Zachovaj si duševné zdravie aj po rozchode
Pred 4 rokmi deň pred štedrým dňom som zistila, že exmuz má podvádzal. Zrútil sa mi svet, i keď život s im bol ťažký. Dala som sa po rozvode dokopy, dlhsie som bola sama. Potom som si našla priateľa, ktorý pre mňa znamenal veľa. V mnohom sme si rozumeli, v názoroch, bol dobrý človek. Ale ako v každom vzťahu aj tu boli občas nejaké problémy. Acsina z nich pramenila z toho, že mal stále veľa roboty (áno, mal ich 3), plus mal deti vo svojej starostlivosti. Času na mňa stále menej. Kvôli tomu časté hádky, "pokusy" o rozchod, ale vždy sme to ustáli, lebo som ho ľúbila a myslela, že aj on mňa. Pred 4 mesiacmi sme sa zas rozišli. Ale ja som dúfala zas, že si to musíme poriadne vydiskutovať, kto čo očakáva od vzťahu, čo chceme... Aj sľúbil že príde niekedy, no nejak nestíhal. Potom 2 dni po sebe sľúbil že príde, no zas neprišiel. Mňa to samozrejme zas naštvalo, a on sa ešte urazil. Kontakt sa viac menej prerušil, ja som dúfala, že si uvedomí, čo všetko som pre neho celý čas robila (s čím som vedela pomoct, pomohla som), a že teda príde ešte... Dúfala som, čakala. Pred pár týždňami mu mne prišiel po svoje veci, pri tej príležitosti som mu povedala, čo k nemu stále cítim. On bol odmeraný, že to už nemá zmysel, že vraj chceme iné veci-lenze neviem čo tým myslel, nikdy nič také nepovedal. A proste odišiel, nedalo sa s ním rozprávať. Až teraz viem, že už mal vtedy druhu, podstatne mladšiu od seba. To, čo si o tom myslím, podstatne nie je (že vidí možno veľký dom, auta...). Deň po štedrom dní som sa dozvedela, že si dal na FB spoločnú fotku s ňou do príbehu. Aj keď sme už neboli spolu, ja som nevedela o Tom, že už má druhú, však sľúbil že sa porozprávame, a on už tu druhú mal. Proste sa cítim podvedena, oklamaná, aj využitá a zničená.
Verím v to, že všetko sa pre niečo deje. Tiež, že každému sa všetko vráti. Len to nedokážem pochopiť, prijať, vysporiadať sa s tým. Som na liekoch, zle slim, skoro ne
@hendikep ďakujem pekne
Naozaj by som ti chcela odporucit knihu Preco mi to nikto nepovedal.Kedze asi nemas chut a silu citat kup si audioknihu a len doma pocuvaj cez appku.Verim,ze v kombinacii s tym,co som ti napisala minule ti moze naozaj pomoct.Je velmi velmi dobra,precitaj si o com je a recenzie.
@maminkadeticiek ďakujem pekne
Najlepsie zabudnut na neho, taky chlap nestoji za to aby si sa kvoly nemu trapila.
@domkakvet áno, viem že to by bolo pre mňa najlepšie. Aj by som to chcela. len to nie je vôbec ľahké.
Autorka - bude ti dobre az ked mu odpustis. Nie kvoli nemu, jemu je to jedno. Kvoli sebe samej musis odpustit, aby si sa pohla s kludom dalej. A nesleduj ho na ziadnych socialnych sietach. Inak budes stale v akomsi bludnom kruhu. Jedz, spi, sportuj...venuj sa same sebe.
@rikarika nesledujem ho. Nemám dôvod. K tej fotke na FB som sa dostala tak, že mi kamarátka poslala screenshot.
Včera večer mi písal a prial všetko dobré do nového roku. Prečo mi to robí, na čo sa pripomína 😫
Jem už trochu, spím niečo, len ešte sa mi aj s ním sníva....

ja to tiež nechápem ale takýchto mladých kuriatok je až až… mám tiež rozvedených rodičov a vidím aké mladé baby sa s mojim otcom stretávajú a tiež nechápem ( pritom nemá ani len byt ) … nie je to nič neobvyklé .. väčšinou majú zlý vzťah s otcom a v staršom partnerovi tú lásku od otca podvedome hľadajú … držím Ti palce, teraz to veľmi bolí ale ono to raz prebolí a prajem Ti aby si si našla muža ktorý si Ťa bude vážiť 🙂