týždňa ale zas bol problém. Tak som prestala cvicit. Urobila som všetko čo sa dalo len aby dobre bolo .. naposledy sme boli na výlete a zrazu začal byt zvláštny .. domahala som sa dôvodu a zrazu mi prišla odpoved že nevie strebat že nie som bez záväzkov. Teda že mám syna. Nejdem fnukat .. len sa pýtam. Naozaj som urobila pre vzťah malo ? Zrušila som sociálne siete, zrušila som ľudí na ktorých mi záleží, všetok voľný čas som venovala len na neho a syna a stále to nestačí. Naozaj je taký problém mat Normálny krásny vzťah keď už má žena dieťa ? Nechcem žiadne hádky ani nič prosím len už tomu nerozumiem ..
@zmrzlinka2021 neviem. Sama sa pýtam či už toto je strop alebo chyba je vo mne ..
Chýba je v tebe, že tvoj frajer vôbec o teba nemusí bojovať
Nieje to normálne,keby mu vadilo že často piješ tak ok to je opodstatnená výčitka. Ale fitko,známy atď...🤦🤦🤦
skratka si putka, ktora si necha skakat po hlave... chapem, ze chces obetovat vela/vsetko, kedze mas zavazky a s nimi je tazke si nejakeho normalneho najst... ale zas nemozes sa takto opustat a obetuvavat, musis si aj ty niekedy dupnut a stat za svojimi rozhodnutiami !
@cyberk baby ja nie som putka naozaj. Mám zdravé sebavedomie. Len už kur*a neviem čo mám robiť a či má vôbec zmysel byt v takom vzťahu. Poznáte to že niekedy už proste dávate chybu sebe za všetko aj keď neviete či vlastne vy zato môžte ? Zriekla som sa všetkého a mam pocit že to jednoducho nestačí. ..
Namiesto toho aby si rusila soc. siete, priatelov a fitko, zrus tohto "typka"
Ty si urobila až veľa ale celé naopak tak by to medzi dvoma ľuďmi ktorý sa ľúbia určite nemalo vyzerať. Nič si nemala rušiť ak nebol dôvod. On to mal rešpektovať. Myslím si že by si do mala začať trošku verit.
urobila si toho prilis vela, az si stratila samu seba. S hentym typkom sa nezahadzuj, je to magor. Radsej sama ako s debilom.
@0silvia0 nechcem nikoho očierňovať ale mrzí má že on pozná celu moju rodinu a on má nevzal ani k babke a jeho rodičia a celkovo rodina je tabu. Mrzí ma to ..
Skus sa na tom skor poucit, nemyslel to s tebou vazne, len ty si to nevidela
Preco si sa s nim nerozisla hned na zaciatku, ked si zistila, ze vam to neklape, resp. preco si si s nim zacala?
Ty pomaličky kvôli nemu strácaš celý svoj život. Ako pískne, tak spravíš, len aby bol pánko spokojný. Partner by ti mal byť oporou a podporovať ťa, tvoj život by mal byť obohatený jeho prítomnosťou v ňom, a nie obmedzený. Ty to nevidíš? Vzdávaš sa kvôli nemu priateľov, záľub, a teraz ti povie, že mu vadí aj tvoj syn? Nebodaj čaká, že sa vzdáš aj toho?! A to spolu ešte ani nežijete, vieš si predstaviť čo by bolo potom? Aké scény by ti robil kvôli každej somarine, čo by sa mu nepáčila? Prípadne aké peklo by asi robil tvojmu synovi, keď už mu teraz vadí? Ty ho ľúbiš, ale myslím si, že o ňom sa to isté povedať nedá. Hľadaj si svoje šťastie inde.
robíš chybu... určite sa nedaj obmedzovať ... to čo má za požiadavky ten tvoj priateľ on sa zasekol v 17 storočí? za chvíľu bude chcieť aby si si obliekla fertuchu , dala na hlavu šatku a celý deň okopávala burgyňu... vzťah skonči zavčasu a pošli fešáka do hája..
No vinit by si sa mala za to .. ze si obetovala svoje priatelstva zaluby svoju slobodu koli niekomu co Nebol minimalne Boh sexu ! Naopak Skus citit vinu ze si sa podkladala chlapovi ktory sa stebou ani nevie uvolnit a ma problem Ta uspokojit.Keby mi povedal ze sa Nevie preniest cez to ze mam dieta ,. Bol by ore mna mrtvy. Ty nemusis nikomu kompenzovat ze mas dieta tym ze budes skakat ako piskaju. Chlap co Ta lubi Ta respektuje a nenapadlo by mu nutit Ta rusit nejake social network alebo vztahy .. Vinit sa mozes len ze si dala blbcovi viac casu emocii energie nez si zasluzi. Musis zmenit svoje naroky .. smerom hore.
Ano, ty si na vine. Pouč sa z toho a viac to nerob. To kde si našla takého kreténa? Keby mi chlap povedal,že mu vadí moje dieťa, ani by som ho neopľula.
No jasneeee, že robíš málo! Treba ešte syna hodiť niekde do priekopy, aby si mohla čakať na ďalšiu požiadavku, ktorú vysloví tvoj partner.
Nie, nemáš zdravé sebavedomie. Ty nemáš žiadne sebavedomie. Dokonca ani nevieš odlíšiť zlé od dobrého.
Ťažko sa číta, ako si ženy ničia svoje životy a tiež životy svojich detí. Lebo takéhoto kokota malý určite vníma.
Ja osobne druhý krát vydatá ,druhý manžel o štyri roky mladší ,na rukách by ma nosil aj s mojimi dvoma deťmi ,tomuto veľmi pekne zbal veci a daj si čas pre seba ,láska na teba čaká a nenechaj sa triznit takýmto hmmm neviem ako ho nazvať
samozrejme, že je chyba v tebe, lebo si nevážiš sama seba a ustupuješ v každej požiadavke takémuto somárovi. Čo preboha očakávaš od takéhoto vzťahu? Čo ti prináša? To skutočne cítiš také zúfalstvo z toho, že si bez muža, že sa musíš zahadzovať s takýmto niečím a stále mu ustupovať? To, stále hľadáš chybu v sebe je presne to, čo on potreboval, aby si cítila. Nie, nemáš žiadne sebavedomie, iba si to myslíš. Keby si ho mala, poslala by si ho do čerta už vtedy, keď mu začal vadiť instagram.
Nikdy by som kvoli chlapovi nevyhnala a neobmedzila ludi, na ktorych mi zaleži...nepredstavitelne...vačšinou ti ludia, na ktorych sa vykašleš, ta utešuju, ked sa s chlapom rozides...to je smiešne a podvadzat ta može aj on, teba drži na kratko a čo robi vo volnom čase, ty na 100% nevieš...niekedy mi ženy ako nesvojpravne pripadaju a to fakt pekne ženy, čo si možu preberat.. nejaky mamlas miečo zahlasi.. a už utekaju..pritom je sebecky v posteli, na peniaze a oni kvoli nemu odkopnu celu rodinu..
Nakoniec budeš musiet da syna do detskeho domova, aby si mu ulahodila
Ten chlap ta ma úplne v paži, len ty to nevidíš kvôli slepej zamilovanosti. Toto nie je láska, to je závislosť.A z jeho strany už absolutne nič.
Hmmm... Poviem ti ten svoj príbeh... Malý mal 2 roky keď som sa dala dokopy s terajším manželom...je žiarlivý.. Tiež som mala spolužiaka, s ktorým sme si boli už na strednej škole blízky.. Nikdy sme ale neotvorili par.. Neskôr bol medzi nami iba sexuálny a kamarátsky vzťah. Nič viac... Manžel to vedel, žiarlivosť ale bola, takže kontakt som úplne zrušila. Mam kamaráta, ktorý má fitko, tiež som chcela chodiť cvičiť, ale musím si vystačiť s domácimi videami na cvičenie 😂 toto by nedal, aby sa pozerali iní chlapi na mňa 😂 tolerujem to, tiež nerobí to, čo sa mi nepáči a nechcem aby robil.. A co sa týka syna... Mal vtedy 2 roky.. Boli to hádky dookola,... Tým ze syn má otca, ktorý sa stará, museli sme byť aj v kontakte.. To bol problém... Neustála žiarlivosť... Urcite som chápala aj môjho muža, že je to ťažké..prijat ine dieťa, hoci to chcel... Sú povahy, pohľad na výchovu úplne iné. Robím v škôlke a vidím ze niektoré deti nie sú vychovane podľa mojich predstáv, a to je to iste ako keď chlap si vezme ženu s dieťaťom. Musí sa chlap naučiť vnímať to dieťa ináč. Nie ako cudzie, nie ako príťaž, ale ako súčasť života. Ja som to môjho muža naučila. O chvíľu ma syn 13 rokov, sme spolu 11 rokov a medzi nimi je normálny vzťah.. Nie otec a syn, keďže môj muž povedal ze on otca ma, ale majú vzťah plný tolerancie, srandy... Je to aj o čase, o tom ako sa postavíš k tomu ty. Môj muž veľmi dobre vedel, že na syna nedám dopustiť nech robí čokoľvek. Budem ho brániť hocijakým spôsobom.. Takže bud chcel mňa so všetkým čo je mojou súčasťou, alebo som mu povedala ze nič z toho.. Sme spolu a viem ze ma miluje, že som mu dala pocit domova, pocit pohody a ze sa starám o nho, o naše deti... Proste je mi teraz vďačný za všetko.. 😊 Takže porozprávaj sa s priateľom a vysvetli mu určite veci, ktoré buď sa bude snažiť pochopiť, a časom sa ich naučí a Dovtedy bude stačiť, ak bude syna tolerovať, alebo to nemá význam.
to bude daky manipulator, utekaj od neho lebo znici teba aj tvoj vztah so synom
ja by som ti odporucila namiesto tych cudesnych vztahov zamerat sa na seba a riesit aj to byvanie, ktore si tak lahko odbila, ze "nehrozi"...ja som si rok po skole, sama zena ako 25rocna kupila 1i byt...vsetky zaciatky su tazke, ale bud chcem alebo nie...ty si matka syna, mas o motivaciu viac...
ahoj neviem ako dlho ste spolu ale keby bol normalny tak namiesto riesenia tvojich kamaratstiev a soc. sieti by riesil to aby ste mali kde byvat spolu a aby si sa aj ty citila dobre, nieje tazke najst si partnera ked mas dieta len nesmies stracat cas s muzmi ktori za to nestoja, neznizovat svoje naroky ked citis uz v zaciatkoch ze je nieco zle daj na svoju intuiciu, to ze mas dieta je praveze plus velmi lahko sa da s dietatom praveze prist na to co je ten muz zac a o co mu ide lebo dlho sa pri dietati pretvarovat nevydrzi a ten tvoj sa zacal vyfarbovat uz davnejsie len to prehliadas
co mas robit? no odist z takeho vztahu, lebo co po tebe pozaduje nieje vobec v poriadku. Nie je to rovnocenny vztah. Co si male decko, ze ti zakazuje robit veci co boli pre teba predtym sucastou tvojho zivota. Otvor oci prosim, sama dobre vies, ze toto co po tebe chce nieje ok.

To prečo si pre neho to všetko robila? Ja som vydatá, ale toto by si manžel nedovolil